Tako ćete uz dobru zabavu zadržati pravac

Radio i navigacija

Jeste li spremni za koncert iz snova? Na repertoaru su dva radiouređaja i jedan navigacijski sustav koji su redom opremljeni u prvorazrednoj kvaliteti. 

Serijski radiouređaj "Composition Media" obuhvaća šest zvučnika. Sadrži ulaz za SD karticu i omogućuje prijam FM radiopostaja te dodatno CD jedinicu, USB sučelje i Bluetooth vezu za mobilne telefone. K tomu je zahvaljujući dodirnom zaslonu u boji veličine 20,3 cm (8") moguće posebno ugodno rukovanje. Glazbu možete reproducirati u MP3 i WMA formatu.

Opcijski navigacijski sustav "Discover Media" također je opremljen dodirnim zaslonom u boji veličine 20,3 cm (8"). S veseljem očekujte i šest zvučnika, FM radioprijam, CD jedinicu koja glazbu reproducira u MP3, AAC i WMA formatu, dva otvora za SD kartice, USB sučelje te sučelje za telefon preko bluetootha.

Svi navedeni uređaji k tomu su opremljeni Diversity antenom koja doprinosi dobrom prijemu čak i u otežanim uvjetima. Povrh toga od sustava "Composition Media" naviše opcijski je moguće koristiti prednosti digitalnog radioprijema DAB+.

Vozila prikazana na ovim stranicama mogu se prema pojedinim detaljima razlikovati od aktualnog hrvatskog programa isporuke. Djelomično je prikazana dodatna oprema uz nadoplatu. Sve gore navedene cijene su neobvezujuće, preporučene cijene uključujući PDV i poseban porez na motorna vozila. U rijetkim slučajevima postoji mogućnost da cijene nisu aktualne. Molimo kontaktirajte vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cijene. Zadržavamo pravo promjena u modelima, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cijenama. Prikazana vozila moguće je uz nadoplatu dobiti s dodatnom opremom. Molimo vas informirajte se prije zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o točnoj cijeni vozila. Da bismo poboljšali čitljivost tekstova, odabrali smo muški ili ženski oblik osobnih riječi. To ni na koji način ne podrazumijeva diskriminaciju suprotnog spola. Hvala na razumijevanju.

Zatvori
Za najbolje moguće iskustvo na mrežnim stranicama
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja najboljeg korisničkog iskustva. Daljnjim korištenjem naše stranice prihvaćate upotrebu naših kolačića (strogo neophodni kolačići). Kolačići za koje je potrebna privola (analitički kolačići, funkcionalni kolačići, kolačići za personalizirane sadržaje) postavit će se tek nakon njezinog aktiviranja. Ako date svoju privolu za korištenje kolačića, identifikacijske podatke obrađivat će naši partneri (ponuditelji usluga za kolačiće i IT pružatelji usluga). Za ovu internetsku stranicu i kolačiće odgovorno je društvo Porsche Croatia d.o.o. Dodatne informacije o korištenim kolačićima i načinu njihovog deaktiviranja možete pronaći u našoj
Aktiviraj sve kolačiće
Zatvoriti izbornik

Rođen sa stavom T-Roc

 

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija inačica može osigurati dobro iskustvo bilo gdje na Internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim