Izbornik
Zatvoriti izbornik
Zatvoriti

9.5.2019 Volkswagen prvi put nudi mogućnost predrezervacije - ID.3 1st

Ekskluzivna predrezervacija posebnog izdanja modela ID.3 1ST s bogatom dodatnom opremom ograničena na 20 vozila u Hrvatskoj

Volkswagen prvi put nudi mogućnost predrezervacije.

Volkswagen je jučer u Europi, pa tako ujedno i u Hrvatskoj započeo s predrezervacijom za prvi model u svojoj novoj, potpuno električnoj obitelji ID. vozila, model ID.3. Potencijalni kupci u Hrvatskoj moći će se prijaviti za svoj primjerak modela ID.3 1ST plaćanjem predujma u iznosu od 7.500 kuna (995,42 EUR*). Posebno izdanje modela ID.3 1ST uključuje visokokvalitetnu opremu iznimnih performansi i ograničeno je na 30 000 vozila u Europi. Volkswagen oprema model ID.3 1ST verzijom baterije srednje veličine koja će kasnije biti dostupna za seriju modela ID.3, a za koju se očekuje najveća popularnost. Posebno izdanje, model 1ST koji se može predrezervirati, ima doseg od 420 km (WLTP).

Model ID.3 isporučivat će se kupcima s nultom stopom emisija ugljičnih dioksida. Proizvodnja baterijskih ćelija te proizvodnja modela ID. usmjerene su prema tomu cilju, primjerice dosljednom upotrebom energije iz obnovljivih resursa. Neizbježne emisije u okviru proizvodnog procesa nadoknadit će se podržavanjem certificiranih klimatskih projekata. Proizvodnja modela ID.3 1ST trebala bi prema planu započeti krajem 2019. godine, a prva bi se vozila kupcima trebala isporučiti sredinom 2020. godine. 

"S početkom procesa predrezervacije za model ID.3 1ST diljem Europe, električna mobilnost marke Volkswagen poprimit će konkretan oblik za naše kupce. Od danas svatko može sudjelovati", rekao je Jürgen Stackmann, član upravnog odbora marke Volkswagen nadležan za prodaju, marketing i postprodaju na događanju povodom uvođenja na tržište održanom na forumu Volkswagen koncerna DRIVE u Berlinu. "S modelom ID.3 započet ćemo, poslije Bube i Golfa, treće glavno poglavlje od strateške važnosti u povijesti naše marke. S modelom ID.3 činimo električne automobile spremnima za masovnu mobilnost. Najprije ćemo s modelom ID.3 unijeti električnu snagu u Europu, a zatim i u druge regije s dodatnim električnim modelima iz obitelji ID. vozila koja će uslijediti u bliskoj budućnosti."

Marka Volkswagen nudi posebno izdanje modela ID.3 1ST u četiri boje i tri verzije. Sve verzije bit će bogato opremljene: model ID.3 1ST s opsežnim praktičnim značajkama, uključujući upravljanje glasovnim naredbama i navigacijski sustav, model ID.3 1ST Plus s dodatnom značajkom IQ. Light uz dvobojni vanjski i unutrašnji dizajn te model ID.3 1ST Max s velikim staklenim panoramskim krovom i inovacijama poput head-up zaslona s proširenom stvarnošću.

Na većini će tržišta faza naručivanja za kupce koji misle obaviti predrezervaciju započeti netom nakon završetka sajma IAA u Frankfurtu u rujnu kada će biti dostupno i više detalja o samom modelu. Kupci će tada moći predati obvezujuću narudžbu za jedan od triju ekskluzivnih modela ID.3 1ST kod svojeg preferiranog Volkswagen trgovca. Do tada će kupci u svakom trenutku moći otkazati svoju prijavu bez ikakve naplate, a u tom slučaju će im se odmah vratiti plaćeni predujam.

Predrezervacija se uz Hrvatsku provodi na još 28 europskih tržišta uključujući i velika tržišta poput Norveške, Njemačke, Nizozemske, Francuske, Ujedinjenog Kraljevstva i Austrije. Marka Volkswagen kupcima u prosjeku planira isporučivati više od 100 000 ID.3 modela godišnje.

 

* Fiksni tečaj konverzije: 1 EUR = 7,53450 HRK

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija inačica može osigurati dobro iskustvo bilo gdje na Internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim
24px/configurator private vehicles Created with Sketch.
24px/interior (not final) Created with Sketch.