Jer nitko ne voli biti zaslijepljen.

Magnet za poglede: svačiju će pozornost privući karakteristični dizajn opcijskih IQ. Light - LED Matrix glavnih svjetala vašeg modela Touareg. Pomoću Matrix tehnologije mogu se, uz osnovne funkcije kratkih i dugih svjetala, ciljano uključivati odnosno isključivati pojedinačni LED segmenti kako bi se stvorile brojne varijante raspodjele svjetla za razne situacije u vožnji.

Kamera će tijekom vožnje s dugim svjetlima prepoznati vozila iz suprotnog smjera i vozila ispred. Određeni se LED segmenti navode tako da ćete moći trajno voziti s uključenim dugim svjetlima, a da pri tome ne zasljepljujete druge sudionike u prometu. Ako, primjerice, vozite prema prometnom znaku, segment koji osvjetljava znak smanjuje se tako da vas neće zaslijepiti refleksija s prometnog znaka.

Bez obzira na to vozite li u gradu, tijekom večeri na brzoj cesti pretječete drugo vozilo ili vozite autocestom pri lošim vremenskim uvjetima: segmenti vaših IQ. Light - LED Matrix glavnih svjetala prilagodit će se u pogledu širine, dosega i jačine svjetla svakom stanju u prometu. Matrix tehnologija stoga omogućuje znatno bolje osvjetljavanje ceste te tako osigurava povećanu sigurnost i opuštenu vožnju - bez zasljepljivanja i ometajućih refleksija.

Zatvori
Ova stranica koristi kolačiće (eng. Cookies) da bi stranicu mogli prilagoditi vašim potrebama. Daljnjim korištenjem stranica potvrđujete svoju suglasnost sa korištenjem kolačića.
Prihvati i nastavi
Touareg
Od Kn 514.092,-

Novi Touareg