Ova stranica koristi kolačiće (eng. Cookies) da bi stranicu mogli prilagoditi vašim potrebama. Daljnjim korištenjem stranica potvrđujete svoju suglasnost sa korištenjem kolačića.
Prihvati i nastavi

e-up! Ful na struju.

Mali automobil, veliki napredak.

Kucnuo je čas: došao je novi e-up! Želite voziti e-vozilo? Jednostavno uskočite u novi e-up!. On svojim snažnim elektromotorom i dosegom do 160 kilometara ne oduševljava samo svoje vozače već i okoliš. S ovim agilnim užitkom, koji je tako stilski zapakiran i izdašno opremljen, sada se možete radovati avanturama svakodnevice.

Galerija fotografija

Doživite značajke modela e-up! iz različitih perspektiva.

Doživite značajke modela e-up! iz različitih perspektiva.

Od točke A do točke B s "e"

Do 160 km bez emisija.

Za nas, "e" ne predstavlja samo "elekrično" i "bez emisija", nego i "efikasnost". Novi e-up! tako kombinira napredni e-pogon s novih tehnološkim inovacijama u vozilo, koje omogućuje vožnju bez emisija do 160 kilometara - udaljenosti koja ga čini idealnim vozilom za svakodnevicu.

 

 

Jednostavno punjenje.

Kako bi e-up! uvijek bio neograničeno mobilan, Volkswagen nudi različite mogućnosti punjenja kako bi se ugrađeni litij-ionski akumulator uvijek opskrbljivao dovoljnom količinom struje - i to na potpuno jednostavan način: jednu mogućnost nudi vam punjenje modela e-up! kabelom za punjenje za utičnice kod kuće ili pak na javnim mjestima pomoću kabela za stanice za punjenje na izmjeničnu struju. Vrijeme za potpuno punjenje iznosi između šest i deset sati. Ili ćete se odlučiti za instalaciju wallbox stanice za punjenje kod kuće. Njih nude austrijski državni opskrbljivači energijom. Pritom vam na raspolaganju stoje maksimalna udobnost te maksimalna snaga punjenja koju jamči kućni priključak. Na taj se način vrijeme punjenja može i kod kuće smanjiti na čak šest sati. Najbržu mogućnost punjenja nudi vam punjenje s istosmjernom strujom. U tu vam svrhu na raspolaganju stoji sve više javnih stanica za punjenje kojima se model e-up! može koristiti. Sa sustavom brzog punjenja CCS potrebno je tek 30 minuta za punjenje akumulatora na 80 %.

Jedan priključak za punjenje za izmjeničnu i istosmjernu struju.

Zahvaljujući sustavu brzog punjenja CCS (eng. Combined Charging System) modelu e-up! potreban je samo jedan priključak za punjenje dvama različitim utikačima: izmjenična struja preko kabela za punjenje za mrežne utičnice, stanice za punjenje i wallbox stanice za punjenje te brzo punjenje istosmjernom strujom na javnim stanicama za punjenje.

Sve na jedan pogled. Sve nadohvat ruke.

Preglednost nad najvažnijim stvarima.

Bez obzira je li riječ o informacijama specifičnima za e-vozila poput vrijednosti potrošnje, stupnjeva vožnje i rekuperacije, dosega, trenutačne i prosječne potrošnje ili pregledu snage, prikazu pripravnosti za vožnju i pokazivaču postupka punjenja: zahvaljujući preglednosti kombiniranog instrumenta s višenamjenskim pokazivačem vozač modela e-up! uvijek će biti najbolje informiran.

Uvijek dobra klima.

Model e-up! skrbi za dobru klimu - također u unutrašnjosti: sa serijski raspoloživim klima-uređajem "Climatronic" koji ne samo da stalno regulira temperaturu već uz to sprječava prodiranje neugodnih mirisa.

Sve drugo je marginalna pojava.

Unutrašnjost modela e-up! postavlja akcente specifične za e-vozila svojim jedinstvenim dizajnom.

Tu ćete se rado smjestiti.

Zahvaljujući njegovom jedinstvenom dizajnu integralna sjedala u modelu e-up! ne izgledaju samo dobro već su i ugodna na dodir. Upotrijebljene materijale i kvalitetnu obradu osjetit ćete na vlastitoj koži. Na strani vozača i suvozača sjedala posjeduju mogućnost namještanja visine. Sa serijski ugrađenim grijanjem sjedala sprijeda očekuje vas još jedna značajka u modelu e-up! koja dokazuje da je i udobnost u unutrašnjosti jedna od najvažnijih stavki.

maps + more

Ovaj vam suvozač jednostavno nikada neće moći dosaditi: navigacijski i infotainment sustav "maps + more" predstavlja jednu sasvim posebnu značajku. U kombinaciji s radiouređajem "Composition Phone", maps + more umrežava sve informacijske i komunikacijske funkcije te povezuje korisničke i prethodno definirane sadržaje poput nijednog drugog sustava. Prikaz i rukovanje odvijaju se preko vašeg mobilnog uređaja.

Malo "e", veliki pogon

Inovacija koja oduševljava

S modelom e-up! marka Volkswagen dovodi futurističke tehnologije u sadašnjost. Na taj će način kupci današnjice dobiti električno vozilo koje je tehnološki visokorazvijeno, sigurno i prije svega prikladno za svakodnevicu uz uobičajene standarde kvalitete i udobnosti. Kao što smo rekli - pravi Volkswagen.

Motor

Predrasudu da električna vozila nisu sposobna za najviše performanse e-up! može bez poteškoća pobiti svojom maksimalnom snagom od 60 kW (82 KS) te okretnim momentom od 210 Nm. Ni njegove druge vrijednosti nisu zanemarive. Ili ste mislili da je samo energija akumulatora dovoljna za brzinu od 130 km/h i ubrzanje od 0 do 100 za 12,4 sekunde?

100 km za manje od 7,50 kn

e-up! na 100 kilometara troši 11,7 kWh - dakle svega 7,17 kn (kod aktualne cijene struje od 0,6125 kn po kWh; izvor: pregled cijena HEP opskrbe). Time se e-up! čak i među električnim vozilima ubraja među najučinkovitije predstavnike svoje vrste.

e-up!: sada stane i u džep.

Kao da e-up! već nije dovoljno inovativan, Volkswagen nudi još jednu dodatnu tehničku značajku: aplikaciju za smartphoneove koja u kombinaciji s portalom Car-Net (Car-Net e-Remote) omogućuje rukovanje brojnim funkcijama vozila na daljinu. To nije samo iznimno komforno već vam se time omogućuje da s punim dosegom započnete vožnju u klimatiziranom vozilu te poboljšate potrošnju.

 

-> Više na stranici Car-Neta

Idući koraci