S funkcijom Car-Net e-Remote imate pristup raznim funkcijama vozila. Na taj se način klimatiziranje vozila u mirovanju modela e-up! može vrlo jednostavno aktivirati i prije vožnje. A iako se ne nalazite u blizini vozila možete zatražiti informaciju o vanjskoj temperaturi te aktivirati klimatizaciju na željenu ciljnu temperaturu u unutrašnjosti. Ako je priključen na stanicu za punjenje, e-up! je, prethodno klimatiziran, spreman s punim električnim dosegom.

I postupak punjenja može se komforno pokrenuti i zaustaviti na daljinu. Pritom se prikazuju razina punjenja i preostali doseg. Prilikom postupka punjenja vozila također se može očitati preostalo vrijeme punjenja. Funkcije "klimatiziranje" i "punjenje" također se mogu unaprijed namjestiti preko timera.

K tomu se u svakom trenutku mogu pozvati informacije o ponašanju vozila u vožnji te se na taj način može dobiti uvid u osobne podatke o vožnji poput prosječne brzine i trajanja vožnje. Vozite još učinkovitije tako što ćete se koristiti informacijama o potrošnji e-motora, rekuperaciji te drugim električnim trošilima poput klima-uređaja Climatronic ili radiouređaja.

 

Uz to će vam se stalno prikazivati informacije o vozilu, primjerice je li svjetlo još uvijek uključeno te jesu li vrata zatvorena. Sada se na zaslon u tren oka može pozvati i zadnji položaj parkiranja. Svim funkcijama uostalom možete upravljati i preko web portala www.volkswagen.com/Car-Net.

Zatvori
Ova stranica koristi kolačiće (eng. Cookies) da bi stranicu mogli prilagoditi vašim potrebama. Daljnjim korištenjem stranica potvrđujete svoju suglasnost sa korištenjem kolačića.
Prihvati i nastavi

e-up! Ful na struju.