Za najbolje moguće iskustvo na mrežnim stranicama
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja najboljeg korisničkog iskustva. Daljnjim korištenjem naše stranice prihvaćate upotrebu naših kolačića (strogo neophodni kolačići). Kolačići za koje je potrebna privola (analitički kolačići, funkcionalni kolačići, kolačići za personalizirane sadržaje) postavit će se tek nakon njezinog aktiviranja. Ako date svoju privolu za korištenje kolačića, identifikacijske podatke obrađivat će naši partneri (ponuditelji usluga za kolačiće i IT pružatelji usluga). Za ovu internetsku stranicu i kolačiće odgovorno je društvo Porsche Croatia d.o.o. Dodatne informacije o korištenim kolačićima i načinu njihovog deaktiviranja možete pronaći u našoj
Aktiviraj sve kolačiće
Zatvoriti izbornik

Modularna električna platforma (MEB)

 

Jedan modul. Mnogo modela.

Bez obzira na to radi li se o gradskom automobilu, SUV-u ili prostranom vozilu sa 7 sjedala – modularna električna platforma (MEB) nudi vam sve što možete očekivati od električne mobilnosti budućnosti. Naime, ova novorazvijena platforma vozila posebno je konstruirana za električne automobile. Posebna karakteristika ovog razvoja: s MEB platformom mogu se optimalno iskoristiti mogućnosti ove tehnologije. Slobodno se veselite jer to za vas znači veći prostor, varijabilnost, doseg, udobnost i dinamiku. Ili jednostavno novu vrstu mobilnosti.

Više prostora za osobni razvoj.

Volkswagen je iz temelja osmislio električnu mobilnost kojoj nije potreban ni motor na izgaranje ni mjenjač s kardanskim tunelom kao ni spremnik za gorivo i ispušni sustav. Prava sreća - kako za vas tako i za naše inženjere i dizajnere. Posljedica: međuosovinski je razmak veći, prevjesi su kraći, dok su mali elektromotori smješteni izravno na osovinama. To ne samo da dinamično izgleda već istovremeno čini savršenu osnovu za sva vozila - od kompaktnih automobila do monovolumena. Tako ćete doživjeti potpuno novi osjećaj u prostoru i na raspolaganju imati veći prostor za sebe, svoje suputnike i prtljagu.

Energija sa sustavom.

Srž obitelji modela ID. čini sustav baterije s mogućnošću brzog punjenja koji je zaštićen i integriran u podnici vozila, zauzimajući pritom vrlo malo mjesta. Time je sniženo težište te je osigurana bolja raspodjela mase kako biste mogli uživati u posebno ujednačenom i dinamičnom ponašanju vozila u vožnji. Baterija se k tomu može individualizirati. Ako vam je, primjerice, velik doseg manje važan jer se često vozite gradom, onda vam je dovoljna mala baterija. Tako će vaše vozilo biti još povoljnije. Ako vam je, međutim, potrebno puno energije za duže dionice, jednostavno uzmite vozilo s većom baterijom.  

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija inačica može osigurati dobro iskustvo bilo gdje na Internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim