Zatvoriti izbornik
Zatvoriti

Malgorzata Ross u Berlinu. Potpuna elektriziranost!

Malgorzata Ross u Berlinu. Potpuna elektriziranost!

Električna mobilnost korisna joj je posebno kada svakodnevno više puta vozi kraće dionice. Malgorzata, koja živi u berlinskoj gradskoj četvrti Treptow, svaki dan prolazi uzduž i poprijeko Berlina. Kada vozi e-up!, čak joj ni kupovina potrepština za obitelj ne predstavlja nikakav problem - prtljažnik je vrlo prostran, kaže ona. A njezina je mala jurilica ionako ekološki osviještena.

Već ste u pokretu, a mislite da stojite.

Malgorzata Ross prvi je put vozila e-up! 2014. godine. To je doživljaj koji će pamtiti dugo vremena - a i njezinoj je djeci i dandanas zabavan. Sa zaraznim smijehom priča da nakon pokretanja vozila uopće nije primijetila da motor već neko vrijeme radi. A razlog tomu je što je tako tih.

"Naša djeca pričaju svojim prijateljima da naš automobil vozi vrlo tiho i ekološki osviješteno. I oni smatraju da je to cool."

S električnim automobilom
kroz Berlin.

Malgorzata već od kraja 2014. vozi mali, fleksibilni e-up! uzduž i poprijeko Berlina. Ovaj električni automobil, smatra ona, idealan je za velegrad. Posebno kada svaki dan trebate voziti brojne, kraće dionice. Bez obzira na to je li riječ o vožnji djece do škole ili odlasku na radno mjesto. A e-up! se vozi čak i nakon posla kako bi se djecu transportiralo od točke A do točke B:

"Zabava se nastavlja i popodne: tečaj jedrenja i satovi glazbe. e-up! je genijalan automobil za grad - i vrhunski taksi za djecu."

Puni se kod kuće i
odmah kreće dalje.

Ova voditeljica projekata i njezin suprug neko su se vrijeme poigravali s idejom o kupnji manjeg automobila za gradsku vožnju. Ali to je morao biti automobil koji je idealan za kraće dionice. Nakon probne vožnje Malgorzata se u tren oka odlučila za e-up!. A odluku da to naposljetku bude električna varijanta donio je njezin suprug Matthias: kao direktor poduzeća koje proizvodi baterije za pohranu za velike, održive strujne mreže diljem svijeta bio je znatiželjan i želio iz prve ruke doživjeti kakav je to način transporta. "Želio je vidjeti što električna mobilnost može ponuditi" - kaže ona o svojem suprugu. A može ponuditi zaista puno toga: tako je obitelj Ross saznala da baterija ugrađena u njihov e-up! ima dovoljno energije i snage za njihov svakodnevni obiteljski raspored. I to je najvažniji preduvjet za kupnju električnog automobila. A kako bi ga napunila, Malgorzata ga kod kuće jednostavno priključuje na utičnicu u svojoj garaži - i to je to!

"On je agilan i kompaktan, a njegov je prtljažnik puno veći no što biste na prvu pomislili."

Optimalan za cijelu obitelj.
I za Berlin.

Ova se obitelj u međuvremenu toliko naviknula na svoj električni automobil te ne samo da ga cijeni, već ga i voli. Malgorzatu uvijek iznova veseli činjenica što prtljažnik njezina električnog automobila nudi toliko prostora. I to toliko prostora da u njemu bez poteškoća može pohraniti veliku tjednu nabavu, uključujući sanduke s bocama. A e-up! je svoje dodatne obožavatelje pronašao u njezinoj djeci. Ona svojim prijateljima ponosno pričaju o tome koliko tiho i ekološki osviješteno njihov električni automobil vozi. I smatraju da je to vrlo cool. Tako se ekološka osviještenost roditelja već odavno prenijela te utjecala na njihovu djecu. A to je lijep kompliment koji je e-up! itekako zaslužio.

Ovo bi vas moglo zanimati:

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija inačica može osigurati dobro iskustvo bilo gdje na Internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim
AC Jesenović d.o.o. Created with Sketch.
AC Jesenović d.o.o. Created with Sketch.