Ova stranica koristi kolačiće (eng. Cookies) da bi stranicu mogli prilagoditi vašim potrebama. Daljnjim korištenjem stranica potvrđujete svoju suglasnost sa korištenjem kolačića.
Prihvati i nastavi
Touareg
Od Kn 514.092,-

Novi Touareg

SUV nove generacije. Svojim samouvjerenim dizajnom ravnih linija novi Touareg pokazuje jedinstvenu karizmu. Po želji dostupne tehničke značajke poput elektromehaničke stabilizacije njihanja, IQ. Light – LED Matrix glavnih svjetala i Innovision kokpita podižu udobnost, doživljaj vožnje i oduševljenje na novu razinu.

Stilski usklađeni Što vas više privlači: definirani high-tech izgled, tople nijanse drveta i kože ili sportski detalji? Neovisno o tome za što se odlučili, s luksuznim linijama opreme "Elegance", "Atmosphere" ili R-Line dokazat ćete da imate stil.

Očekuje vas posebno ekskluzivna estetika.

Oprema "Elegance"

Touareg "Elegance": spoj stilske elegancije i izvanrednog dizajna.

 

Razmazit će vaša osjetila.

Linija opreme "Atmosphere“

Touareg "Atmosphere" ne radi nikakve kompromise u pogledu otmjenih materijala i izvanredne udobnosti.

Predstavlja se sa svoje markantne i dinamične strane.

Linija opreme “R-Line”

Novi Touareg "R-Line" po prirodi se sportski suočava s izazovima. Ova karakterna osobina još je izraženija kod linije opreme "R-Line" - iznutra i izvana.

Galerija fotografija

Otkrijte značajke novog Touarega iz različitih perspektiva.

Otkrijte značajke novog Touarega iz različitih perspektiva.

Dizajn Touareg postavlja nova mjerila svojim istaknutim i vizionarskim dizajnom. U unutrašnjosti oduševljava brojnim individualnim mogućnostima za oblikovanje.

Isprobajte nove putove.

Eksterijer

Stil u novom obliku: impresivan prednji dio vozila s izduženim poklopcem motora, atletski oblikovane bočne linije, markantna LED stražnja svjetla - novi Touareg objedinjuje SUV te eleganciju i dinamiku.

Jer nitko ne voli biti zaslijepljen.

IQ. Light – LED Matrix glavna svjetla

Osvjetljenje bez zasljepljivanja u gotovo svim situacijama: opcijska IQ. Light - LED Matrix glavna svjetla s dinamičnom regulacijom dugih svjetala "Dynamic Light Assist" pobrinut će se za još svjetlije i bolje osvjetljenje vašeg puta, a da ono pri tome ne utječe na druge sudionike u prometu u vašem okruženju.

Postavite markantne, crne akcente s opcijskim dizajnerskim paketom "Black Style".

"Black Style" paket

Pretvorite svoj Touareg "R-Line" u pravi magnet za poglede: s dizajnerskim paketom "Black Style" vanjski ćete dizajn svojeg vozila upotpuniti još većom izražajnošću.

Panoramski krov
Naplatci
Dekorativni elementi
Panoramski podizni / pomični krov s panoramskim krovom straga

Savršen pogled na pustolovinu.

Opcijski panoramski podizni / pomični krov s panoramskim krovom straga osigurava impresivan osjećaj prostranosti i ugodan svjetlosni ugođaj u unutrašnjosti vašeg Touarega. Svjež zrak, savršen pogled na nebo i osjećaj beskrajne slobode namještaju se komfornim pritiskom na tipku.

Naplatci

Naplatci koji impresioniraju. Dizajn koji pokreće.

Touareg ima odgovarajuće naplatke za svačiji ukus: od dinamično-sportskih do stilski-elegantnih - naplatci se savršeno uklapaju u vanjski dizajn vozila i pridonose impresivnom nastupu vašeg Touarega.

Dekorativni elementi

Koji vam se dekorativni elementi sviđaju?

Na atmosferu u interijeru vašeg Touarega uvelike utječu dekorativni elementi u unutrašnjosti. Po želji možete birati između različitih linija opreme koje će u unutrašnjost vašeg vozila unijeti još veću razinu individualnosti i osobnosti.

Innovision Innovision kokpit ubraja se među istaknute značajke Touarega. Široki, zakrivljeni zaslon s briljantnim prikazima nudi jedinstvenu usmjerenost prema vozaču i intuitivni koncept rukovanja.

Innovision kokpit

Rukujte upravljačkom centralom bez prekidača. 

Raskomotite se u kokpitu budućnosti: opcijski će vozač Touarega sjediti pred velikim, zakrivljenim zaslonom i rukovati digitalnim prikazima dodirom, gestama ili govornim naredbama.

Uživajte u novoj dimenziji infotainment sustava.

Discover Premium

Opcijski navigacijski sustav "Discover Premium" prodire u nove dimenzije: s golemim dodirnim zaslonom od 38 cm može prikazati više informacija te korisniku ponuditi iznimnu svestranost funkcija.

Vidite samo one informacije koje želite vidjeti.

Digital cockpit

Opcijski digitalni kombinirani instrument Digital Cockpit može vam prikazati više informacija od brzine, brojača okretaja i razine goriva u spremniku - individualno si možete sastaviti informacije u skladu sa svojim željama. Veliki zaslon i inovativne funkcije dat će vam bolju preglednost nego ikada.

Vaš će pogled ostati na cesti.

Head-up zaslon

Vaš će pogled ostati na cesti, a svejedno ćete vidjeti važne informacije o vozilu. Naime, opcijski Head-up zaslon projicira prikaz brzine te napomene navigacijskog sustava i sustava potpore za vozača na vjetrobransko staklo.

Udobnost Očekujte udobnost na visokoj razini. U Touaregu ćete postati vladarom ceste, a također će vas oduševiti golema količina prostora, praktična oprema i inovativna tehnika za iznimnu svakodnevnu praktičnost.

Koncept prostora

Otkrijte potpuno nove prostore.

Vi i vaši suputnici osjećat ćete se izvrsno jer Touareg objedinjuje luksuzan dizajn i iznimnu funkcionalnost. Veliki utovarni prostor i električni poklopac prtljažnika omogućuju iznimnu fleksibilnost s vrlo visokom razinom udobnosti za sve vaše pothvate.

Ambijentalno osvjetljenje

Uronite unutrašnjost u svoju omiljenu boju.

Kada padne mrak, u Touaregu će zaživjeti posebno ugodna atmosfera. Razlog tomu su bijelo i opcijsko višebojno ambijentalno osvjetljenje. S 30 boja vozit ćete uvijek u onomu svjetlosnom ugođaju koji vam u tomu trenutku odgovara.

Sjedalo ergoComfort

14 načina za opuštanje.

Uživajte u doživljaju wellnessa tijekom vožnje. Opcijsko sjedalo ergoComfort za vozača i suvozača opcijski možete opremiti funkcijom masaže. Razni će programi pomoći olakšati napetost u vašim leđima. Ostanite u formi čak i nakon nekoliko sati provedenih za kolom upravljača.

Pomoć pri zatvaranju vrata
Climatronic
Easy Open i Easy Close
Pomoć pri zatvaranju vrata

Odzvonilo je lupanju vratima.

Na uskim parkirnim mjestima ne možete uvijek uzeti dovoljan zamah kako biste sigurno zatvorili vrata vozila. S opcijskom pomoći pri zatvaranju vrata više nije potrebna velika snaga jer se vrata automatski povlače i zatvaraju kada su pritvorena.

Klima-uređaj "Air Care Climatronic“

Jer svatko doživljava temperaturu na svoj način.

Koja je vaša idealna temperatura? Vozač i suvozač mogu zasebno provesti svoja namještanja na serijskom klima-uređaju "Air Care Climatronic" s antialergijskim filtrom. Opcijski 4-zonski klima-uređaj "Climatronic" obraća pozornost i na različite potrebe suputnika u stražnjem dijelu vozila.

Easy Open i Easy Close

Otvara vam sasvim nove mogućnosti.

Pune su vam ruke? Opcijska funkcija "Easy Open" omogućuje vam otvaranje poklopca prtljažnika, a da pri tome ništa ne morate ispustiti iz ruku. Zahvaljujući funkciji "Easy Close" trebat ćete samo pritisnuti na tipku kako biste zatvorili poklopac prtljažnika.

Sustavi potpore Touareg oduševljava i u pogledu tehnike. Naime, on će vas iznenaditi svojim inovativnim sustavima potpore za vozača, a velik dio njih prvi je put integriran u jedno vozilo marke Volkswagen.

Potpora svjetala za noćnu vožnju

Vidite sve što se krije u tami.

Termovizijski uređaji vjerojatno su vam poznati iz špijunskih filmova. I sada ćete jedan imati u svojem vozilu. Zrake opcijske potpore svjetala za noćnu vožnju modela Touareg mogu vam u kokpitu prikazati toplinsku sliku okruženja s ljudima i životinjama.

 

Tako ćete biti sigurni sa svih strana.

Sustav proaktivne zaštite putnika

Kako bi zaštitio vas i vaše suputnike, opcijski sustav proaktivne zaštite putnika može vas osigurati sa svih strana. Ako se prepozna opasnost od sudara, automatski će se provesti zaštitne mjere poput zatezanja pojaseva, uspravljanja sjedala te zatvaranja prozora i panoramskog krova.

Park Assist
Potpora kod prometnog zastoja
ACC s prediktivnom regulacijom brzine
Potpora za križanja
Park Assist

Parkiranje s osjećajem.

Sustav "Park Assist" potpuno će vas opušteno manevrirati u željeno parkirno mjesto. Vi samo dodajete gas te pritišćete papučicu spojke i kočnice, a sustav u okviru granica sustava obavlja sve ostalo.

Potpora kod prometnog zastoja

Potpora kod prometa s čestim zaustavljanjima i kretanjima

Opcijska potpora kod prometnog zastoja može u okviru granica sustava rasteretiti vozača u prometu s čestim zaustavljanjima i kretanjima te spriječiti sudare tijekom zastoja.

ACC s prediktivnom regulacijom brzine

Vozite uvijek na sigurnoj udaljenosti.

S odmakom jedan od najkorisnijih sustava potpore za vozača: opcijska automatska regulacija razmaka ACC s prediktivnom regulacijom brzine. Vi određujete najveću brzinu, a sustav vam u okviru granica sustava pomaže osigurati da se ona ne prekorači. K tomu se u okviru granica sustava automatski održava najmanji razmak od vozila ispred.

 

Potpora za križanja

Zato jer ne možete vidjeti iza ugla.

Nepregledni izlazi i križanja prisiljavaju vozača da postupno "ispituje teren". Pomoću radarske tehnologije opcijska potpora za križanja u okviru granica sustava može takoreći pomoći da pogledate iza ugla. Tako vam sustav može pomoći pri pravovremenom prepoznavanju vozila ili pješaka na cesti.

 

Doživljaj vožnje Bez obzira na to želite li voziti sportski ili se iskazati na terenu, nove tehnologije podarit će Touaregu iznimna vozna svojstva.

Elektromehanička aktivna stabilizacija njihanja

Tako će sve ostati ondje gdje treba.

Volite li sportski svladavati zavoje? Opcijska elektromehanička, aktivna stabilizacija njihanja smanjuje bočni nagib i potrebu za podupravljanjem. Posljedica: impresivno dinamična vozna svojstva.

Upravljanje svim kotačima
Pneumatsko opružje
Offroad paket
Upravljanje svim kotačima

Veća stabilnost i okretnost u jednom zahvaljujući upravljanju svim kotačima.

Kada se ne upravlja samo prednjim nego i stražnjim kotačima, moguć je manji promjer zaokreta. Ovom se tehnologijom, koja vozilo čini iznimno okretnim i povećava upravljačku stabilnost, sada također opcijski možete koristiti u Touaregu.

Pneumatsko opružje

Uvijek na pravoj visini.

Kako biste mogli neprestano uživati u vožnji, svoj Touareg opcijski možete opremiti komfornim pneumatskim opružjem. Ono će prilagoditi visinu karoserije dotičnom terenu.

Offroad paket

Svladajte i zahtjevne terene.

S opcijskim paketom Offroad vaš je Touareg spreman i na vožnje surovim terenom: od zaštite od udaraca kamenčića sve do proširenog odabira profila vožnje, zahvaljujući čemu se može suvereno kretati na najrazličitijim terenima.

Infotainment U novom ste Touaregu optimalno umreženi. Uživajte u onoj zabavi koja se vama sviđa – po želji s izvanrednim surround zvukom. Radiouređajem, navigacijskim sustavom i funkcijama vozila djelomično ćete jednostavno upravljati gestama.

Always on
Navigacijski sustavi
Car-Net
Telefonija
Dynaudio
App-Connect & Media Control
Always on

Neprestano dobra veza.

U Touaregu ste online. Fiksno integrirana eSIM kartica osigurava vam pristup internetu - a time i svijetu mobilnih online usluga Car-Net. Uvijek ćete raspolagati najnovijim informacijama i uživati u zabavnim sadržajima.

Navigacijski sustavi

Navigacija može biti tako komforna.

Serijski navigacijski sustav "Discover Pro" s velikim dodirnim zaslonom prekrivenim staklom ispunit će svačije želje. K tomu Touareg opcijski nudi sustav "Discover Premium" koji u kombinaciji s Digital Cockpitom, zakrivljenim zaslonom usmjerenim prema vozaču i intuitivnim konceptom rukovanja u potpunosti digitalizira kokpit vozila.

Car-Net

Umreženi svijet Car-Neta stoji vam na raspolaganju.

Mobilne online usluge u vozilu uskoro će vam biti jednako neizostavne poput vašeg smartphonea. Digitalno umrežavanje poboljšava navigaciju i komunikaciju, pomaže vam uštedjeti vrijeme pomoću aktualnih informacija i po potrebi brzo poziva pomoć.

Telefonija

Olakšava vam komunikaciju.

Stanite na kraj neurednim kabelima u vozilu. Opcijsko sučelje za telefon "Business" isporučuje se sa snažnim prijmom i funkcijom induktivnog punjenja smartphonea.

Dynaudio

Otkrijte cjelokupne svjetove zvuka tijekom vožnje.

Najviši tonovi za Touareg. No i najdublji basovi. Opcijski će vam suputnik biti fantastični 7.1 Dolby Surround zvuk marke DYNAUDIO, a on je s 14 zvučnika savršeno usklađen s unutrašnjošću vozila.

App-Connect & Media Control

Postoje aplikacije za vaš Touareg.

U Touaregu možete svoj smartphone povezati s infotainment sustavom i koristiti se brojnim aplikacijama tijekom vožnje zahvaljujući funkciji App-Connect. Volkswagen Media Control suputnicima omogućuje sudjelovanje pri odabiru programa preko njihovih mobilnih uređaja.