Za najbolje moguće iskustvo na mrežnim stranicama
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja najboljeg korisničkog iskustva. Daljnjim korištenjem naše stranice prihvaćate upotrebu naših kolačića (strogo neophodni kolačići). Kolačići za koje je potrebna privola (analitički kolačići, funkcionalni kolačići, kolačići za personalizirane sadržaje) postavit će se tek nakon njezinog aktiviranja. Ako date svoju privolu za korištenje kolačića, identifikacijske podatke obrađivat će naši partneri (ponuditelji usluga za kolačiće i IT pružatelji usluga). Za ovu internetsku stranicu i kolačiće odgovorno je društvo Porsche Croatia d.o.o. Dodatne informacije o korištenim kolačićima i načinu njihovog deaktiviranja možete pronaći u našoj
Aktiviraj sve kolačiće
Zatvoriti izbornik
Pokreni video

Leading the way. Touareg.

 

Cijena od (uključujući PDV)
517.680,-
Snaga motora (kW)
170 - 310
kW
Snaga motora (PS)
231 - 421
KS
Potrošnja goriva
6,6 - 9
l/100km

SUV nove generacije.

Svojim samouvjerenim dizajnom ravnih linija Touareg pokazuje jedinstvenu karizmu. Po želji dostupne tehničke značajke poput elektromehaničke stabilizacije njihanja, IQ. Light - LED Matrix glavnih svjetala i Innovision Cockpita podižu udobnost, doživljaj vožnje i oduševljenje na novu razinu.

Svijet stilova

Što vas više privlači: definirani high-tech izgled, tople nijanse drveta i kože ili sportski detalji? Neovisno o tome za što se odlučili, s luksuznim linijama opreme "Elegance", "Atmosphere" ili R-Line dokazat ćete da imate stil.

Linija opreme "Elegance" Očekuje vas posebno ekskluzivna estetika.

Touareg "Elegance": spoj stilske elegancije i izvanrednog dizajna.

Linija opreme"Atmosphere" Razmazit će vaša osjetila.

Touareg "Atmosphere" ne radi nikakve kompromise u pogledu otmjenih materijala i izvanredne udobnosti.

Linija opreme "R-Line" Predstavlja se sa svoje markantne i dinamične strane.

Novi Touareg "R-Line" po prirodi se sportski suočava s izazovima. Ova karakterna osobina još je izraženija kod linije opreme "R-Line" - iznutra i izvana.

Novi Touareg: 360 perspektiva

Dizajn

Touareg postavlja nova mjerila svojim istaknutim i vizionarskim dizajnom. U unutrašnjosti oduševljava brojnim individualnim mogućnostima za oblikovanje

Eksterijer

Eksterijer
Isprobajte nove puteve.

Stil u novom obliku: impresivan prednji dio vozila s izduženim poklopcem motora, atletski oblikovane bočne linije, markantna LED stražnja svjetla - novi Touareg objedinjuje SUV te eleganciju i dinamiku.

Doznajte više

IQ. Light

IQ. Light - LED Matrix glavna svjetla
Jer nitko ne volil biti zaslijepljen.

Osvjetljenje bez zasljepljivanja u gotovo svim situacijama: opcijska IQ. Light - LED Matrix glavna svjetla s dinamičnom regulacijom dugih svjetala "Dynamic Light Assist" pobrinut će se za još svjetlije i bolje osvjetljenje vašeg puta, a da ono pri tome ne utječe na druge sudionike u prometu u vašem okruženju.

Doznajte više

 

"Black Style" paket

"Black Style" paket
Postavite markantne, crne akcente.

Pretvorite svoj Touareg "R-Line" u pravi magnet za poglede: s dizajnerskim paketom "Black Style" vanjski ćete dizajn svojeg vozila upotpuniti još većom izražajnošću.

Doznajte više

 

Panoramski krov

Panorammski podizni/pomični krov s panoramskim krovom straga
Savršen pogled na pustolovinu.

Opcijski panoramski podizni/pomični krov s panoramskim krovom straga osigurava impresivan osjećaj prostranosti i ugodan svjetlosni ugođaj u unutrašnjosti vašeg Touarega. Svjež zrak, savršen pogled na nebo i osjećaj beskrajne slobode namještaju se komfornim pritiskom na tipku.

Doznajte više

 

Naplatci

Naplatci
Naplatci koji impresioniraju. Dizajn koji pokreće.

Touareg ima odgovarajuće naplatke za svačiji ukus: od dinamično-sportskih do stilski-elegantnih - naplatci se savršeno uklapaju u vanjski dizajn vozila i pridonose impresivnom nastupu vašeg Touarega.

Doznajte više

 

Dekorativni elementi

Dekorativni elementi
Koji vam se dekorativni elementi sviđaju?

Na atmosferu u unutrašnjosti vašeg Touarega uvelike utječu dekorativni elementi u unutrašnjosti. Po želji možete birati između različitih linija opreme koje će u unutrašnjost vašeg vozila unijeti još veću razinu individualnosti i osobnosti.

Doznajte više

 

Innovision Cockpit.

Innovision Cockpit ubraja se u među istaknute značajke Touarega. Široki, zakrivljeni zaslon s briljantnim prikazima nudi jedinstvenu usmjerenost prema vozaču i intuitivni koncept rukovanja bez prekidača. Raskomotite se u cockpitu budućnosti: opcijski će vozač Touarega sjediti pred velikim, zakrivljenim zaslonom i rukovati digitalnim prikazima dodirom, gestama ili govornim naredbama.

Doznajte više

Pokreni video
Discover Premium
Digital Cockpit
Head-up-zaslon

Discover Premium
Uživajte u novoj dimenziji infotainment sustava.

Opcijski navigacijski sustav "Discover Premium" prodire u nove dimenzije: s golemim, dodirnim zaslonom od 38 cm može prikazati više informacija te korisniku ponuditi iznimnu svestranost funkcija.

Digital Cockpit
Vidite samo one informacije koje želite vidjeti.

Opcijski digitalni kombinirani instrument Digital Cockpit može vam prikazati više informacija od brzine, brojača okretaja i razine goriva u spremniku - individualno si možete sastaviti informacije u skladu sa svojim željama. Veliki zaslon i inovativne funkcije dat će vam bolju preglednost nego ikada.

Head-up zaslon
Vaš će pogled ostati na cesti.

Vaš će pogled ostati na cesti, a svejedno ćete vidjeti važne informacije o vozilu. Naime, opcijski Head-up zaslon projicira prikaz brzine te napomene navigacijskog sustava i sustava potpore za vozača na vjetrobransko staklo.

Udobnost

Očekujte udobnost na visokoj razini. U Touaregu ćete postati vladarom ceste, a također će vas oduševiti golema količina prostora, praktična oprema i inovativna tehnika za iznimnu svakodnevnu praktičnost.

Koncept prostora

Koncept prostora
Otkrijte potpuno nove prostore.

Vi i vaši suputnici osjećat ćete se izvrsno jer Touareg objedinjuje luksuzan dizajn i iznimnu funkcionalnost. Veliki utovarni prostor i električni poklopac prtljažnika omogućuje iznimnu fleksibilnost s vrlo visokom razinom udobnosti za sve vaše pothvate.

Doznajte više

Ambijentalno osvjetljenje

Ambijentalno osvjetljenje
Uronite unutrašnjost u svoju omiljenu boju.

Kada padne mrak u Touaregu će zaživjeti posebno ugodna atmosfera. Razlog tomu su bijelo i opcijsko višebojne ambijentalno osvjetljenje. S 30 boja vozit ćete uvijek u onomu svjetlosnom ugođaju koji vam u tom trenutku odgovara.

Doznajte više

 

Sjedalo ergoComfort

Sjedalo ergoComfort
18 načina za opuštanje.

Uživajte u doživljaju wellnessa tijekom vožnje. Opcijsko sjedalo ergoComfort za vozača i suvozača opcijski možete opremiti funkcijom masaže. Razni će programi pomoći olakšati napetost u vašim leđima. Ostanite u formi čak i nakon nekoliko sati provedenih za kolom upravljača.

