Postoje aplikacije i za vaš Touareg.

Za sve postoji aplikacija. Također postoje brojne aplikacije za Touareg. App-Connect s funkcijama Android Auto™, Apple CarPlay™ i MirrorLink® može povezati vaš smartphone s infotainment sustavom u vozilu. Kada ste tako umreženi, možete rukovati brojnim aplikacijama sa svojeg mobilnog telefona pomoću velikoga dodirnog zaslona u Touaregu. Sve više aplikacija upotrebljava informacije o vozilu za uzbudljive funkcije: "My Guide" vam može, uz uvažavanje vremenskih uvjeta i doba dana, prikazati zanimljiva odredišta u blizini. S pomoću funkcije "My Rules" možete, primjerice, namjestiti da se ukućanima automatski pošalje SMS poruka čim dospijete na svoje odredište.

Volkswagen Media Control za operacijske sustave Android i iOS uključit će i vaše suputnike. Naime, oni će smartphoneom ili tablet uređajem moći upravljati infotainment sustavom na daljinu. Tako se sasvim praktično, primjerice, mogu odabirati glazbeni programi ili prenositi navigacijska odredišta iz adresara - čak i sa stražnjih sjedala.

Zatvori
Ova stranica koristi kolačiće (eng. Cookies) da bi stranicu mogli prilagoditi vašim potrebama. Daljnjim korištenjem stranica potvrđujete svoju suglasnost sa korištenjem kolačića.
Prihvati i nastavi
Touareg
Od Kn 514.092,-

Novi Touareg