Ovako ćete zabavljeni dospjeti do svog odredišta

U Golfu možete birati između dvaju opcijskih navigacijskih sustava. Sustav Discover Media opremljen je dodirnim zaslonom u boji veličine 20,3 cm (8"), osam zvučnika, FM radioprijemom, CD jedinicom, dvama utorima za SD kartice, AUX-IN i USB sučeljima, sučeljem za mobilni telefon preko Bluetooth veze i besplatnim ažuriranjima softvera.

 

Ako želite više: opcijski navigacijski sustav Discover Pro nudi vam inovativno upravljanje gestama. Na taj ćete način jednim pokretom ruke primjerice mijenjati radiopostaje ili namještanja sustava svog automobila kao što je jačina svjetla unutrašnjeg osvjetljenja. Sustav k tomu raspolaže zaslonom veličine 23,4 cm (9,2"), na kojemu se pregledno mogu prikazivati 3D karte. On također raspolaže osmorim zvučnicima, FM radioprijmom, CD jedinicom koja može reproducirati glazbu i u MP3, AAC i WMA formatu, dvama utorima za SD kartice, AUX-IN i USB sučeljima te sučeljem za mobilni telefon preko Bluetooth veze.

Oba uređaja opremljena su antenom Diversity koja i u vrlo nepovoljnim uvjetima jamči dobar prijam.

Vozila prikazana na ovim stranicama mogu se prema pojedinim detaljima razlikovati od aktualnog hrvatskog programa isporuke. Djelomično je prikazana dodatna oprema uz nadoplatu. Sve gore navedene cijene su neobvezujuće, preporučene cijene uključujući PDV i poseban porez na motorna vozila. U rijetkim slučajevima postoji mogućnost da cijene nisu aktualne. Molimo kontaktirajte vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cijene. Zadržavamo pravo promjena u modelima, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cijenama. Prikazana vozila moguće je uz nadoplatu dobiti s dodatnom opremom. Molimo vas informirajte se prije zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o točnoj cijeni vozila. Da bismo poboljšali čitljivost tekstova, odabrali smo muški ili ženski oblik osobnih riječi. To ni na koji način ne podrazumijeva diskriminaciju suprotnog spola. Hvala na razumijevanju.

Zatvori
Zatvoriti izbornik

Svestran kao nijedan drugi Golf

 

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija inačica može osigurati dobro iskustvo bilo gdje na Internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim