Rukujte upravljačkom centralom bez prekidača.

Prvi je put u vozilu marke Volkswagen integriran digitalni kombinirani instrument, takozvani Digital kokpit, u kombinaciji sa zaslonom infotainment sustava iza zakrivljenog stakla (takozvanim "curved Display", "zakrivljenim zaslonom"): Innovision kokpitom usmjerenim prema vozaču. Zahvaljujući mogućnosti upravljanja dodirom, govornim naredbama i gestama postiže se najveća razina jednostavnosti rukovanja, a mehanički prekidači, regulatori i gumbi izostaju. Golema površina zaslona koristi se za prikazivanje brojnih funkcija pomoću atraktivnih grafika i animacija. Na početnom se zaslonu mogu nalaziti fotografije i omiljene funkcije koje ste sami odabrali. Pojedini se prikazi mogu povećavati funkcijom zooma, što nije moguće učiniti na uobičajenim brzinomjerima i zaslonima.

Detaljno se gledano Innovision kokpit sastoji od Digital kokpita, infotainment sustava "Discover Premium", sučelja za telefon "Business" s funkcijom induktivnog punjenja za vaš smartphone te 4 USB priključka. Integrirana je Car-Net aplikacija App-Connect, a pomoću nje možete prenositi aplikacije sa smartphonea na veliki dodirni zaslon. Podržana su sva tri važna sustava: MirrorLink®, Apple CarPlay™ i Android Auto™. Vaši suputnici k tomu mogu rukovati infotainment sustavom tijekom vožnje preko svojeg tablet uređaja ili smartphonea. Tako je, primjerice, zahvaljujući funkciji "Volkswagen Media Control" moguće sa stražnje klupe kreirati glazbeni program ili sa suvozačevog sjedala na daljinu upravljati navigacijskim sustavom. Za punjenje mobilnih uređaja i za podatkovni prijenos vam na raspolaganju stoje USB priključci u prednjem i stražnjem dijelu vozila.

Zatvori
Ova stranica koristi kolačiće (eng. Cookies) da bi stranicu mogli prilagoditi vašim potrebama. Daljnjim korištenjem stranica potvrđujete svoju suglasnost sa korištenjem kolačića.
Prihvati i nastavi
Touareg
Od Kn 514.092,-

Novi Touareg