Zatvoriti izbornik

Jednom se registrirajte za uživanje u brojnim pogodnostima

Jednom se registrirajte za uživanje u brojnim pogodnostima

Svaki heroj ima svoje pomagače. S uslugama aplikacije We Connect istovremeno imate čitav niz pomagača. Otkrijte koje se usluge najbolje uklapaju u vašu svakodnevnicu i koji se preduvjeti moraju ispuniti. Ovdje možete vidjeti sve usluge i opcije.

Dostupnost We Connect i We Connect Plus usluga opisanih u paketima može se razlikovati od zemlje do zemlje i ovisi o modelu, modelskoj godini i opremi vozila. Više informacija o uslugama koje su vam na raspolaganju naći ćete na portal.volkswagen-we.com ili u vašoj aplikaciji We Connect.

Osnovne funkcije

Temeljne funkcije, kao što su usluga poziva u nuždi i zakonom propisani sustav poziva u nuždi eCall, stoje vam na raspolaganju bez zaključenja posebnog ugovora za aplikaciju We Connect. Ako želite prenijeti odabrane personalizirane funkcije s jednog vozila na drugo, potrebne su vam usluge Discover Media ili Discover Pro te Volkswagen ID korisnički račun. U konačnici morate se prijaviti korisničkim imenom i lozinkom na aplikaciju We Connect.

We Connect

Vaš početak s digitalnim uslugama tvrtke Volkswagen i izravna veza s vašim vozilom: vaše Volkswagen vozilo je s aplikacijom We Connect spremno za povezivost. Nakon jednokratne aktivacije možete besplatno koristiti raznolike, korisne i inovativne online usluge.

Za korištenje ovih besplatnih usluga morate online zaključiti poseban ugovor za aplikaciju We Connect s tvrtkom Volkswagen AG.

Usluga Aktivacija Tehnički preduvjeti
Mobilni ključ ¹ We Connect Navigacijski sustav "Discover Pro", kompatibilni pametni telefoni
Poziv za pomoć na cesti We Connect Serija
Status vozila We Connect Serija
Vrata & svjetla We Connect Serija
Automatska obavijest o sudaru We Connect Serija
Izvješće o stanju vozila We Connect Serija
Podaci o vožnji We Connect Serija
Položaj parkiranja We Connect Serija
Planiranje termina servisa We Connect Serija

1) Dostupno samo s izbornim navigacijskim sustavom "Discover Proˮ u kombinaciji s aplikacijom We Connect. Na početku je na raspolaganju pet besplatnih mobilnih ključeva za Passat i Arteon te također pet mobilnih ključeva za Golf nakon kupovine funkcije. Mobilni ključevi mogu se iskoristiti u roku 4 godine od zaključenja ugovora We Connect. Preduvjet za predaju mobilnog ključa nekom drugom je provjera identiteta pošiljatelja ključa putem postupka Volkswagen Ident. Nakon instalacije na kompatibilnom smartphoneu mobilni ključ ima valjanost u trajanju od jedne godine koja je povezana s krajnjim uređajem.

U tablici iznad je prikazan trenutačni prodajni program.

We Connect Plus

Kompletan svijet digitalnih usluga tvrtke Volkswagen diže povezivost na novu razinu. Pomoću vašeg Volkswagen ID računa i aktivacije aplikacije We Connect Plus na raspolaganju vam stoje dodatne pametne funkcije za još više udobnosti i zabave: od inteligentne navigacije pomoću informacija u stvarnom vremenu preko streaminga medija i webradija pa sve do korištenja vašeg smartphonea kao daljinskog upravljača. 

 

Za korištenje ovih besplatnih usluga morate online zaključiti poseban ugovor za aplikaciju We Connect Plus s tvrtkom Volkswagen AG. Nakon primopredaje vozila imate na raspolaganju 90 dana kako biste registrirali vozilo za We Connect Plus na www.portal.volkswagen-we.com i koristili usluge za cijelo vrijeme besplatnog prvog vremena trajanja  (ovisno o opremi: na primjer 1 godina za Discover Media i Ready 2 Discover ili 3 godine za Discover Pro).

Usluga Kategorija Aktivacija Tehnički preduvjeti
Obavijest o području Funkcije vozila We Connect Plus -
Obavijest o brzini Funkcije vozila We Connect Plus -
Sirena & žmigavci Funkcije vozila We Connect Plus -
Online alarmni uređaj protiv krađe Funkcije vozila We Connect Plus Alarmni uređaj protiv krađe
Online prozračivanje vozila u mirovanju Funkcije vozila We Connect Plus Novi Golf, dostupan samo za odabrane motorizacije, neophodan dovoljan kapacitet akumulatora
Online grijanje vozila u mirovanju Funkcije vozila We Connect Plus Grijanje vozila u mirovanju
Zaključavanje & otključavanje ¹ Funkcije vozila We Connect Plus -
Vremena polazaka Funkcije vozila We Connect Plus Električno i električno hibridno vozilo
Klimatizacija Funkcije vozila We Connect Plus Električno i električno hibridno vozilo
Punjenje Funkcije vozila We Connect Plus Električno i električno hibridno vozilo
Online rukovanje govornim naredbama Funkcije vozila We Connect Plus Discover Media, Discover Pro ili Ready 2 Discover nakon obavljenog uključivanja navigacije preko „We Upgrade"; glasovno upravljanje
Web radio ² Streaming & Internet We Connect Plus Ready 2 Discover, Discover Media ili Discover Pro; Paket „Streaming & Internet"
Streaming medija ² ³ Streaming & Internet We Connect Plus Ready 2 Discover, Discover Media ili Discover Pro; Paket „Streaming & Internet"
Wi-Fi pristupna točka ² Streaming & Internet We Connect Plus Ready 2 Discover, Discover Media ili Discover Pro
Online prometne informacije Navigacija We Connect Plus Discover Media, Discover Pro ili Ready 2 Discover nakon obavljenog uključivanja navigacije preko „We Upgrade"
Online izračun rute Navigacija We Connect Plus Discover Media, Discover Pro ili Ready 2 Discover nakon obavljenog uključivanja navigacije preko „We Upgrade"
Benzinske postaje & stanice za punjenje Navigacija We Connect Plus Discover Media, Discover Pro ili Ready 2 Discover nakon obavljenog uključivanja navigacije preko „We Upgrade"
Online aktualiziranje karti Navigacija We Connect Plus Discover Media, Discover Pro ili Ready 2 Discover nakon obavljenog uključivanja navigacije preko „We Upgrade"
Parkirališta Navigacija We Connect Plus Discover Media, Discover Pro ili Ready 2 Discover nakon obavljenog uključivanja navigacije preko „We Upgrade"
Online import odredišta Navigacija We Connect Plus Discover Media, Discover Pro ili Ready 2 Discover nakon obavljenog uključivanja navigacije preko „We Upgrade"

1) Usluga Zaključavanje & otključavanje važna je za sigurnost, stoga je provjera identiteta postupkom Volkswagen Ident preduvjet za njezinu upotrebu. To je postupak kojim se putem Volkswagenovog partnera ili videorazgovora provjerava vaš identitet.

2) Za korištenje usluga "Streaming & Internet" te WLAN pristupne točke potrebna je dodatna količina podataka koja se može nabaviti preko podatkovnih paketa uz naplatu putem vanjskog mobilnog operatera "Cubic Telecom" te ih se može koristiti u mnogim europskim zemljama pokrivenim mrežom. Informacije o cijenama i podržanim zemljama naći ćete na https://vw.cubictelecom.com . Alternativno postoji mogućnost vlastite podatkovne povezanosti preko mobilnog krajnjeg uređaja (tethering preko pametnog telefona) s postojećim ili ugovorom o mobilnoj telefoniji koji se odvojeno zaključuje između vas i vašeg operatera mobilne telefonije te samo u okviru pokrivanja pojedine mobilne telefonske mreže. Primanjem podatkovnih paketa s interneta mogu, ovisno o postojećoj mobilnoj tarifi, a osobito prilikom upotrebe u inozemstvu, nastati dodatni troškovi (npr. naknade za roaming).

3) Korištenje unaprijed izrađuje račun za odgovarajuću streaming uslugu.

U tablici iznad je prikazan trenutačni prodajni program.

We Upgrade

Usluga We Upgrade vam omogućava naknadno i jednostavno opremanje vašeg Volkswagen vozila odabranim dodatnim funkcijama. Za kupnju i korištenje "We Upgrade" proizvoda potreban vam je Volkswagen ID, važeći ugovor za We Connect i provjera vašeg identiteta kao glavnog korisnika, to znači povezivanje vašeg korisničkog računa s konkretnim vozilom. Osim toga, poželjno je da vozilo raspolaže tehničkim funkcijama i hardverskim uređajima neophodnim za pojedinačni We Upgrade. We Upgrade funkcije koje se kupuju mogu se pogledati u trgovini In-Car infotainment sustava. Za proizvode koji se kupuju potrebno je u internetskoj trgovini We Connect jednokratno unijeti iznos sredstva plaćanja. Kupljene i aktivirane "We Upgrade" funkcije ostaju u vozilu i ne mogu se prenositi na druga vozila.

Funkcija Aktivacija Tehnički preduvjeti
Navigacija We Connect Za vozilo pripremljeno za We Connect; Ready 2 Discover
App-Connect uklj. App-Connect Wireless za Apple CarPlay i Android Auto™ tvrtke Google ¹ We Connect Za vozilo pripremljeno za We Connect; Ready 2 Discover ili Discover Media za bežično korištenje Apple CarPlay™ i Android Auto™ tvrtke Google
Glasovno upravljanje ² We Connect Za vozilo pripremljeno za We Connect; Ready 2 Discover3) ili Discover Media
Ambijentalno osvjetljenje (višebojno) We Connect Novi Golf; ambijentalno osvjetljenje
Regulacija dugih svjetala Light Assist We Connect Novi Golf

1) App-Connect obuhvata tehnologije Apple CarPlay™, Android Auto™ i MirrorLink®. Kako bi se izbjeglo odvlačenje pažnje, tijekom vožnje mogu se pokrenuti samo certificirane aplikacije. Molimo da u vezi s ovim također imate na umu da neke aplikacije nisu u ponudi za sve tri tehnologije i da se dostupnost tih tehnologija može razlikovati ovisno o zemljama u kojima se koriste. Informacije o kompatibilnosti pametnih telefona za Apple CarPlay™ pogledajte na https://www.apple.com/ios/carplay/, za Android Auto™ na https://www.android.com/intl/auto/ i za MirrorLink® na https://mirrorlink.com/.  

2) Za korištenje proširenih funkcija online glasovnog upravljanja potreban je Volkswagen ID kao i aktivna licenca za We Connect Plus. Ovisno o modelu vozila i opremi govorom se može upravljati i drugim funkcijama vozila i online uslugama.

3. Upravljanje glasom navigacijskim funkcijama "Ready 2 Discover" moguće je tek nakon obavljenog uključivanja navigacije preko "We Upgrade".

Na slici je prikazan trenutačni prodajni program.

Paketi, vremena trajanja i cijene

Vozila koja podržavaju aplikaciju We Connect serijski su pripremljena za povezivost. Za nova vozila na raspolaganju besplatno stoje određeni paketi usluga (ovisno o opremi) za početno vrijeme trajanja.

We Connect We Connect Plus (bez navigacije) We Connect Plus (s navigacijom)
Besplatno početno vrijeme trajanja neograničeno 1 godina 1 godina (Discover Media ili Ready 2 Discover) 3 godine (Discover Pro)
Produljenje za 1 godinu - 590,- kn 1.150,- kn
Produženje za 2 godine - 950,- kn 1.850,- kn

U tablici je prikazan trenutačni prodajni program.

Preuzmite aplikaciju We Connect

 

Doživite sve prednosti usluga We Connect i Car-Net u jednoj aplikaciji. Jednostavno preuzmite aplikaciju We Connect za svoj smartphone i povežite je sa svojim Volkswagenom.

Idite na trgovinu aplikacijama App Store

Idite na trgovinu Play Store

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija inačica može osigurati dobro iskustvo bilo gdje na Internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim
AUTOCENTAR AGRAM Created with Sketch.
AUTOCENTAR AGRAM Created with Sketch.