Ova stranica koristi kolačiće (eng. Cookies) da bi stranicu mogli prilagoditi vašim potrebama. Daljnjim korištenjem stranica potvrđujete svoju suglasnost sa korištenjem kolačića.
Prihvati i nastavi

Touran Dorastao svakom izazovu.

Više varijabilnosti za vaš obiteljski život.

Touran ostavlja dojam - i kada je vaš pogled usmjeren prema van. Još više svjetlosti i još bolju vidljivost zajamčit će opcijski dostupan panoramski podizni / pomični krov koji je najveći u njegovoj klasi. Njegove kompaktne dimenzije koje su praktične za velike gradove spojene su s inteligentnim konceptom prostora. Tako ćete uz veliku preglednost uživati i u velikom slobodnom prostoru za noge, a to predstavlja značajan doprinos udobnosti pogotovo na dužim dionicama.

Galerija slika

Doživite značajke Tourana iz različitih perspektiva.

Doživite značajke Tourana iz različitih perspektiva.

Infotainment

App-Connect

Vaš Volkswagen postaje smartphone na kotačima.

Nove, praktične usluge i korisne aplikacije: to je svijet Car-Neta. Bez obzira želite li individualne navigacijske usluge ili povezivanje vašeg vozila s vašim smartphoneom: vaš Touran će po želji biti dobro umrežen.

Radiouređaj i navigacijski sustav

Lijepo je kad si sami možete odabrati kopilota.

U vašem Volkswagenu vi odlučujete o svemu. Na raspolaganju su vam dva radiouređaja: s odgovarajućim zvučnicima, tehnikom kojom ćete jednostavno rukovati i brojnim mogućnostima priključivanja. Ili se možete odlučiti za jedan od dvaju navigacijskih sustava koji će po pitanju multimedijskih sadržaja ispuniti gotovo svaku želju.

Sustavi potpore

ACC & Front Assist

I kada su ceste pune ostat ćete potpuno opušteni.

Poželite li i vi nekad imati sustav potpore koji će umjesto vas nadzirati promet ispred vašeg vozila? S opcijskom automatskom regulacijom razmaka ACC i sustavom nadzora okoline Front Assist uključujući City funkciju kočenja u nuždi koji je sadržan u paketu putovat ćete opuštenije.

"Side Assist" uključujući "Lane Assist"

Ostanite u voznom traku i zadržite pregled nad situacijom.

S pravovremenim upozorenjem na vozila u bočnom i stražnjem području vašeg Volkswagena moći ćete bolje procijeniti situacije u vožnji i rizike svesti na minimalnu razinu. U kombinaciji sa sustavom "Lane Assist" sustav "Side Assist" vas neće samo vizualno upozoriti već će izvršiti i kontraupravljanje.

Potpora za manevriranje prikolicom "Trailer Assist"

Učinite manevriranje prikolicom jednostavnijim.

Prilikom manevriranja prikolicom vaš automobil može umjesto vas preuzeti upravljanje. Opcijska potpora za manevriranje prikolicom "Trailer Assist" u velikoj će vam mjeri olakšati posao.

Multikolizijska kočnica

Sudar ne bi trebao uzrokovati sekundarne sudare.

Serijska multikolizijska kočnica pobrinut će se da se nakon sudara ne dogodi još više. Sustav postoji kako bi nakon sudara spriječio dodatne sudare i zanošenje. On će se u okviru svojih granica pobrinuti da se vaš Volkswagen čim prije zaustavi.

Učinkovitost

TDI

Profitirajte od velike snage uz istovremeno nisku potrošnju.

Rado i puno putujete, no vašu biste potrošnju željeli održati niskom? Naši TDI dizelski motori temelje se na common rail tehnologiji te su optimizirani po pitanju učinkovitosti, performansi i snage.

TSI

Odlučite se za razuman užitak u vožnji.

TSI benzinski motor savršena je kombinacija snage i štedljivosti. Već kod malih brojeva okretaja profitirat ćete od maksimalnoga okretnog momenta.

BlueMotion Technology

Kad vam je štedljivost najvažnija stavka.

Ako se odlučite za Volkswagen vozilo s BlueMotion Technology, dobit ćete model koji svojom inteligentnom kombinacijom raznih poboljšanja doprinosi nižoj potrošnji goriva. Stoga će vas radovati što je vaš Touran serijski opremljena s BlueMotion Technology.

Odabir profila vožnje

Vaš Volkswagen prilagodit će se vašem načinu vožnje. 

S opcijskim odabirom profila vožnje vozna svojstva automobila možete prilagoditi vašem načinu vožnje te situaciji na cesti i stanju u prometu. Tako ćete putovati istovremeno dinamično i ekonomično.

Udobnost

Integrirana dječja sjedalica

Kako bi vaša djeca udobno sjedila.

Touran je opcijski dostupan s maksimalno dvjema integriranim dječjim sjedalicama. Tako smo mislili i na udobnost vaših malih putnika.

7 sjedala

Vi ćete ostati fleksibilni, a vaši putnici opušteni.

Obitelj, prijatelji, kolege: kada raspolažete s čak sedam sjedala svi će pronaći svoje mjesto. A zahvaljujući funkciji "Easy Entry" putnici u trećem redu sjedala također će jednostavno doći do svojih mjesta.

Klima-uređaj "Pure Air Climatronic"

Pobrinite se za individualnu klimu prilikom vožnje. 

Pretoplo, prehladno ili nešto između? Pronaći pravu temperaturu može biti izazov, posebice s većim brojem suputnika. S opcijskim 3-zonskim klima-uređajem "Pure Air Climatronic" takve će rasprave postati dijelom prošlosti.

Sjedalo ergoActive

Ako volite svoja leđa.

Integrirana funkcija masaže opcijskog grijanog sjedala ergoActive jamči visoku razinu udobnosti. Vozačevo sjedalo ili vozačevo i suvozačevo sjedalo možete jednostavno prilagoditi vašoj tjelesnoj građi i istovremeno rasteretiti vaša leđa.

Idući koraci