Doznajte više

 

Pomoć pri zatvaranju vrata

Pomoć pri zatvaranju vrata
Odzvonilo je lupanju vratima.

Na uskim parkirnim mjestima ne možete uvijek uzeti dovoljan zamah kako biste sigurno zatvorili vrata vozila. S opcijskom pomoći pri zatvaranju vrata više nije potrebna velika snaga jer se vrata automatski povlače i zatvaraju kada su pritvorena.

Doznajte više

 

Climatronic

Klima-uređaj "Air Care Climatronic"
Jer svatko doživljava temperaturu na svoj način.

Koja je vaša idealna temperatura? Vozač i suvozač mogu zasebno provesti svoja namještanja na serijskom klima-uređaju "Air Care Climatronic" s antialergijskim filtrom. Opcijski 4-zonski klima-uređaj "Climatronic" obraća pozornost i na različite potrebe suputnika u stražnjem dijelu vozila.

Doznajte više

 

Easy Open i Easy Close

Easy Open i Easy Close
Otvara vam sasvim nove mogućnosti.

Pune su vam ruke? Opcijska funkcija "Easy Open" omogućuje vam otvaranje poklopca prtljažnika, a da pri tome ništa ne morate ispustiti iz ruku. Zahvaljujući funkciji "Easy Close" trebat ćete samo pritisnuti na tipku kako biste zatvorili poklopac prtljažnika.

Doznajte više

 

Pokreni video

Sustavi potpore

Touareg oduševljava i u pogledu tehnike. Naime, on će vas iznenaditi svojim inovativnim sustavima potpore za vozača, a velik dio njih prvi je put integriran u jedno vozilo marke Volkswagen.

Sustavi potpore

Potpora svjetala za noćnu vožnju

Natrag

Vidite sve što se krije u tami.

Termovizijski uređaji vjerojatno su vam poznati iz špijunskih filmova. I sada ćete jedan imati u svojem vozilu. Zrake opcijske potpore svjetala za noćnu vožnju modela mogu vam u cockpitu prikazati toplinsku sliku okruženja s ljudima i životinjama.

Sustav proaktivne zaštite putnika

Natrag

Tako ćete biti sigurni sa svih strana.

Kako bi zaštitio vas i vaše suputnike, opcijski sustav proaktivne zaštite putnika može vas osigurati sa svih strana. Ako se prepozna opasnost od sudara, automatski će se provesti zaštitne mjere poput zatezanja pojaseva, uspravljanja sjedala te zatvaranja prozora i panoramskog krova.

Park Assist

Natrag

Parkiranje s osjećajem

Sustav "Park Assist" potpuno će vas opušteno manevrirati u željeno parkirno mjesto. Vi samo dodajete gas i kočite, a sustav u okviru svojih granica obavlja sve ostalo.

Potpora kod prometnog zastoja

Natrag

Potpora kod prometa s čestim zaustavljanjima i kretanjima.

Opcijska potpora kod prometnog zastoja može u okviru granica sustava rasteretiti vozača u prometu s čestim zaustavljanjima i kretanjima te spriječiti sudare tijekom zastoja.

ACC

Natrag

Automatska regulacija razmaka ACC s prediktivnom regulacijom brzine i sustavom za ograničenje brzine

Vozite uvijek na sigurnoj udaljenosti.
S odmakom jedan od najkorisnijih sustava potpore za vozača: opcijska automatska regulacija razmaka ACC s prediktivnom regulacijom brzine. Vi određujete najveću brzinu, a sustav vam u okviru granica sustava pomaže osigurati da se ona ne prekorači. K tomu se u okviru granica sustava automatski održava najmanji razmak od vozila ispred.

Potpora za križanja

Natrag

Zato jer ne možete vidjeti iza ugla.

Nepregledni izlazi i križanja prisiljavaju vozača da postupno "ispituje teren". Pomoću radarske tehnologije opcijska potpora za križanja u okviru granica sustava može takoreći pomoći da pogledate iza ugla. Tako vam sustav može pomoći pri pravovremenom prepoznavanju vozila ili pješaka na cesti.

Doživljaj vožnje

Bez obzira na to želite li voziti sportski ili se iskazati na terenu, nove tehnologije podarit će Touaregu iznimna vozna svojstva.

Pokreni video

Veća stabilnost i okretnost u jednom zahvaljujući upravljanju svim kotačima.

Upravljanje svim kotačima.

Kada se ne upravlja samo prednjim nego i stražnjim kotačima, moguć je manji promjer zaokreta. Ovom se tehnologijom, koja vozilo čini iznimno okretnim i povećava upravljačku stabilnost, sada također opcijski možete koristiti u Touaregu.

Doznajte više

Tako će sve ostati gdje treba.

Elektromehanička aktivna stabilizacija njihanja.

Volite li sportski svladavati zavoje? Opcijska elektromehanička, aktivna stabilizacija njihanja smanjuje bočni nagib i potrebu za podupravljanjem. Posljedica: impresivno dinamična vozna svojstva.

Doznajte više

Uvijek na pravoj visini.

Pneumatsko opružje

Kako biste mogli neprestano uživati u vožnji, svoj Touareg opcijski možete opremiti komfornim pneumatskim opružjem. Ono će prilagoditi visinu karoserije dotičnom terenu.

Doznajte više

Svladajte i najzahtjevnije terene.

Offroad paket

S opcijskim paketom Offroad vaš je Touareg spreman i za vožnje surovim terenom: od zaštite od udarca kamenčića sve do proširenog odabira profila vožnje, zahvaljujući čemu se može suvereno kretati na najrazličitijim terenima.

Doznajte više

Infotainment

U novom ste Touaregu optimalno umreženi. Uživajte u onoj zabavi koja se vama sviđa - po želji s izvanrednim surround zvukom. Radiouređajem, navigacijskim sustavom i funkcijama vozila djelomično ćete jednostavno rukovati gestama.

Always on
Navigacijski sustavi
Car-Net
Telefonija
Dynaudio
App-Connect & Media Control

Always on
Neprestano dobra veza.

U Touaregu ste online. Fiksno integrirana eSIM kartica osigurava vam pristup internetu - a time i svijetu mobilnih usluga online Car-Net. Uvijek ćete raspolagati najnovijim informacijama i uživati u zabavnim sadržajima.

Navigacijski sustavi
Navigacija može biti tako komforna.

Serijski navigacijski sustav "Discover Pro" s velikim dodirnim zaslonom prekrivenim staklom ispunit će svačije želje. K tomu Touareg opcijski nudi "Discover Premium" koji u kombinaciji s Digital Cockpitom, zakrivljenim zaslonom usmjerenim prema vozaču i intuitivnim konceptom rukovanja u potpunosti digitalizira cockpit.

Car-Net
Umreženi svijet Car-Neta stoji vam na raspolaganju.

Mobilne usluge u vozilu uskoro će vam biti jednako neizostavne poput vašeg smartphonea. Digitalno umrežavanje poboljšava navigaciju i komunikaciju, pomaže vam uštedjeti vrijeme pomoću aktualnih informacija i po potrebi brzo doziva pomoć.

Telefonija
Olakšava vam komunikaciju.

Stanite na kraj neurednim kabelima u vozilu. Opcijsko sučelje za telefon "Business" isporučuje se sa snažnim prijmom i funkcijom induktivnog punjenja smarthphonea.

Dynaudio
Otkrijte cjelokupne svjetove zvuka tijekom vožnje.

Najviši tonovi za Touareg. No i najdublji basovi. Opcijski će vam suputnik biti fantastični 7.1 Dolby Surround zvuk marke DYNAUDIO, a on je sa 14 zvučnika savršeno usklađen s unutrašnjošću vozila.

App-Connect & Media Control
Postoje aplikacije za vaš Touareg.

U Touaregu možete svoj smartphone povezati s infotainment sustavom i koristiti se brojnim aplikacijama tijekom vožnje zahvaljujući funkciji App-Connect. Volkswagen Media Control suputnicima omogućuje sudjelovanje pri odabiru programa preko njihovih mobilnih uređaja.

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija inačica može osigurati dobro iskustvo bilo gdje na Internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim