Dem Fahrer zugewandt. Ganz ohne Schalter.

Als Teil des Innovision Cockpits ist das serienmäßige "Discover Premium" das Flaggschiff unter den Navigationsgeräten: 

  • 38,1 cm (15 Zoll) großer TFT-Touchscreen mit Farbdisplay
  • bildet eine optische Einheit mit dem 31,2 cm (12,3 Zoll) großen Digital Cockpit
  • kann per Sprache, Geste oder Berührung bedient werden
  • inklusive Wireless Charging und App‑Connect (Anzeige Ihrer Apps auf dem Display)
  • enthält FM-Radioempfang, SD-Kartenslot, vier USB-Schnittstellen sowie die Telefonschnittstelle "Business" über Bluetooth
  • digitaler Radioempfang DAB+
  • installiertes Kartenmaterial für Europa

 

Vozila prikazana na ovim stranicama mogu se prema pojedinim detaljima razlikovati od aktualnog hrvatskog programa isporuke. Djelomično je prikazana dodatna oprema uz nadoplatu. Sve gore navedene cijene su neobvezujuće, preporučene cijene uključujući PDV i poseban porez na motorna vozila. U rijetkim slučajevima postoji mogućnost da cijene nisu aktualne. Molimo kontaktirajte vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cijene. Zadržavamo pravo promjena u modelima, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cijenama. Prikazana vozila moguće je uz nadoplatu dobiti s dodatnom opremom. Molimo vas informirajte se prije zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o točnoj cijeni vozila. Da bismo poboljšali čitljivost tekstova, odabrali smo muški ili ženski oblik osobnih riječi. To ni na koji način ne podrazumijeva diskriminaciju suprotnog spola. Hvala na razumijevanju.

Zatvori
Zatvoriti izbornik
Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija inačica može osigurati dobro iskustvo bilo gdje na Internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim