Za najbolje moguće iskustvo na mrežnim stranicama
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja najboljeg korisničkog iskustva. Daljnjim korištenjem naše stranice prihvaćate upotrebu naših kolačića (strogo neophodni kolačići). Kolačići za koje je potrebna privola (analitički kolačići, funkcionalni kolačići, kolačići za personalizirane sadržaje) postavit će se tek nakon njezinog aktiviranja. Ako date svoju privolu za korištenje kolačića, identifikacijske podatke obrađivat će naši partneri (ponuditelji usluga za kolačiće i IT pružatelji usluga). Za ovu internetsku stranicu i kolačiće odgovorno je društvo Porsche Croatia d.o.o. Dodatne informacije o korištenim kolačićima i načinu njihovog deaktiviranja možete pronaći u našoj
Aktiviraj sve kolačiće
Zatvoriti izbornik

Uzbudljivo inovativan. Tiguan.

 

Ostavlja dojam.

Onroad, offroad i online - Tiguan vam na svakom terenu nudi pregršt mogućnosti. Sa svojim modernim tehnologijama i suverenim voznim svojstvima ovaj će vam model pružiti podršku u svemu što želite postići. Neovisno o tome radi li se o dinamično elegantnoj varijanti Highline ili varijanti R-Line s još izraženijim sportskim karakteristikama, Tiguan će održati ono što prvi dojam obećava.

Dizajn.

Očekujte neočekivano.

Zahvaljujući vrhunskom rukovanju i naprednim sustavima, Tiguan ne otvara samo nova iskustva. I on je jedan. Tako dizajn pokazuje svoj novi, muževan i elegantan jezik dizajna. Neka vaš pogled bude vođen upečatljivim detaljima njegove vanjštine. Ali, osim toga otkrijte i druge izvanredne dizajnerske elemente visoke kvalitete u unutrašnjosti.

Dizajn eksterijera

Dizajn eksterijera
Osjetite kada je vrijeme za promjenu.

Djeluje li privlačnost novog i na vas? Tiguan definitivno ostavlja dojam. I to ne samo na prvi pogled.

Doznajte više

Dizajn interijera

Dizajn interijera
Postoje mjesta, na koja se uvijek rado vraćamo.

Imate li svoja omiljena mjesta? U unutrašnjosti Tiguana provodite u svakom slučaju rado malo više vremena. Zahvaljujući pažljivo usklađenim materijalima i jasnom dizajnerskom jeziku, on odmah stvara ugodnu atmosferu.

Doznajte više

 

LED svjetla

LED svjetla
Kako biste bolje vidjeli. I bili viđeni.

Inovativni dizajn čini Tiguan nezamjenjivom pojavom -a tome pridonose i markantno oblikovana opcionalna LED svjetla naprijed i natrag. Zahvaljujući opcionalnom "Dynamic Light Assistu" svjetla ostaju prepoznatljiva, ali i koristan sustav potpore u vožnji.

Doznajte više

 

Naplatci

Naplatci
Dizajn koji privlači pozornost. I pokreće.

Tiguan nudi mnoštvo izuzetnih značajki dizajna. Četiri značajke su njegovi naplatci. Savršeno se uklapaju u dizajn Tiguana i oblikuju njegov karakter od sportsko-dinamičnog do stilski elegantnog.

 

Otkrijte Tiguan iz svih perspektiva.

Povezivost.

Bilo da trebate telefonirati tijekom vožnje, trebate ažurne podatke o stanju u prometu, ili putem navigacije strižete do odredišta ili samo želite slušati svoju vlastitu glazbu - vaš Tiguan nudi vam razne mogućnosti korištenja moderne tehnologije na prikladan i jednostavan način.

Car-Net "Security & Service"
Car-Net "Guide & Inform"
Car-Net App-Connect
Radio i navigacija

Car-Net "Security & Service"
Vaša podrška u slučaju nužde.

Neovisno o tome radi li se o razini goriva u spremniku, kilometraži ili napomenama za sljedeći inspekcijski servis: s opcijskim Car-Net uslugama "Security & Service" imat ćete pregled nad brojnim relevantnim podacima vašeg vozila - sasvim jednostavno putem web portala. A usluge vam mogu biti korisne i tijekom vožnje.

Car-Net "Guide & Inform"
Više ne morate voziti bez interneta.

Internet može biti koristan u brojnim životnim područjima - pa tako i u automobilu. S aktualnim podatcima možete primjerice imati pregled nad prometom. Na taj način možete predvidjeti situaciju u prometu i sukladno tome planirati ili promijeniti vašu dionicu. No opcijski raspoložive online usluge Car-Net "Guide & Inform"⁷ nude još više.

Car-Net App-Connect
Koristite svoje aplikacije i u svom Volkswagenu.

App-Connect⁸ - to su tri inovativne tehnologije kojima možete aplikacije za smartphone dovesti na dodirni ekran svog Infotainment sistema:: MirrorLinkTM, Android AutoTM kompanije Google i Apple CarPlayTM.

Radio i nvigacija
Lijepo je kad si sami možete odabrati kopilota.

U vašem Volkswagenu vi odlučujete o svemu. Na raspolaganju su vam dva radiouređaja: s odgovarajućim zvučnicima, tehnikom kojom ćete jednostavno rukovati i brojnim mogućnostima priključivanja. Ili se možete odlučiti za jedan od dvaju opcijskih navigacijskih sustava koji će po pitanju multimedijskih sadržaja ispuniti gotovo svaku želju.

Sustavi potpore

Opremljen inteligentnim tehnologijama i opcijskim sustavima pomoći vozaču za sprječavanje nezgoda, Tiguan vas također podržava u kritičnim situacijama u vožnji. Za uvjerljivo sigurno iskustvo u vožnji.

Sustavi potpore

Trailer Assist

Natrag

Jednostavno parkiranje. Čak i s velikom prikolicom.

Prilikom manevriranja prikolicom vaš automobil može umjesto vas preuzeti upravljanje. Opcijska potpora za manevriranje prikolicom "Trailer Assist" u velikoj će vam mjeri olakšati posao.

Area View

Natrag

Četiri kamere vam pokazuju što se događa oko vašeg vozila.

Prilikom izlaska iz parkirnog mjesta u prometnom centru grada ili prilikom manevriranja na neprohodnom terenu - zar u ovakvim nepreglednim situacijama ne bi bilo lijepo kada biste pogledom mogli obuhvatiti šire područje oko vašeg automobila? To omogućuje opcijski prikaz okoline "Area View" s četirima kamerama.

Lane Assist

Natrag

Pravocrtno. Čak i na cesti.

Monotone dionice, vozni trakovi koji se sužavaju i uske brze ceste mogu oslabiti koncentraciju tijekom dužih vožnji. Stoga vam serijska potpora zadržavanja vozila na voznom traku "Lane Assist" pomaže da bolje procijenite ovakve situacije u vožnji i da rizike svedete na minimalnu razinu.

Dynamic Light Assist

Natrag

Svijetli trenuci. Čak i u mraku.

Noću, dugo svjetlo pruža bolju vidljivost. Ali uključivanje i isključivanje je ponekada naporno. Stoga „Dynamic Light Assist“ automatski osigurava djelomično zatamnjenje na zahtjev.

Park Assist

Natrag

Opušteno parkiranje. Na dodir tipke.

Tiguan vas ne samo vodi prema vašem odredištu, već će vas i uparkirati. Opcijski dostupna potpora za upravljanje pri parkiranju "Park Assist" prati obje strane ceste dok prolazi cestom. Ako pronađe odgovarajuće parkirnog mjesta, automatski će vas usmjeriti u uzdužna i poprečna parkirna mjesta - a kasnije i izvan njih.

Potpora kod prometnog zastoja

Natrag

Kraj nervozi u prometnom azstoju.

Čak i ako se ubrajate među rijetke pojedince koji i u prometnoj gužvi pjevuše pjesme s radija, ipak je ugodnije kada ne morate razmišljati o konstantnom zaustavljanju i laganom kretanju.

Tehnologija.

Suvremenu tehnologiju motora u vašem Tiguanu odlikuju ekonomičnost, snaga i performanse. TOčno ono što vam treba ako volite puno putovati, ali ipak želite zadržati potrošnju u granicama.

Odabir profila vožnje

Sliejdi vaše raspoloženje.

Uvijek odaberite pravi profil vožnje s ovom dodatnom značajkom: Normalno, Ekonomično, Sport, Udobno ili Individualno. Ugađanje motora i mjenjača te ponašanje pojedinih sustava pomoći prilagođavaju se okolnostima.

Doznajte više

4MOTION

Nemojte izgubiti tlo pod nogama.

Ne želite se odreći izvrsne trakcije ni na mokroj i neravnoj podlozi? Zahvaljujući opcijski dostupnom inteligentnom pogonu na sve kotače 4MOTION to je gotovo svagdje moguće.

Doznajte više

Motori

Više učinkovitosti.

Bilo da se odlučite za benzinski ili dizelski motor: sve dostupne pogone za Tiguan odlikuju visoka učinkovitost i svakodnevna upotrebljivost.

Doznajte više

4MOTION Active Control

Vaš Volkswagen prilagodit će se vašem načinu vožnje.

Neovisno o tome vozite li brzim cestama ili stazama prekrivenim snijegom, s opcijskim sustavom 4MOTION Active Control na raspolaganju su vam različiti, prilagođeni profili vožnje.

Doznajte više

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija inačica može osigurati dobro iskustvo bilo gdje na Internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim