Ova stranica koristi kolačiće (eng. Cookies) da bi stranicu mogli prilagoditi vašim potrebama. Daljnjim korištenjem stranica potvrđujete svoju suglasnost sa korištenjem kolačića.
Prihvati i nastavi

ID. Obitelj Budućnost elektromobilnosti.

Naš odgovor na izazove sutrašnjice. ID. Obitelj nudi sve što možete očekivati od električne mobilnosti u budućnosti: ona je električna, učinkovita i oslobođena emisija - a time i rješenje za naše sve mobilnije i urbano društvo.

Posvuda kod kuće: ID. BUZZ

S modelom ID. BUZZ marka Volkswagen vraća Bullija u budućnost. S naprednom tehnologijom i varijabilnim konceptom prostora za najviši stupanj slobode oduševljavat će vozače i u budućnosti. Ikona s karakterom, za ljude s karakterom.

Spreman kada i vi: ID. Crozz

Kada biste mogli nanovo izmisliti mobilnost, kako bi ona izgledala? Razvili smo konceptualno vozilo, koje elektrificira svakodnevicu. Električni crossover model ID. CROZZ marke Volkswagen nudi velik doseg i zabavu tijekom vožnje za sve one koji su kod kuće u prirodi i gradu. Jeste li spremni?

 

Vizija električne mobilnosti: ID. VIZZION

Najbolji način proricanja budućnosti jest stvoriti je. Kao što je to slučaj s modelom ID. VIZZION marke Volkswagen - naša vizija limuzine iz najvišeg segmenta vozila koja inteligentno objedinjuje progresivan dizajn i revolucionarnu tehnologiju.

Jedan modul. Više modela. Bez obzira radi li se o gradskom vozilu, SUV ili vozilu sa 7-sjedala – modularna električna paltforma (MEB) nudi sve ono što biste i očekivali od elektromobilnosti budućnosti. Očekuje te više prostora, fleksibilnosti, udobnosti i dinamike. Ili jednostavnije: novi oblik mobilnosti.

Prijavite se i ostanite ispred svog vremena.

Sve najnovije infromacije o temama ID.3 , ID. obitelj i elektromobilnost na dlanu: prijavite se na newsletter.