Pokažite sportski stav.

T-Roc Sport.

Tko bi im mogao odoljeti? 17" kotači od lakog metala i impresivne sjajne crvene kočione čeljusti* jamče izgled koji nećete tako lako zaboraviti. Tamnocrvena stražnja svjetla u LED tehnici* naglašavaju samouvjereni nastup pri pogledu na stražnji dio vozila. Stražnje staklo i stražnja bočna stakla također su zatamnjena* te se tako idealno uklapaju u cjelokupnu sportsku sliku modela T-Roc Sport. Zatamnjena stakla apsorbiraju dio sunčevog zračenja i na taj način osiguravaju poseban svjetlosni ugođaj u unutrašnjosti. Tako ćete lakše ostati hladne glave kada srce počne ubrzano kucati zbog tolikog užitka u vožnji.

U unutrašnjosti će vas osim toga dočekati crna krovna obloga*, a ambijentalno osvjetljenje* omogućit će vam da uronite u ugodnu atmosferu. Dok je osvjetljenje prostora za noge izvedeno u bijeloj boji, dekorativne su letvice osvijetljene u crvenoj boji. A za osjećaj karakterističan za motosport pobrinut će se papučice od plemenitog čelika*. Serijsko višenamjensko kolo upravljača od kože dobro liježe u ruci. Sportska komforna sjedala za vozača i suvozača nude osjetnu bočnu stabilnost te zahvaljujući integriranoj manualnoj potpori za kralježnicu doprinose udobnom položaju sjedenja i na dužim putovanjima. Serijski su opremljena tkaninom u dizajnu "Interface", no po želji su vam dostupna i sjedala od kože "Vienna".

Opcijska dodatna oprema uz nadoplatu.

Vozila prikazana na ovim stranicama mogu se prema pojedinim detaljima razlikovati od aktualnog hrvatskog programa isporuke. Djelomično je prikazana dodatna oprema uz nadoplatu. Sve gore navedene cijene su neobvezujuće, preporučene cijene uključujući PDV i poseban porez na motorna vozila. U rijetkim slučajevima postoji mogućnost da cijene nisu aktualne. Molimo kontaktirajte Vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cijene. Zadržavamo pravo promjena u modelima, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cijenama. Prikazana vozila moguće je uz nadoplatu dobiti sa dodatnom opremom. Molimo Vas informirajte se prije zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o točnoj cijeni vozila.

Zatvori
Ova stranica koristi kolačiće (eng. Cookies) da bi stranicu mogli prilagoditi vašim potrebama. Daljnjim korištenjem stranica potvrđujete svoju suglasnost sa korištenjem kolačića.
Prihvati i nastavi
Zatvoriti izbornik

Rođen sa stavom. T-Roc.