Zatvoriti izbornik

We Connect Start
Povezuje vas, pomaže vam, opuštenije vas dovodi do cilja

 

Pametna veza s vašim ID. vozilom

Vozite model iz ID. obitelji? Pomoću aplikacije We Connect Start možete u potpunosti biti povezani. Automatski sustav poziva u nuždi eCall uvijek vam stoji na raspolaganju. A s online uslugama aplikacije We Connect Start možete pozvati digitalne pomoćnike u vozilo koji pružaju potpuno aktualne informacije o upravljanju punjenjem ili o prometu te pomoću smartphonea daljinski upravljati odabranim funkcijama.

 

Online prometne informacije

Korak ispred prometa

Od sada vas promet neće izbacivati iz takta jer vaš ID. razmišlja s vama i štedi vam vrijeme i živce. U realnom vremenu vaš navigacijski sustav koristi online prometne informacije, prepoznaje nezgode, građevinske radove na cesti ili druge stvari koje ometaju promet te vam uvijek predlaže optimalnu rutu. 

Punjenje

Spreman za start kada vi odlučite

Želite provjeriti preostali doseg svog ID. modela? Preko smartphonea i We Connect ID. aplikacije uvijek imate uvid u stanje napunjenosti i doseg akumulatora te možete provjeriti je li priključen kabel za punjenje. Ako jest, postupak punjenja možete započeti ili zaustaviti gdje god bili.

Klimatizacija

Sasvim prilagođena vašim potrebama

Hladno vam je? Pomoću aplikacije sasvim jednostavno podešavate željenu temperaturu u svojem ID. vozilu. Vaš se klima-uređaj pokreće pomoću smartphonea i podešava se na željenu temperaturu. Poseban doživljaj nudi grijanje sjedala koje možete podesiti prije vožnje kako biste se odmah osjećali ugodno u svojem ID. modelu.

Stanice za punjenje

Potpuno povezani sa stanicama za punjenje

S aplikacijom We Connect Start povezanost vam je zagarantirana. Ako je dostignuta rezervna razina baterije vašeg ID. modela, aplikacija automatski traži stanice za punjenje u blizini i pokazuje cijene, radno vrijeme, stanje zauzetosti i vrstu utikača. Odabrana se stanica zatim može integrirati u navođenje po ruti. Jednostavnije od toga ne može.

Online aktualiziranje karti

Uvijek s dobrim kartama u prometu

U modelima ID. obitelji navigacijske se karte automatski prikazuju u najaktualnijem stanju. Infotainment sustav kod online povezanosti u redovitim intervalima aktualizira i instalira navigacijske karte.

Povezani pomoću We Connect ID. aplikacije

Preuzmite ažuriranje za ID. modele: We Connect ID. aplikacija je veza s vašim ID modelom i sa svim što vam je važno. Ona pretvara vaš smartphone u daljinski upravljač kojim možete upravljati mnogim korisnim funkcijama vozila. Tako svoj ID. imate uvijek na oku - čak i ako u tom trenu u njemu ne sjedite.

Idite na trgovinu aplikacijama App Store

Idite na trgovinu aplikacijama Play Store

Jednostavno se registrirajte i krenite

U nastavku slijedi objašnjenje na koji način u nekoliko koraka možete aktivirati We Connect Start te koristiti naše digitalne usluge u automobilu i na svom smartphoneu.

1. Preuzmite We Connect ID. aplikaciju

Besplatno preuzmite We Connect ID. aplikaciju za svoj smartphone. U skladu s vašim operativnim sustavom naći ćete We Connect ID. aplikaciju za Android ili iOS u trgovini aplikacijama App Store ili u trgovini Google Play Store.

We Connect ID. u trgovini App Store

We Connect ID. u trgovini Play Store

2. Izradite svoj korisnički račun

Prijavite se u aplikaciji putem svog Volkswagen ID. korisničkog računa. U slučaju da još niste izradili Volkswagen ID. korisnički račun, aplikacija će vas voditi kroz registraciju korak po korak.

3. Dodajte svoj Volkswagen

Dodajte svoj Volkswagen pomoću identifikacijskog broja vozila (broja šasije) svojem korisničkom računu u We Connect ID. aplikaciji. Identifikacijski broj vozila (broj šasije) možete naći u dokumentima vozila i iza vjetrobranskog stakla svojeg vozila.

4. Aktivirajte We Connect Start

Za završetak aktivacije slijedite upute prikazane u aplikaciji za zaključenje ugovora za We Connect Start. Inteligentnim uslugama podignite svoju digitalnu svakodnevnicu do neslućenih visina.

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija inačica može osigurati dobro iskustvo bilo gdje na Internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim
Štasni d.o.o. PJ Štasni Savska Created with Sketch.
Štasni d.o.o. PJ Štasni Savska Created with Sketch.