Zatvoriti izbornik
Zatvoriti

Neka vaš prvi put bude pravi put

Odaberite električni ili hibridni model iz bogate ponude Volkswagena

Inovativni pogoni za niže emisije CO2: Volkswagen prihvaća Pariški sporazum o klimatskim promjenama s ciljem da do 2050. godine postane poduzeće neutralno u pogledu emisije CO2. Na tom "putu do nule" Volkswagen je pokrenuo neviđenu ofenzivu električne mobilnosti. Volkswagen trenutačno na tržište donosi brojne nove električne i hibridne modele.

Osim prvog potpuno električnog modela ID.3, Volkswagen je hrvatskom tržištu u zadnjih šest mjeseci predstavio čak devet hibridnih modela. Hibridna ofenziva započela je uvođenjem modela Golf GTE i nastavila se uvođenjem sljedećih modela: Golf eHybrid Style, Passat GTE i Passat Variant GTE, Arteon eHybrid i Arteon Shooting Brake eHybrid, Tiguan eHybrid, Touareg eHybrid i Touareg R. Uskoro na tržište stiže i prvi potpuno električni SUV marke Volkswagen - ID. 4.

Prvi put odaberite nešto drugačije, prvi put vozite ekonomičnije i po prvi put putujte učinkovitije.

Neka vaš prvi put bude pravi put uz električne i hibridne Volkswagen modele.

Odaberite svoj pogon i pridružite nam se na putu do mobilnosti s manje štetnih emisija.

Potrošnja goriva u l/100km: kombinirana između 1.0 - 2.8. Potrošnja električne energije u kWh/100km: kombinirana između 14.6 - 24.4; CO2 emisija u g/km: 0 - 62. Na slici su prikazani modeli s dodatnom opremom. Slika je simbolična.

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija inačica može osigurati dobro iskustvo bilo gdje na Internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim
Porsche Istra Created with Sketch.
Porsche Istra Created with Sketch.