VW e-Golf: vanjski dizajn

 

Futurističan, no svejedno poznat: Volkswagenov markantni e-dizajn nudi - uz tipične plave elemente - pregršt atraktivnih značajki koje povećavaju vrijednost e-Golfa, i to ne samo u području izgleda. U njih uz LED glavna svjetla s bojom sličnom dnevnom svjetlu spadaju i upadljivo dizajnirana LED svjetla za dnevnu vožnju s karakterističnom signaturom u obliku slova C - i to s visokim stupnjem svjetlosne učinkovitosti i niskom potrošnjom energije.

16" kotači od lakog metala Astana s smanjenom težinom i optimiziranim gumama sa smanjenim trošenjem značajno doprinose učinkovitosti. Oni će, u kombinaciji s krovnim spojlerom, e-Golfu podariti još dinamičniji izgled. Istovremeno se poboljšava aerodinamika koja između ostalog pozitivno utječe na doseg.

Izgled stražnjeg dijela e-Golfa također je dojmljiv: s LED stražnjim svjetlima i osvjetljenjem registarske pločice u LED tehnici.

Zatvori
Ova stranica koristi kolačiće (eng. Cookies) da bi stranicu mogli prilagoditi vašim potrebama. Daljnjim korištenjem stranica potvrđujete svoju suglasnost sa korištenjem kolačića.
Prihvati i nastavi

e-Golf Spreman za veće dosege.