Zadržite pravac jednom jednostavnom gestom

Navigacijski sustav Discover Pro jest infotainment sustav za posebno zahtjevne korisnike. S inovativnim upravljanjem gestama kretat ćete se u glavnom izborniku s lakoćom te ćete primjerice, jednim pokretom ruke prebaciti radiopostaju ili pjesmu.

Sustav je opremljen TFT dodirnim zaslonom veličine 23,4 cm (9,2") za izvrstan 3D prikaz karti te nudi izvrsne mogućnosti priključivanja zahvaljujući USB sučelju, dvama utorima za SD kartice i Bluetooth vezi. K tomu raspolaže DVD playerom koji reproducira audio i video datoteke te FM radioprijmom i s 8 zvučnika.

Ostale značajke: rukovanje govornim naredbama reagira na izgovaranje naziva mjesta i ulica te u skladu s uputama izračunava rutu. Telefoniranje postaje komfornije zahvaljujući Bluetooth tehnologiji. Kao točka na i, interna flash memorija ima više nego dovoljno prostora za pet godina besplatnih updatea navigacijskog softvera.

Predviđeni doseg za prolazak ciklusa prema WLTP-u (Worldwide harmonized Light vehicles Test Procedure) na valjcima za ispitivanje kočnica (nije serijsko stanje). Vrijednosti dosega prema WLTP-u za serijska vozila mogu se razlikovati ovisno o opremi. Stvarni doseg odstupa od toga u praksi ovisno o načinu vožnje, brzini, upotrebi komfornih/sporednih trošila, vanjskoj temperaturi, broju suputnika/opterećenju i topografiji. Vozila prikazana na ovim stranicama mogu se prema pojedinim detaljima razlikovati od aktualnog hrvatskog programa isporuke. Djelomično je prikazana dodatna oprema uz nadoplatu. Sve gore navedene cijene su neobvezujuće, preporučene cijene uključujući PDV i poseban porez na motorna vozila. U rijetkim slučajevima postoji mogućnost da cijene nisu aktualne. Molimo kontaktirajte Vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cijene. Zadržavamo pravo promjena u modelima, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cijenama. Prikazana vozila moguće je uz nadoplatu dobiti sa dodatnom opremom. Molimo Vas informirajte se prije zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o točnoj cijeni vozila.

Zatvori
Zatvoriti izbornik

Spreman za veće dosege e-Golf

 

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija inačica može osigurati dobro iskustvo bilo gdje na Internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim