Ova stranica koristi kolačiće (eng. Cookies) da bi stranicu mogli prilagoditi vašim potrebama. Daljnjim korištenjem stranica potvrđujete svoju suglasnost sa korištenjem kolačića.
Prihvati i nastavi

Volkswagen na IAA-u 2017.: pregled redizajniranog modela I.D. CROZZ

07.09.2017

→  Elementi dizajna nove verzije nalikuju onima kod modela prikladnih za serijsku proizvodnju

Wolfsburg - Volkswagen nastavlja s razvojem nove generacije inovativnih električnih vozila i sljedeći će tjedan na IAA-u (Međunarodni salon automobila, 12. - 24. rujna 2017.) u Frankfurtu (Njemačka) predstaviti redizajniranu verziju modela I.D. CROZZ.

Redizajnirano konceptualno vozilo temelji se na potpuno električnoj arhitekturi i karakterizira ga jasan, izražajan dizajn. Pri tome dizajn prednjeg i stražnjeg dijela vozila posebno upućuje na značajke koje su uobičajene za serijsku proizvodnju. Njegov stil također definiraju široki poklopac motora s velikim promjerom prednjih blatobrana te krov, čija je vanjska površina izvedena u sjajnoj crnoj boji. Izgled iznimno suvremenog SUV-a prisutan je i u unutrašnjosti zahvaljujući kompaktnom električnom pogonu i integraciji litij-ionskog akumulatora u podnicu vozila, čime je dobiven "otvoren prostor" - prostorni koncept nalik loungeu s četiri varijabilna individualna sjedala.

1) Konceptualno vozilo još nije u prodaji i stoga ne podliježe Direktivi 1999/94/EZ.

Start Video