14 načina za opuštanje.

Bez obzira na to je li riječ o kratkim ili dugačkim dionicama, zavojima ili autocesti: na opcijskom sjedalu ergoComfort sjedit ćete dobro i opušteno. S mogućnošću namještanja u 14 položaja možete prilagoditi brojne aspekte tjelesnoj građi vozača i suvozača: primjerice bočne dijelove površine za sjedenje i podignute bočne dijelove sjedala, produžetak površine za sjedenje te dubinu sjedala i visinu sjedala. Električno namjestiva potpora za kralježnicu pomaže rasteretiti leđnu muskulaturu. Sjedala su opremljena klimatiziranjem sjedala za idealnu udobnost tijekom hladnog i toplog vremena.

K tomu vam opcijska funkcija masaže nudi osam različitih programa za opuštanje, aktiviranje i jačanje vaše leđne muskulature. Češkanje, lupkanje ili valoviti pokreti: što vam posebno godi? Pomoću dodatnih stupnjeva topline svaka će se vožnja pretvoriti u kompaktni wellness tretman.

Zatvori
Ova stranica koristi kolačiće (eng. Cookies) da bi stranicu mogli prilagoditi vašim potrebama. Daljnjim korištenjem stranica potvrđujete svoju suglasnost sa korištenjem kolačića.
Prihvati i nastavi
Touareg
Od Kn 514.092,-

Novi Touareg