Za najbolje moguće iskustvo na mrežnim stranicama
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja najboljeg korisničkog iskustva. Daljnjim korištenjem naše stranice prihvaćate upotrebu naših kolačića (strogo neophodni kolačići). Kolačići za koje je potrebna privola (analitički kolačići, funkcionalni kolačići, kolačići za personalizirane sadržaje) postavit će se tek nakon njezinog aktiviranja. Ako date svoju privolu za korištenje kolačića, identifikacijske podatke obrađivat će naši partneri (ponuditelji usluga za kolačiće i IT pružatelji usluga). Za ovu internetsku stranicu i kolačiće odgovorno je društvo Porsche Croatia d.o.o. Dodatne informacije o korištenim kolačićima i načinu njihovog deaktiviranja možete pronaći u našoj
Aktiviraj sve kolačiće
Zatvoriti izbornik

Posvuda kod kuće: ID. Buzz.

 

Suoblikovati budućnost mobilnosti za nas označava jedno: električnu mobilnost za sve.

S najvišim stupnjem slobode, oduševljenja i osobnosti. Mi stvaramo automobile koji pokazuju tko su ljudi koji ih voze. I kako oni žive. Zato radimo na velikim idejama i malim detaljima koji budućnost mahom čine boljom za sve.

Pokreni video

ID. Buzz. Budući da je opremljen našim najboljim idejama, on nanovo definira ono što automobil danas može biti: putokaz, mobilni dom i prostor za kreativnost. Po želji će ID. Buzz poznavati vaše omiljene pjesme. I znat će kako vas može najbolje podržati tijekom vašeg putovanja. Primjerice sa svojim varijabilnim konceptom prostora te s pregršt mjesta za vašu obitelj i vaše pustolovine. Odvezite se u prirodu i jednostavno u njoj prenoćite. S AR head-up zaslonom s lakoćom ćete pronaći i najudaljenija mjesta. Najednom osjetite vjetar i more. Bude se sjećanja. Baš poput očiju modela ID. Buzz kada vas osobno pozdravi svojim inteligentnim LED glavnim svjetlima.

ID. Buzz marke Volkswagen prijatelj je obitelji. I suputnik u stresnoj svakodnevici. Naime, ovaj električni automobil nudi jednostavno sve što vaš život čini lakšim: suvremenu udobnost, potpuno nov dizajn unutrašnjosti te, uskoro, potpuno automatizirani modus vožnje. Tako ćete vi kao vozač postati suvozačem. I imat ćete slobodu činiti ono što vas nadahnjuje.

Prostorno čudo. Prtljažnik za velike pustolovine.

Kako biste u svojem modelu ID. Buzz ostali fleksibilni, mi smo pazili na optimalno iskorištavanje prostora. Prostrani prtljažnik nudi pregršt mjesta za velike ideje. A ako želite, u unutrašnjosti ćete u samo nekoliko poteza stvoriti još više prostora za pohranu. I to sasvim jednostavno zahvaljujući fleksibilnom konceptu sjedala. 

AR-Head-Up zaslon. Napredna tehnologija za nove puteve.

ID. Buzz je revolucionaran. Njegov AR head-up zaslon projicira navigaciju na kolnik izravno ispred vozila. A zahvaljujući projekciji proširene stvarnosti (Augmented Reality) vidjet ćete strelice za usmjeravanje upravo u onom smjeru kojim ćete voziti. Tako ćete uvijek dospjeti na svoje odredište, a da svoj pogled ne odvraćate s ceste.

LED oči. Izvrstan pogled na sve što je važno.

Umjesto tipičnih okruglih glavnih svjetala ID. Buzz raspolaže inteligentnim LED "očima" koje interaktivno komuniciraju s vozačem i putnicima. Ako, primjerice, želite skrenuti, njegova glavna svjetla uperit će svoj pogled u željeni smjer. A kada ID. Buzz prepozna pješake i bicikliste na rubu kolnika, čak će ih pogledati i svjetlosnim signalima suptilno skrenuti njihovu pozornost na sebe. Prilično prediktivno, zar ne?  

Touchpad. Kotač je ponovno izumljen.

ID. Buzz vrlo se jednostavno vozi jer je sve intuitivno usmjereno na vas. U njegovu kokpitu više nema gumba ni tipki. Zahvaljujući dodirnoj površini na kolu upravljača dovoljan je lagan dodir za rukovanje njegovim funkcijama. Jednostavno kratko dodirnite površinu na kolu upravljača i sljedeća pustolovina može započeti.

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija inačica može osigurati dobro iskustvo bilo gdje na Internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim