Koristite svoje aplikacije u svom Volkswagenu.

Car-Net App-Connect.

Zahvaljujući opcijski raspoloživoj funkciji App-Connect¹ moguće je tijekom vožnje komforno koristiti aplikacije prikazane na smartphoneu. One se prenose na zaslon radiouređaja odnosno navigacijskog sustava i njima se može jednostavno rukovati pomoću dodirnog zaslona u vidnom polju vozača. Kako bi se spriječilo odvraćanje pažnje vozača, tijekom vožnje je moguće pokrenuti aplikacije kompatibilne s funkcijom App-Connect¹ kao što su Shared Audio, Drive & Track ili My Guide. Također se mogu koristiti aplikacije bez izravne povezanosti s vozilom poput internet radija ili slanja poruka.

Volkswagen je prvi proizvođač koji nudi čak tri sučelja za povezivanje smartphoneova: MirrorLink™, CarPlay™ poduzeća Apple i Android Auto™ poduzeća Google.

Raspoloživo samo u kombinaciji s radiouređajem "Composition Media" ili navigacijskim sustavima "Discover Media" i "Discover Pro" .Volkswagen Car-Net App-Connect obuhvaća tehnologije MirrorLink™, Android Auto™ kompanije Google i Apple CarPlay™. Raspoloživost ovih tehnologija se, ovisno o zemlji, može razlikovati. Car-Net App-Connect već sada podržavaju brojni mobilni telefoni, a Volkswagen usko surađuje s velikim proizvođačima smartphoneova radi daljnjeg razvoja podrške za tehnologije funkcije Car-Net App-Connect. Aktualne informacije o kompatibilnosti novih mobilnih telefona te onih koji se već nalaze na tržištu pronaći ćete na www.volkswagen.at/mobiltelefon.

Vozila prikazana na ovim stranicama mogu se prema pojedinim detaljima razlikovati od aktualnog hrvatskog programa isporuke. Djelomično je prikazana dodatna oprema uz nadoplatu. Sve gore navedene cijene su neobvezujuće, preporučene cijene uključujući PDV i poseban porez na motorna vozila. U rijetkim slučajevima postoji mogućnost da cijene nisu aktualne. Molimo kontaktirajte vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cijene. Zadržavamo pravo promjena u modelima, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cijenama. Prikazana vozila moguće je uz nadoplatu dobiti s dodatnom opremom. Molimo vas informirajte se prije zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o točnoj cijeni vozila. Da bismo poboljšali čitljivost tekstova, odabrali smo muški ili ženski oblik osobnih riječi. To ni na koji način ne podrazumijeva diskriminaciju suprotnog spola. Hvala na razumijevanju.

Zatvori
Za najbolje moguće iskustvo na mrežnim stranicama
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja najboljeg korisničkog iskustva. Daljnjim korištenjem naše stranice prihvaćate upotrebu naših kolačića (strogo neophodni kolačići). Kolačići za koje je potrebna privola (analitički kolačići, funkcionalni kolačići, kolačići za personalizirane sadržaje) postavit će se tek nakon njezinog aktiviranja. Ako date svoju privolu za korištenje kolačića, identifikacijske podatke obrađivat će naši partneri (ponuditelji usluga za kolačiće i IT pružatelji usluga). Za ovu internetsku stranicu i kolačiće odgovorno je društvo Porsche Croatia d.o.o. Dodatne informacije o korištenim kolačićima i načinu njihovog deaktiviranja možete pronaći u našoj
Aktiviraj sve kolačiće
Zatvoriti izbornik

Uzbudljivo inovativan. Tiguan.

 

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija inačica može osigurati dobro iskustvo bilo gdje na Internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim