Uživajte u novoj dimenziji infotainment sustava.

Velik, veći, najveći: opcijski dostupni navigacijski sustav "Discover Premium" omogućuje bolju vidljivost navigacijskih karti i svestrane mogućnosti prikaza zahvaljujući svojoj dijagonali zaslona od 38 cm (15"). Neka vam se sadržaji i funkcije prikazuju onako kako vi to želite - zajedno s aplikacijama s vašeg smartphonea. Naime, zahvaljujući funkciji Car-Net App-Connect možete se koristiti tehnologijama MirrorLink®, Apple CarPlay™ i Android Auto™ koje će odabrane aplikacije s vašeg mobilnog telefona prenijeti na zaslon navigacijskog sustava "Discover Premium". Ovaj je sustav zahvaljujući svojem zakrivljenom zaslonu elegantni magnet za poglede kojim možete rukovati upravljanjem dodirom, glasovnim naredbama ili gestama.

U opsegu isporuke sadržano je i sučelje za telefon "Business" s funkcijom induktivnog punjenja. Pomoću njega možete bežično puniti svoj smartphone tako što ćete ga jednostavno odložiti u za to predviđeni pretinac.

Zatvori
Ova stranica koristi kolačiće (eng. Cookies) da bi stranicu mogli prilagoditi vašim potrebama. Daljnjim korištenjem stranica potvrđujete svoju suglasnost sa korištenjem kolačića.
Prihvati i nastavi
Touareg
Od Kn 514.092,-

Novi Touareg