Doživite suvremeni dizajn s intuitivnim rukovanjem

Unutrašnjost e-Golfa postavlja akcente specifične za e-vozila zahvaljujući njezinu nezamjenjivom dizajnu: s plavim ukrasnim šavovima na kolu upravljača, ručici mjenjača i podnim prostirkama. Vrlo kvalitetno obrađena koža oblaže višenamjensko kolo upravljača, vrh ručice mjenjača i ručicu ručne kočnice.

Serijski navigacijski sustav Discover Pro, pun inovativnih značajki, također je posebno usklađen s e-Golfom. Dodirni zaslon u boji veličine 23,4 cm (9,2") nudi opsežan pregled relevantnih informacija kao što su doseg, potrošnja energije i statistika rekuperacije. Active Info Display i pokazivač stanja hibridnog / električnog pogona također pomažu da u svakom trenutku zadržite pregled nad najvažnijim informacijama o vozilu.

A tu je još jedna posebnost: plavo osvijetljene dekorativne letvice i letvice u pragovima opcijskog ambijentalnog osvjetljenja stvaraju futurističku atmosferu kada u svojem e-Golfu plovite kroz noć.

Predviđeni doseg za prolazak ciklusa prema WLTP-u (Worldwide harmonized Light vehicles Test Procedure) na valjcima za ispitivanje kočnica (nije serijsko stanje). Vrijednosti dosega prema WLTP-u za serijska vozila mogu se razlikovati ovisno o opremi. Stvarni doseg odstupa od toga u praksi ovisno o načinu vožnje, brzini, upotrebi komfornih/sporednih trošila, vanjskoj temperaturi, broju suputnika/opterećenju i topografiji. Vozila prikazana na ovim stranicama mogu se prema pojedinim detaljima razlikovati od aktualnog hrvatskog programa isporuke. Djelomično je prikazana dodatna oprema uz nadoplatu. Sve gore navedene cijene su neobvezujuće, preporučene cijene uključujući PDV i poseban porez na motorna vozila. U rijetkim slučajevima postoji mogućnost da cijene nisu aktualne. Molimo kontaktirajte Vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cijene. Zadržavamo pravo promjena u modelima, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cijenama. Prikazana vozila moguće je uz nadoplatu dobiti sa dodatnom opremom. Molimo Vas informirajte se prije zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o točnoj cijeni vozila.

Zatvori
Za najbolje moguće iskustvo na mrežnim stranicama
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja najboljeg korisničkog iskustva. Daljnjim korištenjem naše stranice prihvaćate upotrebu naših kolačića (strogo neophodni kolačići). Kolačići za koje je potrebna privola (analitički kolačići, funkcionalni kolačići, kolačići za personalizirane sadržaje) postavit će se tek nakon njezinog aktiviranja. Ako date svoju privolu za korištenje kolačića, identifikacijske podatke obrađivat će naši partneri (ponuditelji usluga za kolačiće i IT pružatelji usluga). Za ovu internetsku stranicu i kolačiće odgovorno je društvo Porsche Croatia d.o.o. Dodatne informacije o korištenim kolačićima i načinu njihovog deaktiviranja možete pronaći u našoj
Aktiviraj sve kolačiće
Zatvoriti izbornik

Spreman za veće dosege e-Golf

 

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija inačica može osigurati dobro iskustvo bilo gdje na Internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim