Osvojite cestu. I slobodno parkirno mjesto.

Park Assist i pomoć pri parkiranju.

Parkiranje u novom T-Rocu postaje dječja igra. Opcijska pomoć pri parkiranju olakšava parkiranje na nepreglednim parkirnim mjestima, a to omogućuju senzori u prednjem i stražnjem dijelu vozila. Tako možete u okviru granica sustava dobiti upozorenje na prepreke putem akustičnih signala i grafičkog prikaza na zaslonu infotainment sustava.

Dodatnu funkciju pomoći pri parkiranju predstavlja uključena funkcija kočenja pri manevriranju. Tijekom vožnje unatrag brzinom do 10 km/h sustav može kočenjem u nuždi spriječiti sudar ili ublažiti njegovu težinu. Funkcija kočenja pri manevriranju može se aktivirati pritiskom na gumb i tijekom vožnje prema naprijed. Kod prepreke ispred vozila također može uslijediti automatsko kočenje u slučaju da vozač ne reagira na akustična upozorenja pomoći pri parkiranju.

Po želji dostupna potpora upravljanja pri parkiranju "Park Assist" može vam već pomoći i kod traženja parkirnog mjesta. Ona u prolasku mjeri obje strane ceste te vam pronalazi odgovarajuće parkirno mjesto. "Park Assist" automatski usmjerava vozilo na bočna i okomita parkirna mjesta, a u okviru svojih granica to može učiniti i na manjim parkirnim mjestima. K tomu omogućuje i izlazak vozila iz parkirnog mjesta. Vi preuzimate dodavanje gasa, spojku i kočenje.

Vozila prikazana na ovim stranicama mogu se prema pojedinim detaljima razlikovati od aktualnog hrvatskog programa isporuke. Djelomično je prikazana dodatna oprema uz nadoplatu. Sve gore navedene cijene su neobvezujuće, preporučene cijene uključujući PDV i poseban porez na motorna vozila. U rijetkim slučajevima postoji mogućnost da cijene nisu aktualne. Molimo kontaktirajte Vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cijene. Zadržavamo pravo promjena u modelima, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cijenama. Prikazana vozila moguće je uz nadoplatu dobiti sa dodatnom opremom. Molimo Vas informirajte se prije zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o točnoj cijeni vozila.

Zatvori
Ova stranica koristi kolačiće (eng. Cookies) da bi stranicu mogli prilagoditi vašim potrebama. Daljnjim korištenjem stranica potvrđujete svoju suglasnost sa korištenjem kolačića.
Prihvati i nastavi
Zatvoriti izbornik

Rođen sa stavom. T-Roc.