Za najbolje moguće iskustvo na mrežnim stranicama
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja najboljeg korisničkog iskustva. Daljnjim korištenjem naše stranice prihvaćate upotrebu naših kolačića (strogo neophodni kolačići). Kolačići za koje je potrebna privola (analitički kolačići, funkcionalni kolačići, kolačići za personalizirane sadržaje) postavit će se tek nakon njezinog aktiviranja. Ako date svoju privolu za korištenje kolačića, identifikacijske podatke obrađivat će naši partneri (ponuditelji usluga za kolačiće i IT pružatelji usluga). Za ovu internetsku stranicu i kolačiće odgovorno je društvo Porsche Croatia d.o.o. Dodatne informacije o korištenim kolačićima i načinu njihovog deaktiviranja možete pronaći u našoj
Aktiviraj sve kolačiće
Zatvoriti izbornik

Dorastao svakom izazovu. Touran.

 

Cijena od (uključujući PDV)
199.771,-
Snaga motora (kW)
85 - 110
kW
Snaga motora (PS)
115 - 150
KS
Potrošnja goriva
4,4 - 5,8
l/100km

Više varijabilnosti za vaš obiteljski život.

Touran ostavlja dojam - i kada je vaš pogled usmjeren prema van. Još više svjetlosti i još bolju vidljivost zajamčit će opcijski dostupan panoramski podizni / pomični krov koji je najveći u njegovoj klasi. Njegove kompaktne dimenzije koje su praktične za velike gradove spojene su s inteligentnim konceptom prostora. Tako ćete uz veliku preglednost uživati i u velikom slobodnom prostoru za noge, a to predstavlja značajan doprinos udobnosti pogotovo na dužim dionicama.

Panoramski pomično podizni krov Nebeski pogled

Veliki serijski pomično podizni krov dopušta poglede u nebo i propušta prolaz dnevnom svjetlu i svježem zraku.

Dorastao svakom izazovu. Touran.

U Touranu se svi žele voziti. Naime Touran obiluje prostorom i komforom, kao i dinamikom dizajna.

Van okvira, ali upadljiv na svakoj cesti.

Touran ostavlja dojam - i kada je vaš pogled usmjeren prema van. Još više svjetlosti i još bolju vidljivost zajamčit će opcijski dostupan panoramski podizni / pomični krov koji je najveći u njegovoj klasi. Njegove kompaktne dimenzije koje su praktične za velike gradove spojene su s inteligentnim konceptom prostora.

Doživite značajke Tourana iz različitih perspektiva.

Car-Net App-Connect
Volkswagen Media Control
Radiouređaj i navigacijski sustav

Vaš Volkswagen postaje smartphone na kotačima.

Nove, praktične usluge i korisne aplikacije: to je svijet Car-Neta. Bez obzira želite li individualne navigacijske usluge ili povezivanje vašeg vozila s vašim smartphoneom: vaš Touran će po želji biti dobro umrežen.

Vi upravljate vozilom, vaši suputnici muzikom.

Volkswagen Media Control dopušta Vašim suputnicima upravljanje Infotainment sustavom: brzo i jednostavno preko tablet uređaja koji služi kao daljinski upravljač.

Lijepo je kad si sami možete odabrati kopilota.

U vašem Volkswagenu vi odlučujete o svemu. Na raspolaganju su vam dva radiouređaja: s odgovarajućim zvučnicima, tehnikom kojom ćete jednostavno rukovati i brojnim mogućnostima priključivanja. Ili se možete odlučiti za jedan od dvaju opcijskih navigacijskih sustava koji će po pitanju multimedijskih sadržaja ispuniti gotovo svaku želju.

Komfor.

Udobno se smjestite. Bogata osnovna oprema i jednostavno rukovanje brinu se da svaki dan uživate u svojem Touranu.

Klima-uređaj "Air Care Climatronic"

Pobrinite se za individualnu putnu klimu.

