Kako ne biste samo vi savršeno sjeli, nego i tonovi

Ako u svojoj glazbi želite uživati u svim njezinim nijansama, s preciznim basovima i vrlo jasnim visokim tonovima, trebali biste poslušati sound sustav DYNAUDIO Excite danskog stručnjaka za Hi-Fi sustav Dynaudio. Osam zvučnika prilagođenih na unutrašnjost vozila i jedan subwoofer te digitalno 10-kanalno pojačalo s ukupnom snagom od 400 W stvorit će prikladnu zvučnu podlogu za svaku vožnju.

Zahvaljujući tehnologiji Digital Signal Processing (DSP), koja u obzir uzima karakteristike emitiranja pojedinih zvučnika ovisno o njihovoj poziciji, doživjet ćete zvuk kao da sjedite na poziciji savršenoj za slušanje. Bez obzira na to volite li glazbu slušati glasno ili tiho i preferirate li rock, elektroničku ili klasičnu glazbu: nakon vožnje izaći ćete opušteniji iz vozila.

 

Vozila prikazana na ovim stranicama mogu se prema pojedinim detaljima razlikovati od aktualnog hrvatskog programa isporuke. Djelomično je prikazana dodatna oprema uz nadoplatu. Sve gore navedene cijene su neobvezujuće, preporučene cijene uključujući PDV i poseban porez na motorna vozila. U rijetkim slučajevima postoji mogućnost da cijene nisu aktualne. Molimo kontaktirajte vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cijene. Zadržavamo pravo promjena u modelima, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cijenama. Prikazana vozila moguće je uz nadoplatu dobiti s dodatnom opremom. Molimo vas informirajte se prije zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o točnoj cijeni vozila. Da bismo poboljšali čitljivost tekstova, odabrali smo muški ili ženski oblik osobnih riječi. To ni na koji način ne podrazumijeva diskriminaciju suprotnog spola. Hvala na razumijevanju.

Zatvori
Zatvoriti izbornik

Svestran kao nijedan drugi Golf

 

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija inačica može osigurati dobro iskustvo bilo gdje na Internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim