Ova stranica koristi kolačiće (eng. Cookies) da bi stranicu mogli prilagoditi vašim potrebama. Daljnjim korištenjem stranica potvrđujete svoju suglasnost sa korištenjem kolačića.
Prihvati i nastavi

Novi T-Roc.

Rođen sa stavom. Cijenite dobar dizajn i samostalnost? Samouvjereni T-Roc ističe se svojim ekspresivnim crossover dizajnom i brojnim mogućnostima individualizacije.

 *T-Roc trenutno nije dostupan za konfiguriranje. Za više informacija obratite se ovlaštenim Volkswagen partnerima. 

Oprema i dizajn Ostavite snažan dojam. Veselite se ekspresivnom dizajnu, brojnim mogućnostima individualizacije i izrazito kvalitetnoj obradi svakog detalja: T-Roc zna kako oduševiti.

Lakiranje u dvije boje
Karakter
Svjetla
T-Roc Sport
T-Roc Design
Lakiranje u dvije boje

Istaknite se u masi

Zato što vam jednoličnost jednostavno ne pristaje. S lakiranjem T-Roc Design modelom lakiranim u dvije boje pokazat ćete svoj stil.  Za T-Roc Sport opcijski vam na raspolaganju stoje crna i Flash crvena boja*.

*Uvodi se kasnije.

Karakter

Pokažite tko ste.

Tražite automobil samostalnog karaktera? S modelom T-Roc vozit ćete se u modernom crossoveru koji očarava svojim samouvjerenim dizajnom.

Svjetla

S njim ćete se rado pokazivati.

Danju i noću: koncept svjetala modela T-Roc impresionira svojim samostalnim dizajnom sa svjetlima za dnevnu vožnju koja su markantno integrirana u branike.

T-Roc Sport

Pokažite sportski stav.

S modelom T-Roc Sport ostavit ćete dojam. Ova varijanta opreme oduševljava brojnim sportskim detaljima zbog kojih će srca vozača brže kucati.

T-Roc Design

Ekspresivan dizajn za vašu svakodnevicu.

S modelom T-Roc  Design razveselit će vas posebno velika sloboda oblikovanja, kako kod karoserije, tako i u unutrašnjosti vozila. T-Roc će savršeno odraziti vašu osobnost. 

Galerija fotografija

Doživite novi T-Roc iz različitih perspektiva.

Doživite novi T-Roc iz različitih perspektiva.

Infotainment Svaku vožnju učinite posebnom. Iskoristite vrijeme u svojem T-Rocu. Moderni infotainment u T-Rocu informirat će vas o aktualnim zbivanjima, omogućit će vam telefoniranje pomoću handsfree sustava ili će reproducirati vaše omiljene pjesme i navoditi vas do vašeg odredišta. A ako želite, sustav će vas i poslušati zahvaljujući upravljanju govornim naredbama.

Usluga poziva u nuždi
Connectivity
Active Info Display
Radio i navigacija
Sound sustav beats
Komforna telefonija
Usluga poziva u nuždi

U dobrim ste rukama.

Dobro je da je uvijek netko tu za vas: s opcijskom uslugom poziva u nuždi Volkswagenova centrala za pozive u nuždi bit će vam dostupna 24 sata na dan pritiskom na crvenu tipku SOS. Kod sudara s aktivacijom zračnih jastuka pomoć će se automatski pozvati.

Connectivity

Više ne morate voziti bez interneta.

Internet može biti itekako koristan - tako i u vašem T-Rocu. Opcijske online Car-Net usluge "Guide & Inform", Car-Net App-Connect i Car-Net "Security & Service" nude puno toga što će vam pomoći u vašoj svakodnevici i nesvakidašnjim situacijama.

Active Info Display

Vidite samo one informacije koje želite vidjeti.

Analogni prikaz stvar je prošlosti. Po želji zamijenite klasični prikaz - zaslonom visoke rezolucije.  Inovativni, moderni kombinirani instrument Active Info Display može vam pružiti informacije koje su puno opsežnije od pukog prikaza brzine i razine napunjenosti spremnika za gorivo.

Radio i navigacija

Tako ćete uz dobru zabavu zadržati pravac.

U vašem T-Rocu vi odlučujete o svemu. Za to vam na raspolaganju stoje dva radiouređaja s odgovarajućim zvučnicima, tehnikom kojom se jednostavno rukuje i brojnim mogućnostima priključivanja. Ili se možete odlučiti za navigacijski sustav "Discover Media" koji će vam također ispuniti gotovo svaku želju.

Sound sustav beats

Želite bas?

Pojačajte do daske - vaš osobni nastup na cesti čeka na vas! Sustav stručnjaka za zvuk Beats Electronics po želji će se pobrinuti za pravi bas u vašem T-Rocu. Naime, on ne dokazuje kako dobar zvuk zvuči samo kada je u pitanju marka slušalica beats by Dr. Dre.

Komforna telefonija

Ostanite dobro povezani.

S opcijskim sučeljem za telefon "Comfort" s funkcijom induktivnog punjenja vaš će se mobilni telefon bežično puniti. Zahvaljujući induktivnom antenskom spajanju vaš će mobilni telefon imati prvorazrednu kvalitetu razgovora. Tako ćete tijekom putovanja s lakoćom moći obavljati handsfree razgovore.

Sustavi potpore Izbjegnite nepotreban stres. Iako ste možda navikli uzimati stvari u svoje ruke: T-Roc vas može rasteretiti u brojnim situacijama. Njegovi će sustavi potpore u najboljem slučaju pomoći čak i u sprječavanju sudara.

Opuštena vožnja

T-Roc će uskočiti umjesto vas.

Sustavima potpore kao što su serijski "Lane Assist", serijska automatska regulacija razmaka ACC, opcijska potpora kod prometnog zastoja i po želji dostupni "Emergency Assist" nećete se veseliti samo u kritičnim situacijama. Oni će naime vožnju učiniti još ugodnijom i u vašoj svakodnevici.

Front Assist sa City funkcijom kočenja u nuždi

I kada su ceste pune, ostat ćete potpuno opušteni.

Poželite li i vi katkad imati sustav potpore koji će umjesto vas nadzirati promet ispred vašeg vozila? Sa serijskim sustavom nadzora okoline "Front Assist" uključujući City funkciju kočenja u nuždi i sustav prepoznavanja pješaka putovat ćete opuštenije.

Park Assist i pomoć pri parkiranju

Osvojite cestu. I slobodno parkirno mjesto.

Parkiranje se vrlo lako može pretvoriti u test strpljivosti. Dobro je što vam opcijski sustavi potpore pri parkiranju u novom T-Rocu pomažu već kod traženja parkirnog mjesta te na taj način parkiranje čine uvelike jednostavnijim.

„Blind Spot“ senzor s potporom izlaska iz parkirnog mjesta

Ovako će vam vaš T-Roc pomoći pri promjeni voznog traka i izlasku iz parkirnog mjesta.

Opcijski "Blind Spot" senzor s potporom izlaska iz parkirnog mjesta upozorava vas tijekom vožnje na vozila u mrtvom kutu u okviru ograničenja sustava. Pri izlasku iz parkirnog mjesta vožnjom unatrag senzor nadzire područja bočno i iza vašeg vozila.

Udobnost Odgovara vašem životnom stilu: sa svojim komfornim i prostranim konceptom T-Roc vam nudi mnoštvo slobodnog prostora kako bi pokazali svoju osobnost. Tome pridonose i progresivni elementi dizajna te brojne mogućnosti individualizacije.

Individualno oblikovanje
Cockpit
Prostor
Udobnost
Individualno oblikovanje

Individualan poput vas.

Točno onako kako želite: unutrašnjost modela T-Roc Design uredite u skladu s vašim osobnim željama i pružite joj osobnu notu akcentima u boji.

Cockpit

Sve nadohvat ruke na cockpitu.

Dobro došli u cockpit! Ovdje je sve usmjereno na to da vam svaku vožnju učini ugodnom. Sa serijskim višenamjenskim kolom upravljača možete upravljati s brojnim funkcijama, a da pritom ne morati micati ruke s upravljača. 

 

Prostor

Sjedite na tronu.

Tko se ne želi zadovoljiti uobičajenim, većinom želi slobodni prostor. Sada ga možete imati. Unatoč kompaktnim vanjskim dimenzijama T-Roc nudi pregršt prostora za putnike i prtljagu. Ugodno povišeni položaj sjedenja predstavlja dodatnu prednost.

Udobnost

Raskomotite se.

Uđite i ugodno se osjećajte. U modelu T-Roc očekuju vas komforna sjedala te po želji dostupna, izrazito kvalitetna oprema od kože s akcentima u boji i panoramski pomični krov, kod kojeg će se oči vaših suputnika širom otvoriti.

Tehnologija Učinkovita i fleksibilna poput vas. Vi očekujete snagu – pogotovo od vašeg automobila. Stoga je T-Roc opcijski dostupan s pogonom 4MOTION za dobru trakciju na gotovo svakoj podlozi, sportskim voznim postrojem za optimizirano upravljanje i adaptivnom regulacijom voznog postroja DCC.

Performanse
Vozni postroj
4MOTION Active Control
Performanse

Zato što cijenite učinkovito iskorištavanje energije.

S modelom T-Roc dosada će biti miljama daleko. To pokazuje i njegov program snažnih motora. Ovdje samo ambiciozni - i kada je štedljivost u pitanju.

Vozni postroj

Odaberite izvrsnu sportsku vezu između automobila i kolnika.

Sportski vozni postroj i progresivni upravljač poboljšavaju dinamiku u vožnji kada se želite sportski voziti.

4MOTION Active Control

Ostanite suvereni i kod izazovnih uvjeta na cesti.

Otkrijte novitete! U kombinaciji s opcijskim pogonom 4MOTION modela T-Roc podršku će vam pružiti 4MOTION Active Control koji će vam ponuditi precizna namještanja za najrazličitije terene. K tomu možete u modusu Onroad pomoću odabira profila vožnje odabrati pet profila.

Idući koraci