Ova stranica koristi kolačiće (eng. Cookies) da bi stranicu mogli prilagoditi vašim potrebama. Daljnjim korištenjem stranica potvrđujete svoju suglasnost sa korištenjem kolačića.
Prihvati i nastavi
Tiguan
Od Kn 212.627,-

Tiguan. Uzbudljivo inovativan.

Ostavlja dojam.

Onroad, offroad i online - novi Tiguan vam na svakom terenu nudi pregršt mogućnosti. Sa svojim modernim tehnologijama i suverenim voznim svojstvima ovaj će vam model pružiti podršku u svemu što želite postići. Neovisno o tome radi li se o dinamično elegantnoj varijanti Highline ili varijanti R-Line s još izraženijim sportskim karakteristikama, novi Tiguan će održati ono što prvi dojam obećava.

Galerija fotografija

Otkrijte novi Tiguan iz svih perspektiva.

Otkrijte novi Tiguan iz svih perspektiva.

Infotainment

Radiouređaj i navigacijski uređaj

Lijepo je kad si sami možete odabrati kopilota.

U vašem Volkswagenu vi odlučujete o svemu. Na raspolaganju su vam dva radiouređaja: s odgovarajućim zvučnicima, tehnikom kojom ćete jednostavno rukovati i brojnim mogućnostima priključivanja. Ili se možete odlučiti za jedan od dvaju opcijskih navigacijskih sustava koji će po pitanju multimedijskih sadržaja ispuniti gotovo svaku želju.

Car-Net "Guide & Inform"

Više ne morate voziti bez interneta.

Internet može biti koristan u brojnim životnim područjima - pa tako i u automobilu. S aktualnim podatcima možete primjerice imati pregled nad prometom. Na taj način možete predvidjeti situaciju u prometu i sukladno tome planirati ili promijeniti vašu dionicu. No opcijski raspoložive online usluge Car-Net "Guide & Inform"¹ nude još više.

Car-Net App-Connect

Vaš Volkswagen postaje smartphone na kotačima.

Vaš smartphone vam u brojnim slučajevima olakšava svakodnevicu, a s opcijskim sustavom Car-Net App-Connect može vam biti koristan i tijekom vožnje. Kako vam ne bi odvratio pažnju s onoga što je bitno, kompatibilnim aplikacijama rukujete preko dodirnog sustava vašeg infotainment sustava.

Car-Net "Security & Service"

Vaša podrška u slučaju nužde.

Neovisno o tome radi li se o razini goriva u spremniku, kilometraži ili napomenama za sljedeći inspekcijski servis: s opcijskim Car-Net uslugama "Security & Service" imat ćete pregled nad brojnim relevantnim podacima vašeg vozila - sasvim jednostavno putem web portala. A usluge vam mogu biti korisne i tijekom vožnje.

Sustavi potpore

Prikaz okoline "Area View"

Četiri kamere vam pokazuju što se događa oko vašeg vozila.

Prilikom izlaska iz parkirnog mjesta u prometnom centru grada ili prilikom manevriranja na neprohodnom terenu - zar u ovakvim nepreglednim situacijama ne bi bilo lijepo kada biste pogledom mogli obuhvatiti šire područje oko vašeg automobila? To omogućuje opcijski prikaz okoline "Area View" s četirima kamerama.

Potpora upravljanja pri parkiranju "Park Assist"

Jednostavno prepustite parkiranje vašem automobilu.

Čak i ako se ubrajate među rijetke pojedince koji i pred publikom potpuno opušteno parkiraju na uskim parkirnim mjestima, opcijska potpora upravljanja pri parkiranju "Park Assist" će vas unatoč tome oduševiti. Naime, sustav ne prepoznaje samo odgovarajuća parkirna mjesta već umjesto vas preuzima i upravljanje.

Potpora za manevriranje prikolicom "Trailer Assist"

Neka manevriranje prikolicom postane dječja igra.

Prilikom manevriranja prikolicom vaš automobil može umjesto vas preuzeti upravljanje. Opcijska potpora za manevriranje prikolicom "Trailer Assist" u velikoj će vam mjeri olakšati posao.

 

Potpora zadržavanja vozila na voznom traku "Lane Assist"

Ostanite u voznom traku i zadržite pregled nad situacijom.

Monotone dionice, vozni trakovi koji se sužavaju i uske brze ceste mogu oslabiti koncentraciju tijekom dužih vožnji. Stoga vam serijska potpora zadržavanja vozila na voznom traku "Lane Assist" pomaže da bolje procijenite ovakve situacije u vožnji i da rizike svedete na minimalnu razinu.

 

Učinkovitost

Vučna sila

Za veće transporte

Morate transportirati stvari za koje je potrebna prikolica? S Tiguanom to nije nikakav problem! Zahvaljujući opcijskom mehanizmu za vuču s manualnim zakretanjem Tiguan može podnijeti opterećenja od čak 2,5 t.

4MOTION Active Control

Vaš Volkswagen prilagodit će se vašem načinu vožnje.

Ne samo da ih donosi - Tiguan je doživljaj sam po sebi. Zahvaljujući opcijskom sustavu 4MOTION Active Control na raspolaganju su vam precizna namještanja za najrazličitije terene. Preko odabira profila vožnje u modusu Onroad dodatno možete odabrati između pet profila.

4MOTION

Nemojte izgubiti tlo pod nogama.

Ne želite se odreći izvrsne trakcije ni na mokroj i neravnoj podlozi? Zahvaljujući opcijski dostupnom inteligentnom pogonu na sve kotače 4MOTION to je gotovo svagdje moguće.

Udobnost

Head-up zaslon

Ovako ćete imati pregled nad situacijom. 

Opcijski Head-up zaslon donosi važne informacije o vožnji poput prometnih znakova i navigacijskih obavijesti u neposredno vidno polje vozača: izravno ispred vjetrobranskog stakla.

 

Active Info Display

Vidite samo one informacije, koje želite vidjeti.

Inovativni kombinirani instrument Active Info Display koji je serijski dostupan kod varijante Highline nudi vam pomno prilagođene informacije zahvaljujući većem broju info profila: precizno i dostupno u svakom trenutku.

 

Sigurnost i udobnost

U ovom automobilu ćete se osjećati sigurnima

Sjednite u SUV koji će vam zahvaljujući brojnim mjerama (djelomično opcijskim) kao što su zračni jastuci, multikolizijska kočnica, proaktivna zaštita putnika i sustav prepoznavanja umora pružiti osjećaj sigurnosti.

 

Idući koraci