Za najbolje moguće iskustvo na mrežnim stranicama
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja najboljeg korisničkog iskustva. Daljnjim korištenjem naše stranice prihvaćate upotrebu naših kolačića (strogo neophodni kolačići). Kolačići za koje je potrebna privola (analitički kolačići, funkcionalni kolačići, kolačići za personalizirane sadržaje) postavit će se tek nakon njezinog aktiviranja. Ako date svoju privolu za korištenje kolačića, identifikacijske podatke obrađivat će naši partneri (ponuditelji usluga za kolačiće i IT pružatelji usluga). Za ovu internetsku stranicu i kolačiće odgovorno je društvo Porsche Croatia d.o.o. Dodatne informacije o korištenim kolačićima i načinu njihovog deaktiviranja možete pronaći u našoj
Aktiviraj sve kolačiće
Zatvoriti izbornik

e-mobilnost u svakodnevici

 

Tehnologija budućnosti nadohvat ruke: električna mobilnost u svakodnevici.

Koje su ustvari prednosti električne mobilnosti? I što je to što u vezi s njome fascinira ljude? Je li to tiha vožnja bez lokalnih emisija ispušnih plinova?
Mi smo znatiželjni i stoga smo upitali razne ljude žele li određeno vrijeme voziti hibridno ili električno vozilo. Pri tome smo ih, dakako, pratili i iz prve ruke saznali više o prikladnosti električne mobilnosti u svakodnevici.

Za Claire Ewert on je najveći: maleni e-up!

Claire Ewert odmah je bila oduševljena kada je vidjela svoj e-up!. A ova 32-godišnjakinja svoj e-up! upotrebljava svaki dan - bez obzira na to je li riječ o kupovini, slobodnom vremenu ili poslovnoj isporuci pošiljki. 

Mir uz struju: Michel Kreppold u svom e-Golfu gasi čak i radio.

Za Michela Kreppolda, koji putuje svakodnevnim relacijama, električna je mobilnost važna. Naime, ovaj 39-godišnjak svaki dan vozi 120 km do svojega radnog mjesta - a to je jednostavno i udobno zahvaljujući njegovu e-Golfu. 

Oduševljava cijelu obitelj: maleni e-up!

Obitelj Kavemann u potpunosti živi načelo električne mobilnosti. Struju proizvodi vlastitom fotovoltaičkom napravom, zahvaljujući kojoj svoj e-up! puni putem vlastitog Wallboxa.

Cijela tvrtka u e-raspoloženju - i Passatu GTE.

Hibridni ili električni automobil kao službeno vozilo? Dr. Alfons Roerkohl vrlo si jednostavno može zamisliti da sve svoje djelatnike opremi dodatnim hibridnim ili električnim vozilima.

Uživanje na cesti u punom je naponu uz e-Golf: Alexander Weber i njegova obitelj uživaju u tome svaki dan.

Djelatnik autokluba Alexander Weber i njegova supruga voze e-Golf. Kod svojeg električnog automobila najviše uživaju u tome što se noću može napuniti putem Wallboxa instaliranog u kući i što sljedeći dan odmah mogu započeti s vožnjom.

Zašto Norvežani vole voziti "električno"?

Je li e-mobilnost zaista toliko komplicirana, kako neki tvrde? Istražili smo kako razmišljaju Norvežani i zašto vole voziti električna vozila. 

Loše vrijeme? Nema toga u Norveškoj.

Thomasa ćete najčešće sresti u prirodi. Bez obzira na vremenske prilike: on je na putu sa svojim električnim automobilom. 

Život između kokošinjca i umjetnosti.

Kada smo upoznali Kristiana iz Bergena, jedna nam je stvar odmah bila jasna: ovo je čovjek koji pršti od energije i ima brojne interese. Vjerojatno nam je i zato odmah otkrio kako objedinjuje svoju strast za životinjama i svoj angažman za umjetnost.

Potpuno fokusirana na obitelj.

Lena se tijekom tjedna i vikendom također redovito koristi svojim električnom automobilom. Ova majka dvoje djece neprestano je u pokretu i kod svojeg vozila prije svega cijeni što je tako tih.

Iz tonskog studija po cijelom svijetu.

Glazbenik Ginge ponekad traži razloge samo zato da bi mogao voziti svoj e-Golf. Većinu vremena njegov put vodi ga izravno u svemir.

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija inačica može osigurati dobro iskustvo bilo gdje na Internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim