Predstavlja se sa svoje markantne i dinamične strane.

Touareg "R-Line" nudi vam brojne istaknute značajke opreme za sportski nastup koji će zajamčeno ostaviti dobar dojam.

U području vanjskog dizajna oduševljava svojim markantnim prednjim branikom sa signaturom u obliku slova C specifičnom za R-Line i logotipom R-Line u rešetci hladnjaka. Touareg R-Line pokazat će se sa svoje najbolje strane s dogradnim dijelovima za vrata u dizajnu specifičnom za R-Line, maskama kućišta okvira kotača u boji vozila te difuzorom koji se sjaji u crnoj boji s kromiranim ukrasnim završetcima ispušne cijevi.

Unutrašnja oprema modela Touareg "R-Line" neće vas oduševiti samo na prvi pogled, već i na prvi dodir. Za to će se primjerice pobrinuti grijano višenamjensko kolo upravljača od kože s logotipom R-Line ili aluminijski dekorativni umetci "Silver Wave". Njegov progresivni dizajn dopunjuju letvice u pragovima sprijeda s logotipom R-Line, koji su u kombinaciji s opcijskim ambijentalnim paketom i osvijetljeni te papučice i oslonac za noge od plemenitog čelika.

Opcijska komforna sjedala od kože "Savona" u izvedbi s dvije boje i akcentima od kože u varijanti "Carbon Style" osigurat će još dinamičniji nastup. Opcijska presvlaka od kože "Vienna" s ukrasnim šavovima u Kristall sivoj boji također je pravi mamac za poglede. Obje kombinacije sjedala krasi logotip R-Line u prednjim sjedalima. Odaberete li ove opcije sjedala, unutrašnjost će osim toga dobiti crnu krovnu oblogu te ukrasne šavove Kristall sive boje. S njima će instrumentna ploča, višenamjensko kolo upravljača, središnji naslon za ruke i ručica automatskog mjenjača imati sportski nastup koji odgovara modelu R-Line.

Opcijski R-Line paket "Exterieur" za linije opreme "Atmosphere" i "Elegance" naglašava snažni i suvereni karakter vašeg modela Touareg. On sadrži varijante za eksterijer tipične za R-Line i time nudi odgovarajući odgovor za sve vozače koji bi svojim iznimno dinamičnim nastupom željeli ostaviti dobar dojam.

 

Zatvori
Ova stranica koristi kolačiće (eng. Cookies) da bi stranicu mogli prilagoditi vašim potrebama. Daljnjim korištenjem stranica potvrđujete svoju suglasnost sa korištenjem kolačića.
Prihvati i nastavi
Touareg
Od Kn 514.092,-

Novi Touareg