Zatvoriti izbornik

10.4.2020 Znatne uštede za odmah dostupna vozila!

Kako bismo vam olakšali odluku o kupnji vašeg novog limenog ljubimca, očekuju vas znatne uštede na odmah dostupnim vozilima uz dodatne pogodnosti. Provjerite ih!

Stojimo vam na raspolaganju uz poštivanje propisanih mjera od strane Stožera za civilnu zaštitu.

Kako bismo vam olakšali odluku o kupnji vašeg novog limenog ljubimca, očekuju vas znatne uštede na odmah dostupnim vozilima uz dodatne pogodnosti*:

  • Besplatan servis do 105.000 km
  • Dodatan popust za kasko policu u iznosu od 1.000 kn do 2.000 kn ovisno o modelu u prvoj godini financiranja
  • Poseban bonus za financiranje putem Porsche leasinga

Više informacija o pogodnostima financiranja možete naći  ovdje ili kod svih  ovlaštenih Volkswagen trgovaca.

 

 

 

Ponuda vrijedi do 30. lipnja ili do rasprodaje zaliha.

 

TARIFA SIGURAN IZBOR + SERVIS DO 105.000 KM 05/2020. - financiranje putem Porsche leasing d.o.o. uključuje redovne servise vozila propisane od strane proizvođača u visini 1 €/mj. za financiranje putem operativnom leasinga te bez naknade za financiranje putem financijskog leasinga po ugovorenoj kilometraži do ukupno 105.000 km te dodatan popust za prvu kasko policu Porsche osiguranja u visini od 130€ za modele up!, Polo i Caddy; 195€ za modele T-Cross, T-Roc, Golf, T6 i Crafter; te 260€ za modele Tiguan, Touran, Passat, Amarok i Arteon,. Tarifa vrijedi samo za nova vozila sa skladišta objavljena na web stranici    https://www.siguranizbor.hr/. Plaćanje se vrši u kunama prema prodajnom tečaju za EUR važećem na dan plaćanja kod Raiffeisenbank Austria d.d., Zagreb. Ova tarifa ne može se kombinirati s drugim tarifama Porsche leasing d.o.o. i ne vrijedi za taxi, rent a car i auto škole. Dodatan bonus do 500€ odnosi se isključivo na financiranje putem Porsche leasinga.

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija inačica može osigurati dobro iskustvo bilo gdje na Internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim
24px/configurator private vehicles Created with Sketch.
24px/interior (not final) Created with Sketch.