Želite bas?

Sound sustav beats.

Glazba bez basa nije vam zabavna? Za T-Roc Design i T-Roc Sport po želji vam je dostupan posebni užitak slušanja: sound sustav "beats" koji je razvijen u suradnji sa stručnjacima za zvuk BeatsAudio. S dva visokotonska zvučnika, dva dubokotonska zvučnika i dva širokopojasna zvučnika ovaj sustav reproducirat će vaš omiljeni zvuk na način na koji je koncipiran u studiju: savršeno usklađeno i kristalno jasno. Za leptiriće u trbuhu pobrinut će se dodatni subwoofer sa svojim izrazito dubokim basovima. Sve zvučne kutije opskrbljuju se snagom od 300 W preko 8-kanalnog pojačala koje je dovoljno snažno da oduševi i očara vas i vaše suputnike.

Vozila prikazana na ovim stranicama mogu se prema pojedinim detaljima razlikovati od aktualnog hrvatskog programa isporuke. Djelomično je prikazana dodatna oprema uz nadoplatu. Sve gore navedene cijene su neobvezujuće, preporučene cijene uključujući PDV i poseban porez na motorna vozila. U rijetkim slučajevima postoji mogućnost da cijene nisu aktualne. Molimo kontaktirajte Vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cijene. Zadržavamo pravo promjena u modelima, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cijenama. Prikazana vozila moguće je uz nadoplatu dobiti sa dodatnom opremom. Molimo Vas informirajte se prije zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o točnoj cijeni vozila.

Zatvori
Ova stranica koristi kolačiće (eng. Cookies) da bi stranicu mogli prilagoditi vašim potrebama. Daljnjim korištenjem stranica potvrđujete svoju suglasnost sa korištenjem kolačića.
Prihvati i nastavi
Zatvoriti izbornik

Rođen sa stavom. T-Roc.