Ova stranica koristi kolačiće (eng. Cookies) da bi stranicu mogli prilagoditi vašim potrebama. Daljnjim korištenjem stranica potvrđujete svoju suglasnost sa korištenjem kolačića.
Prihvati i nastavi

up! Živite svaki trenutak.

Individualan poput vas.

Novi up! prilagodit će se vašem osobnom stilu i unijeti još više boje u vašu svakodnevnicu zahvaljujući brojnim mogućnostima individualizacije. Tako primjerice možete birati između različitih boja krova i vanjskih zrcala te dekorativnih folija za strane vozila i kotača od lakog metala. Njegov individualni izgled upotpunjuju LED svjetla za dnevnu vožnju i žmigavci u zrcalima koji dolaze u sklopu serijske opreme.

Galerija fotografija

Doživite novi up! iz raznih perspektiva

Doživite novi up! iz raznih perspektiva

up! s beats sound sustavom. Od sada je Rock'n'Roll dio svake vožnje.

Zvuk u punom jeku.

Novitet u modelu up! je sound sustav beats američkog audio stručnjaka BeatsAudio™: 8-kanalno pojačalo sustava sa snagom od 300 W opremljeno je digitalnim signalnim procesorom (DSP). Osim sa sound sustavom, Volkswagen konkurira i s paketom opreme beats koji će vas očarati dizajnerskim elementima usklađenih boja.

BeatsAudio sound sustav

Istinski užitak u glazbi.

Samo uživo zvuči bolje: 8-kanalno pojačalo snage 300 W s digitalnim signalnim procesorom i šest vrhunskih zvučnika raspodijeljenih po unutrašnjosti te subwoofer stvaraju kristalno jasan, bogat zvuk u novome vozilu up!*

 

*) Beats, Beats by Dr. Dre, logotip b i BeatsAudio zaštitni su znakovi poduzeća Beats Electronics, LLC.

 

 

 

 

 

 

Panoramski krov

Sezona na otvorenom može početi.

Otvorite krov, pojačajte glasnoću vaše omiljene pjesme i uživajte u sunčevim zrakama - što biste više mogli poželjeti? Taj će vam užitak omogućiti panormaski krov!

Naplatci

Za savršeno zaokružen nastup.

15" naplatci od lakog metala za novi up! beats pretvaraju cestu u vašu pozornicu: obojene kapice glavčina kotača podaruju ovoj posebnoj modelskoj ediciji nezamjenjiv izgled koji će odmah plijeniti poglede.

Vanjska zrcala

Izvanredan čak i izvana.

Čak i bez najveće jačine zvuka, vi i vaš up! beats uvijek ćete biti magnet za poglede. Vanjska zrcala u kontrastnoj boji elegantno se razlikuju od boje lakiranja karoserije te naglašavaju karizmatičnu pojavu vozila up! beats.

 

Unutrašnjost.

Putujte u najvećoj udobnosti.

Značajke poput bijeloga ambijentalnog osvjetljenja, "deep dimension" dizajna instrumentne ploče ili presvlaka sjedala "beats" podaruju unutrašnjosti vašega novog vozila up! atmosferu otmjenosti. Vaš stil također se zrcali u vašoj vlastitoj glazbenoj podlozi: standardna integracija smartphonea jamči da ćete uvijek moći slušati vaše omiljene pjesme.

Infotainment

"maps+more" dock

Jednostavno online.

S opcijski raspoloživim sustavom "maps + more" dock vožnja vašeg vozila up! postaje jednostavnija i pametnija. S odgovarajućom aplikacijom na vašem smartphoneu u držaču možete koristiti funkcije poput navigacije, media control ili Think Blue.Trainer. Čak i offline.

Radiouređaj

Vožnja u modelu up! još je zabavnija s glazbom.

Volite pop glazbu? Tehno? Ili heavy metal? Super što je novi up! opremljen infotainment uređajima nove generacije. Slušajte radio ili priključite vaš smartphone ili MP3 player preko AUX-IN priključka. Zabava jednostavno pristaje modelu up!

 

Sustavi potpore

ParkPilot

Kod ulaska u parkirno mjesto pomoći će vam vaš sluh.

Usko parkirno mjesto? I nema nikoga tko bi vas navodio? S opcijski raspoloživim sustavom ParkPilot vaš up! vas jednostavno podržava prilikom ulaska u parkirno mjesto. Iako to možda i nije toliko šarmantno, ipak je pouzdano.

City funkcija kočenja u nuždi

Potpuno opušteni i kad su ceste pune.

Čine savršen par: up! i grad. Ovaj model potpuno je prilagođen urbanom okruženju. Iako to ne očekujemo od njegove klase, ovaj automobil raspolaže opcijskom City funkcijom kočenja u nuždi. Ona vam može pomoći u smanjenju posljedica sudara.

 

 

drive pack

Dopustite da vam pomogne.

Zašto biste se kod modela up! trebali odreći pogodnosti koje sa sobom donose sustavi potpore za vozača? Opcijski drive pack prepun je funkcija bez kojih više nećete moći. Naime, ono što mogu brojni veliki automobili može i mali up!

 

 

Učinkovitost

Sekvencijalni 5-stupanjski ručni mijenjač ASG

Jednostavno mu prepustite mijenjanje stupnjeva prijenosa.
 

Suočite se s užurbanim gradskim prometom potpuno opušteni - s opcijskim sekvencijalnim 5-stupanjskim ručnim mjenjačem ASG*. S njim možete i dalje sami pritiskati spojku i mijenjati stupnjeve prijenosa ili sve to prepustiti ASG-u.

 

Motorizacija

S lakoćom uštedite bezin.

Spoj male potrošnje i izvrsne tehnike: up! je lagan i štedljiv. Sa svojim motorima ovaj model može udovoljiti najrazličitijim zahtjevima po pitanju vožnje.

Individualizacija

Interijer

Najljepše je u modelu up!

Ulazak u up! jednak je ulasku u vlastiti dom jer ćete s brojnim mogućnostima individualizacije moći dizajnirati unutrašnjost u skladu s vašim ukusom. Bez obzira je li riječ o dizajnu instrumentne ploče, presvlakama sjedala ili ambijentalnom osvjetljenju - vi ćete odrediti izgled unutrašnjosti kako biste se mogli osjećati kao kod kuće!

Naplatci

Sve se vrti oko vas.

Vi imate vlastiti stil, a novi up! ima prave naplatke od lakog metala za vas. Odaberite između cijelog niza različitih varijanti dizajna: od klasičnih i elegantnih do dinamičnih i sportskih.

Jedinstveni paketi.

Otmjen do zadnjeg detalja.

Postanite dizajner i oblikujte vaš up! u skladu s vašim individualnim ukusnom! Odaberite između tri paketa dizajna, krovnih paketa i dvaju paleta boja.

Udobnost

Model s 4 vrata

Priuštite vašim putnicima dodatnu udobnost.

Novi up! dostupan je uz nadoplatu i kao varijanta s četvorim vratima. Tako će vaši suputnici u stražnjem dijelu vozila lakše ući u vozilo i bolje vidjeti. Naime, linija prozora niža je nego kod modela s dvojim vratima, dok su stražnja sjedala malo povišena.

Panoramski pomični i podizni krov

Sezona na otvorenom može početi.

Otvorite krov, pojačajte glasnoću vaše omiljene pjesme i uživajte u sunčevim zrakama - što biste više mogli poželjeti? Taj će vam užitak omogućiti novi up! beats s opcijski raspoloživim podiznim i pomičnim panoramskim krovom!

LED svjetla za dnevnu vožnju

Stilska značajka.

Novi up! ne izgleda odlično samo izbliza - također izgleda fantastično s udaljenosti. Drugi sudionici u prometu neće vas moći previdjeti zahvaljujući standardnim LED svjetlima za dnevnu vožnju.

Multifunkcionalno kolo upravljača

Zadržite sve pod kontrolom.

S opcijski raspoloživim višenamjenskim kolom upravljača nećete samo upravljati vozilom up! nego i radiouređajem, media playerom ili telefonom. Vaše se ruke stoga u svakom trenutku mogu nalaziti na kolu upravljača, a svejedno ćete kontrolirati sve u vašem vozilu up!

Idući koraci