Na odredište stižete još opušteniji

Serijski klima-uređaj "Air Care Climatronic" vašeg e-Golfa u svakom će godišnjem dobu stvarati ugodnu atmosferu u unutrašnjosti. A zahvaljujući serijskom grijanom vjetrobranskom staklu, iritantno struganje leda zimi postat će lanjski snijeg.

S također serijskim višenamjenskim pokazivačem Premium brojni će vam važni podaci u sažetom obliku stalno biti u vidnom polju. Umjesto klasičnog brojača okretaja pokazivač stanja električnog pogona prikazuje potrošenu energiju, dok zasebni okrugli instrument pruža informacije o najvećoj raspoloživoj električnoj snazi.

Opcijsko ambijentalno osvjetljenje prikazuje sve instrumente u pravom svjetlu i stvara posebnu atmosferu u ergonomičnom cockpitu s dekorativnim letvicama i letvicama u pragovima osvijetljenima u plavoj boji.

Predviđeni doseg za prolazak ciklusa prema WLTP-u (Worldwide harmonized Light vehicles Test Procedure) na valjcima za ispitivanje kočnica (nije serijsko stanje). Vrijednosti dosega prema WLTP-u za serijska vozila mogu se razlikovati ovisno o opremi. Stvarni doseg odstupa od toga u praksi ovisno o načinu vožnje, brzini, upotrebi komfornih/sporednih trošila, vanjskoj temperaturi, broju suputnika/opterećenju i topografiji. Vozila prikazana na ovim stranicama mogu se prema pojedinim detaljima razlikovati od aktualnog hrvatskog programa isporuke. Djelomično je prikazana dodatna oprema uz nadoplatu. Sve gore navedene cijene su neobvezujuće, preporučene cijene uključujući PDV i poseban porez na motorna vozila. U rijetkim slučajevima postoji mogućnost da cijene nisu aktualne. Molimo kontaktirajte Vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cijene. Zadržavamo pravo promjena u modelima, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cijenama. Prikazana vozila moguće je uz nadoplatu dobiti sa dodatnom opremom. Molimo Vas informirajte se prije zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o točnoj cijeni vozila.

Zatvori
Zatvoriti izbornik

Spreman za veće dosege e-Golf

 

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija inačica može osigurati dobro iskustvo bilo gdje na Internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim