Ova stranica koristi kolačiće (eng. Cookies) da bi stranicu mogli prilagoditi vašim potrebama. Daljnjim korištenjem stranica potvrđujete svoju suglasnost sa korištenjem kolačića.
Prihvati i nastavi
Zatvoriti izbornik

Dinamika i dizajn u vrhunskoj formi. Arteon.

 
Cijena od
322.306,-
uključujući PDV
Snaga motora
190 - 272
PS
Potrošnja
4,4 - 7,0
l/100km

Dinamika i dizajn u vrhunskoj formi.

Arteon predstavlja vozilo čija snažna i prepoznatljiva osobnost svakodnevno daje nešto više.

Start Video
Eksterijer

Plijeni pozornost. Iz svakog kuta.

Svoj jedinstven profil - kao i udobnost na svim sjedalima može zahvaliti svojoj izduženoj silueti i dugom međuosovinskom razmaku. Posebnu pozornost plijene bočni prozori bez okvira, koji kao klasično obilježje fastback-automobila odišu posebnom elegancijom.

Doznajte više

Elegance i R-Line

Premium od elegantnog do sportskog.

Za sve koji žele još više - varijante oprema Arteon Elegance i R-Line nude komfor, dizajn i sportska obilježja na visokom nivou.

Doznajte više

Stražnja svjetla

Uzbudljiv dizajn svjetala

Stražnja svjetla očaravaju modernom i estetskom LED tehnologijom. A zahvaljujući dinamičnim pokavačima smjera na stražnjoj strani Arteona Elegance i R-line nećete samo sigurno putovati, već ćete pritom i vrlo dobro izgledati.

Doznajte više

Kotači

Dobro izgleda: program kotača za Arteon.

Široka paleta sportskih i elegantnih kotača od lakog metala.

Saznajte više

Arteon: 360° perspektiva.

Udobnost.

Komforna svojstva novog Arteona dojmljiva su kao i sam automobil. Ona svaku vožnju pretvaraju u jedinstveno iskustvo koje će pobuditi sva vaša osjetila.

Udobnost.

Adaptivna regulacija voznog postroja DCC

Natrag

Vozi baš onako kako vi želite.

Sportski, komforno, normalno ili osobnim stilom: vi određujete kako će voziti vaš novi Arteon. Optimizirana adaptivna regulacija voznog postroja DCC permanentno reagira na kolnik i situaciju u vožnji. To je posebno ugodno za vas jer ćete tako uživati u visokom komforu vožnje u kombinaciji s optimalnom dinamikom vožnje.

Unutrašnjost

Natrag

Dobro došli u visoku klasu.

Otkrijte u Arteonu izuzetno velike mogućnosti opreme, kvalitetnih materijala i inovativnih tehnologija.

Sjedala ergoComfort

Natrag

Dobro došli u visoku klasu.

Naslonite se i uživajte u vrhunski uređenom interijeru od ekskluzivnih materijala i komforu na visokom nivou. Pritom će vam po želji također pomoći ergoComfort sjedala s mogućnošću namještanja u 14 položaja od „nappa“ kože u bojama Mistral siva i Raven siva.

Informirajte se za upravljačem

Natrag

Višenamjensko kolo upravljača i Active Info Display

Pomoću grijanog višenamjenskog kola upravljača od kože ne upravljate samo svojim novim Arteonom, već i svim relevantnim informacijama tijekom vožnje. Osim toga, na inovativnom Active Info Displayju sve informacije prikazivat će se unutar vašeg vidnog polja: od brojača okretaja, brzinomjera i brojača kilometara do detaljnih podataka o vožnji ili vizualnog prikaza vaših sustava potpore za vozača.

Easy Open

Natrag

Prtljažnik s funkcijom Easy Open i električnim zatvaranjem s odgodom.

S novim Arteonom opušteno putovanje počinje već prije vožnje. U prtljažniku zapremine do 563 litre, iznimno velike za fastback-automobil, imat ćete dovoljno prostora i za putnu prtljagu. Zahvaljujući funkciji „Easy Open“ za otvaranje električnog poklopca prtljažnika dovoljna je već mala kretnja nogom ispod stražnje strane vozila. Zahvaljujući električnom zatvaranju s vremenskom odgodom poklopac prtljažnika ponovno se zatvara na pritisak gumba, tako da možete bez problema utovarivati i istovarivati prtljagu.

Panoramski krov

Natrag

Uđite i prepustite se doživljajima.

Iz novog Arteona pogled vam seže u svim smjerovima, čak i u nebo kroz opcijski panoramski podizni/pomični krov. Prirodna svjetlost u kombinaciji s ambijentalnim osvjetljenjem omogućuje ugodnu osvijetljenost unutrašnjosti vozila.

Sustavi potpore.

Dizajniran za privlačenje pozornosti: novi Arteon ima uvjerljiv dizajn i omogućuje užitak u vožnji. Opremljem je vodećim sustavima potpore za vozača.

Automatska regulacija razmaka ACC s prediktivnom regulacijom brzine

Održava razmak u odnosu na vozila ispred.

Jedan od uvjerljivo najboljih sustava za potporu vozača: automatska regulacija brzine ACC s prediktivnom regulacijom brzine. Vi određujete najveću brzinu, a sustav osigurava da je ne prekoračite. Osim toga, automatski se održava najmanji razmak u odnosu na vozila ispred.⁶

Doznajte više

Area View

Otvara nove perspektive.

Za vas budno prati okolinu: prikaz okoline "Area View" dostupan po želji. Uživo prenosi slike iz okoline vašeg Arteona izravno u cockpit.

Doznajte više

Lane Assist

Serijsko šesto čulo.

Serijska potpora zadržavanja vozila na voznom traku "Lane Assist" pomaže pri izbjegavanju sudara izazvanih nenamjernim napuštanjem voznog traka.

Doznajte više

Park Assist

Parkiranje s osjećajem.

Sustav "Park Assist" potpuno će vas opušteno manevrirati u željeno parkirno mjesto.

Doznajte više

Dinamično svjetlo za vožnju zavojima

Parkiranje s osjećajem.

Brzina svjetlosti u zavojima.

Doznajte više

 

Dynamic Light Assist

Prosvjetljuje.

Opcijski "Dynamic Light Assist" preko automatskog upravljanja osigurava optimalnu osvijetljenost kolnika i vrlo dobru vidljivost u prometu.

Doznajte više

Emergency Assist

Vaš pomagač u najgorim situacijama.

Opcijski sustav potpore "Emergency Assist" može u hitnom medicinskom slučaju upozoriti putnike i druge sudionike u prometu i kontrolirano zaustaviti Arteon.

Doznajte više

Potpora kod prometnog zastoja

Potpora kod prometa s čestim zaustavljanjima i kretanjima.

Može rasteretiti vozača u prometu s čestim zaustavljanjima i kretanjima te spriječiti sudare tijekom zastoja:

Doznajte više

Front Assist

Vožnja s prediktivnom podrškom.

Sustav nadzora okoline "Front Assist" sa City funkcijom kočenja u nuždi te sustavom prepoznavanja pješaka nadzire promet i pomaže pri mogućem kočenju u nuždi.

Doznajte više

Car-Net App-Connect
Car-Net „Security & Service"
Car-Net „Guide & Inform"

Koristite svoje aplikacije i u svojem Volkswagenu.

Jednostavno upravljajte najvažnijim funkcijama svog smartphonea preko središnje konzole. Tako imate jednostavan pristup telefonu, vijestima i glazbi. Mi to nazivamo App-Connect.

Zaštita za vas. I vase vozilo.

Kada je sljedeća inspekcija? Koliko je goriva još u spremniku? Online usluge Car-Net „Security & Service“

Više ne morate voziti bez interneta.

Opcijski paket Car-Net Guide & Inform pruža vam više informacija tijekom vožnje. Primjerice, u slučaju nastanka ili prestanka zastoja sustav će vas o tome obavještavati u stvarnom vremenu - i automatski će prilagoditi vašu rutu. Zahvaljujući online traženju posebnog odredišta usto ćete pronaći uzbudljiva odredišta u okolici, parkirališta u blizini ili sljedeću benzinsku postaju.

Sound sustav DYNAUDIO Confidence

Sound sustav DYNAUDIO Confidence

Nećete vjerovati svojim ušima. Doživite prvoklasni zvuk s radiom "Composition Media", opcionalnim vrhunskim ozvučenjem "DYNAUDIO Confidence" i opcionalno dostupnim DAB +.

Doznajte više

Navigacija

Navigacija može biti tako ugodna.

Na na raspolaganju dva navigacijska sustava, a oba se odlikuju lakoćom upotrebe: "Discover Media" i "Discover Pro"..

Doznajte više

Telefon

S objema rukama na upravljaču telefonirat ćete sigurnije.

Ostanite tijekom vožnje i ako želite poželjeti. Uz opcionalno dostupna "Comfort" i "Premium" telefonska sučelja možete obje ruke držati za volanom i promet pod kontrolom.

Doznajte više

Head-up-zaslon

Uvijek u fokusu: sigurnost.

Head-up zaslon prikazuje informacije neposredno u vašem vidnom polju. Brzina, prometni znakovi, aktivnost sustava potpore i upozorenja i navigacijske napomene projiciraju se izravno putem vrhunske tehnologije ispred vjetrobranskog stakla.

Doznajte više