Za najbolje moguće iskustvo na mrežnim stranicama
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja najboljeg korisničkog iskustva. Daljnjim korištenjem naše stranice prihvaćate upotrebu naših kolačića (strogo neophodni kolačići). Kolačići za koje je potrebna privola (analitički kolačići, funkcionalni kolačići, kolačići za personalizirane sadržaje) postavit će se tek nakon njezinog aktiviranja. Ako date svoju privolu za korištenje kolačića, identifikacijske podatke obrađivat će naši partneri (ponuditelji usluga za kolačiće i IT pružatelji usluga). Za ovu internetsku stranicu i kolačiće odgovorno je društvo Porsche Croatia d.o.o. Dodatne informacije o korištenim kolačićima i načinu njihovog deaktiviranja možete pronaći u našoj
Aktiviraj sve kolačiće
Zatvoriti izbornik

14.8.2019 Accept No Roof! - Novi T-Roc Cabrio

Volkswagen unosi dašak svježine u segment SUV vozila te u sklopu svjetske premijere predstavlja novi T-Roc Cabrio.

Volkswagen unosi dašak svježine u segment SUV vozila te u sklopu svjetske premijere predstavlja novi T-Roc Cabrio.

Otvorena varijanta proširit će paletu omiljenog crossover modela i unijeti više stila života na sve brže rastuće tržište SUV modela. Novi T-Roc Cabrio službeno će biti predstavljen na Međunarodnom sajmu automobila (IAA) u Frankfurtu od 12. do 22. rujna. Lansiranje modela na tržite uslijedit će u proljeće 2020. godine.

T-Roc Cabrio - kao prvi crossover kabriolet u kompaktnoj klasi - nudi pravu kombinaciju ekstrovertirano-markantnog dizajna, povišenog položaja sjedenja tipičnog za SUV modele, velike fleksibilnosti i jedinstvenog iskustva vožnje u kabrioletu. 

 

Linije opreme "Style" i "R-Line": 

kada je oprema u pitanju, kupac može birati između linija opreme "Style" i "R-Line". Linija opreme "Style" orijentirana je na dizajn i individualnost. Linija opreme "R-Line" dosljedno je sportski orijentirana te kao neizostavan sastavni dio nudi sadržaje paketa R-Line "Eksterijer" i "Interijer" koji su opcijski dostupni u T-Rocu. Sportsku orijentaciju među ostalim dodatno naglašavaju serijska svjetla za maglu, sportski vozni postroj i progresivni upravljač s regulacijom upravljanja ovisnoj o brzini.

Sklopivi krov: 

u skladu s tradicijom Bube i Golfa, T-Roc Cabrio također raspolaže klasičnim platnenim sklopivim krovom. Njegov serijski potpuno automatski sklopivi krov otvara se za devet sekundi. Otvaranje i zatvaranje funkcioniraju pri brzini do 30 km/h i tijekom vožnje - pritom se platneni krov deblokira i blokira elektromehanički.

 

Uvijek povezani i Digital Cockpit: 

s opcijski dostupnim infotainment sustavima nove generacije (MIB3) neprestano je online te donosi nove funkcije i usluge u vozilo. Novi sustav nudi Online-Connectivity-Unit uključujući integriranu eSIM karticu. Tako će vozilo stalno moći biti online čim ga vozač prijavi u Volkswagen sustav. Informacije se prikazuju na ekranu infotainment sustava, a u kombinaciji s opcijski dostupnim sustavom Active Info Display nastaje potpuno digitalno okruženje cockpita - takozvani "Digital Cockpit".

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija inačica može osigurati dobro iskustvo bilo gdje na Internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim