Otkrijte potpuno nove prostore.

Touareg vam osigurava slobodu kretanja. To se ne odnosi samo na vozna svojstva, već i iznimno prostranu unutrašnjost. S kokpitom usmjerenim prema vozaču zadržat ćete pregled, a suputnici će uživati u svjetlu, zraku ili zvijezdama zahvaljujući opcijskom panoramskom podiznom / pomičnom krovu s panoramskim krovom straga.

Ponuda prostora u prtljažniku te pomična i preklopiva stražnja klupa s omjerom od 40 : 20 : 40 učinit će Touareg iznimno fleksibilnim. Prtljažnik se može komforno otvarati i zatvarati pritiskom na gumb zahvaljujući električnom poklopcu prtljažnika. S opcijskim paketom za upravljanje prtljagom s vodilicama, fiksirnom trakom i šipkom te dvostranom podnicom utovarnog prostora bit ćete spremni na gotovo sve velike ili male pustolovine.

Ako utovarni prostor katkad ne bude dovoljan, moći ćete se koristiti opcijskim uzdužnim krovnim nosačem. On služi pričvršćivanju sustava krovnih nosača za glomazne predmete kao što su bicikl, skije ili kajak*. Eloksiran u crnoj ili srebrnoj boji, on predstavlja lijepu dopunu i bez prtljage jer naglašava sportsko-markantni nastup vašeg Touarega.


* Uvijek propisno osiguravajte svoju prtljagu.
 

 

Zatvori
Ova stranica koristi kolačiće (eng. Cookies) da bi stranicu mogli prilagoditi vašim potrebama. Daljnjim korištenjem stranica potvrđujete svoju suglasnost sa korištenjem kolačića.
Prihvati i nastavi
Touareg
Od Kn 514.092,-

Novi Touareg