Svladajte i najzahtjevnije terene.

Offroad paket

Ako se želite u potpunosti prepustiti offroad pustolovini i možda čak ovladati ekstremnim terenima, trebali biste pomnije pogledati opcijski paket Offroad.

On se sastoji od prilagodbe voznih svojstava pomoću proširenog odabira profila vožnje. Osim serijskih profila "Normal", "Sport", "Comfort", "Eco", "Snow", "Offroad" i "Individual" dobit ćete dvije dodatne opcije: "Schotter" za šljunak i "Sand" za pijesak. Tako možete motor i mjenjač te ponašanje određenih sustava potpore prilagoditi trenutačnim okolnostima. Pogon na sve kotače 4MOTION pokreće svaki kotač zasebno te može osigurati nastavak kretanja vozila terenom čak i ako svi kotači ne dodiruju tlo.

K tomu ćete s paketom Offroad dobiti modifikacije koje će se iskazati i u teškim uvjetima, primjerice zaštitu spremnika za gorivo, zaštitu hladnjaka, zaštitu akumulatora vozila i pojačanu zaštitu podvozja. Putovanja u daleke predjele olakšavaju se većim spremnikom za gorivo, u koji može stati 90 litara goriva. Također bi dvije ušice za vuču mogle biti spas za druge sudionike u ekspediciji.

Vozila prikazana na ovim stranicama mogu se prema pojedinim detaljima razlikovati od aktualnog hrvatskog programa isporuke. Djelomično je prikazana dodatna oprema uz nadoplatu. Sve gore navedene cijene su neobvezujuće, preporučene cijene uključujući PDV i poseban porez na motorna vozila. U rijetkim slučajevima postoji mogućnost da cijene nisu aktualne. Molimo kontaktirajte vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cijene. Zadržavamo pravo promjena u modelima, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cijenama. Prikazana vozila moguće je uz nadoplatu dobiti s dodatnom opremom. Molimo vas informirajte se prije zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o točnoj cijeni vozila. Da bismo poboljšali čitljivost tekstova, odabrali smo muški ili ženski oblik osobnih riječi. To ni na koji način ne podrazumijeva diskriminaciju suprotnog spola. Hvala na razumijevanju.

Zatvori
Za najbolje moguće iskustvo na mrežnim stranicama
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja najboljeg korisničkog iskustva. Daljnjim korištenjem naše stranice prihvaćate upotrebu naših kolačića (strogo neophodni kolačići). Kolačići za koje je potrebna privola (analitički kolačići, funkcionalni kolačići, kolačići za personalizirane sadržaje) postavit će se tek nakon njezinog aktiviranja. Ako date svoju privolu za korištenje kolačića, identifikacijske podatke obrađivat će naši partneri (ponuditelji usluga za kolačiće i IT pružatelji usluga). Za ovu internetsku stranicu i kolačiće odgovorno je društvo Porsche Croatia d.o.o. Dodatne informacije o korištenim kolačićima i načinu njihovog deaktiviranja možete pronaći u našoj
Aktiviraj sve kolačiće
Zatvoriti izbornik
Pokreni video

Leading the way. Touareg.

 

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija inačica može osigurati dobro iskustvo bilo gdje na Internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim