Ova stranica koristi kolačiće (eng. Cookies) da bi stranicu mogli prilagoditi vašim potrebama. Daljnjim korištenjem stranica potvrđujete svoju suglasnost sa korištenjem kolačića.
Prihvati i nastavi

Vijesti i informacije iz VW svijeta Pregled svih najvažnijih tema

Novi Tiguan osvaja „Design Trophy 2016“

14.04.2016

Novi Tiguan osvaja "Design Trophy 2016". Novi Tiguan istaknuo se među 14 konkurenata u kategoriji SUV vozila.

Volkswagen na Zagreb Auto Show-u

05.04.2016

Volkswagen s ponosom prezentira svoj izložbeni prostor koji je ujedno i najveći prostor koji jedna marka prezentira na ovogodišnjem Auto Show-u.

Volkswagen na Sajmu automobila u Ženevi 2016.: svjetska premijera novog modela up! i T-Cross Breeza

08.03.2016

Wolfsburg/Ženeva 1. ožujak 2016. - Smjer kojim je Volkswagen krenuo, nastavlja se. Na Sajmu automobila u Ženevi koji započinje danas, proizvođač iz Wolfsburga imat će dvije svjetske premijere koje su usmjerene na buduću mobilnost: prva je fascinantna studija T-Cross Breezea koja označava početak široke SUV ofanzive, dok je druga novi up! koji sa svojim mnogobrojnim inovativnim karakteristikama izaziva oduševljanje.

Touran je „Automobil razuma 2016.“

01.02.2016

Kompaktni monovolumen odabrali su korisnici interneta i čitatelji časopisa SUPERillu i Guter Rat (Dobar savjet), jednog od vodećih potrošačkih časopisa u Njemačkoj. Nagrada je dodijeljena u centru za evente Kunztschule u Berlinu.

„Best Cars 2016“: Golf nastavlja s nizom pobjeda

28.01.2016

Čitatelji stručnog časopisa auto motor und sport odabrali su Golf za "Best Car 2016". Time je ovaj najprodavaniji model sebi osigurao jednu od najvažnijih automobilskih nagrada godine.

Euro NCAP 2015: novi Touran je „Best in Class“

22.01.2016

Novi Touran je od Europskog programa ocjenjivanja novih automobila (Euro NCAP) ocijenjen kao najbolji kompaktni monovolumen. Time se Touran ubraja u najsigurnija vozila 2015. godine.

Hrvatska premijera za na Zagrebačkom Adventu

10.12.2015

Uz ležernu atmosferu i druženje na otvorenom, ispred adventske kućice restorana Tač u sklopu koncepta ''Zagrebačka Božićna bajka'', predstavljen je jedinstven proizvod iz Volkswagenove proizvodne manufakture namijenjen istinskim ljubiteljima kobasica - originalna Volkswagenova kobasica.

CO2 tema dobrim dijelom okončana

10.12.2015

Volkswagen je u samo mjesec dana nakon pojave prvih nejasnoća vezano uz mjerene vrijednosti CO2 za neke modele iz koncerna u velikoj mjeri zgotovio analizu. Nakon sveobuhvatnih internih provjera i mjernih kontrola jasno je da kod gotovo svih tih varijanti modela prvobitno utvrđene CO2 vrijednosti odgovaraju propisanima. Sumnja u protuzakonitu izmjenu podataka o potrošnji goriva za aktualna serijska vozila nije potvrđena.

Euro NCAP novome Touranu dodjeljuje najbolju ocjenu od 5 zvjezdica

07.09.2015

Bruxelles / Wolfsburg, 2. rujna 2015. godine - Novi Touran prošao je neovisne Euro NCAP sigurnosne testove s najboljim rezultatima. Posljednjoj generaciji omiljenog obiteljskog kompaktnog monovolumena stoga je dodijeljena najbolja ocjena od 5 zvjezdica, prema kojoj je on kategoriziran kao jedan od najsigurnijih automobila u Europi.