Izbornik
Zatvoriti izbornik
Zatvoriti

10.6.2022 MOON punjač uz svaki električni i plug-in hibridni Volkswagen model

 

Uz svako električno i plug-in hibridno vozilo marke Volkswagen i Volkswagen Gospodarska vozila do zaključno s 31.08.2022. kupac dobiva MOON punjač* u vrijednosti 5.832,80 kn s PDV-om.

U akciji se dobiva punjač MOON Power Charger AC 11 kW (trofazni) ili MOON Power Charger AC 7,4 kW (jednofazni), a izlazna snaga ovisi o priključku električne energije u kućanstvu. Uz to, obzirom da je Volkswagen oduvijek postavljao trendove te da je uvijek brinuo o svojim kupcima, kupac dobiva i provjeru kućnih instalacija od strane profesionalnog ugovornog partnera na području cijele Republike Hrvatske. Nakon pregleda kućnih instalacija kupac će dobiti i ponudu za potrebne radove ugradnje MOON punjača. Vjerujemo da će ova dodatna usluga uvelike olakšati pripremu doma za korištenje električnim ili PHEV vozilom.

A ne moramo posebno naglasiti da uz državne poticaje za sufinanciranje kupnje energetski učinkovitih vozila možete ostvariti i poticaje do maksimalno 70.000** kuna. Zanimljivo, zar ne?

I zato vas pozivamo da posjetite jednog od naših ovlaštenih partnera i da se na licu mjesta uvjerite u bogatu ponudu naših električnih i plug-in hibridnih vozila te saznate više o samoj akciji, ali i o samim državnim poticajima. 

 

*Akcija MOON vrijedi do 31.08.2022.
**Odobravanje poticaja je isključivo u nadležnosti Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost te postoji mogućnost da Fond nakon pregleda dokumentacije s prijave na Javni poziv ne odobri poticaj. Za državne poticaje, iznos, ograničenja, rokove i sve ostale detalje vrijede uvjeti iz Javnog poziva objavljenog od strane Fonda. Potrošnja električne energije u kWh/100 km: kombinirana 15,0 - 15,7 za model ID.3, 16,8 - 18,4 za model ID.4, 16,9 - 17,9 za model ID.5, 20,6 - 21,7 za model ID. Buzz Pro, CO2 emisija u g/km za sve modele: 0. Vrijednosti potrošnje odnose se na serijski model bez dodatne opreme.

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija inačica može osigurati dobro iskustvo bilo gdje na Internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim
24px/configurator private vehicles Created with Sketch.
24px/interior (not final) Created with Sketch.