Dobra vijest za alergičare: Funkcija pročiščavanja zraka kao i protualergenski filtar opcijski naručivog 3-zonskog klima uređaja ne dopušta ulazak alergena u unutrašnjost vozila. To ima za posljedicu da je zrak unutar vozila čišći neg vani. I još jedna dobra vijest za putnike, vozač, suvozač i putnici na stražnjim sjedalima, mogu podesiti željenu temperaturu svatko za sebe.

Doznajte više

7 sjedala

Vi ćete ostati fleksibilni, a vaši putnici opušteni.

Obitelj, prijatelji, kolege: kada raspolažete s čak sedam sjedala svi će pronaći svoje mjesto. A zahvaljujući funkciji "Easy Entry" putnici u trećem redu sjedala također će jednostavno doći do svojih mjesta.

Doznajte više

Integrirana dječja sjedalica

Vaša djeca mogu zauzeti udobna mjesta.

Touran je opcijski dostupan s maksimalno dvjema integriranim dječjim sjedalicama. Tako smo mislili i na udobnost vaših malih putnika.

Doznajte više

Sustavi potpore.

Inteligentni sustavi potpore vozaču u Vašem Touranu doprinose većem komforu te pružaju pomoć u kritičnim situacijama. Iako ćete ovu tehnologiju tek rijetko primijetiti, dobro je znati da ona postoji.

"Side Assist" & "Lane Assist"
Rukovanje govornim naredbama
Trailer Assist
ACC & "Front Assist"

Ostanite u voznom traku i zadržite pregled nad situacijom.

S pravovremenim upozorenjem na vozila u bočnom i stražnjem području vašeg Volkswagena moći ćete bolje procijeniti situacije u vožnji i rizike svesti na minimalnu razinu. U kombinaciji sa sustavom "Lane Assist" sustav "Side Assist" vas neće samo vizualno upozoriti već će izvršiti i kontraupravljanje.

Izgovorite svoje želje.

Razgovarajte sa svojim radiouređajem ili navigacijskim sustavom: Nova generacija "Composition Media", "Discover Media" i "Discover Pro" uređaja Vas razumije.

Učinite manevriranje prikolicom jednostavnijim.

Prilikom manevriranja prikolicom vaš automobil može umjesto vas preuzeti upravljanje. Opcijska potpora za manevriranje prikolicom "Trailer Assist" u velikoj će vam mjeri olakšati posao.

I kada su ceste pune ostat ćete potpuno opušteni.

S automatskom regulacijom razmaka ACC i sustavom nadzora okoline Front Assist uključujući City funkciju kočenja u nuždi koji je sadržan u paketu putovat ćete opuštenije.

Tehnologija.

Inovacija je , misliti dalje - napredak je kada pri tome profitirate. Štedite sa BlueMotion tehnologijom, uživajte u vožnji sa efikasnim pogonom i doživite tehnologiju svakodnevno.

Tehnologija.

Motori

Natrag

Profitirajte od visokog okretnog momenta uz malu potrošnju.

Rado i puno putujete, no vašu biste potrošnju željeli održati niskom? Naši TDI dizelski motori i TSI benzinski motori optimizirani su po pitanju učinkovitosti, performansi i snage i ispunjavaju normu Euro 6.

Visoka sigurnost

Natrag

Najbolje ocjene za sigurnost.

Touran spada u najsigurnije između Euro NCAP testiranih vozila europe: U nezavisnom europskom NCAP-testu Touran sa 5 sjedala ili 7 sjedala uspjeli su ostvariti maksimalnih 5 zvjezdica. Zaštita putnika u vozilu i pješaka poboljšana je zahvaljujući sigurnosnom paketu strukture karoserije. Uz to Touran nudi komfor inovativnim po želji dostupnim sustavima potpore vozaču.

Elektroničko pojačavanje glasa

Natrag

NE morate uvijek biti glasni.

Olakšava komunikaciju za vrijeme vožnje: Opcijski pojačivač govora doprinosi razumljivosti govora vozača kako bi ga suputnici u stražnjem dijelu vozila mogli razumjeti.

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija inačica može osigurati dobro iskustvo bilo gdje na Internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim