U cockpitu imate sve pod kontrolom.

Cockpit.

Već pri prvom susretu s cockpitom brzo ćete se snaći s obzirom da su instrumenti i elementi za rukovanje prilagođeni vozaču. A umjesto poznatih okruglih instrumenata po želji vam na raspolaganju stoji digitalni Active Info Display. On vam kao visokorezolucijski ekran u boji može prikazati puno više od uobičajenog brzinomjera te vam u različitim info profilima donosi primjerice detaljne podatke o vožnji ili grafičke prikaze vaših sustava potpore za vozača. U kombinaciji s navigacijskim sustavom možete zatražiti veliki prikaz karte ispred sebe - komfor koji ćete znati cijeniti.

U cockpitu modela T-Roc Sport i T-Roc Design očekuje vas višenamjensko kolo upravljača od ugodne kože u sklopu serijske opreme. Pomoću njega možete rukovati brojnim funkcijama kao što je infotainment sustav, a da pritom ne morate micati ruke s kola upravljača. Odlučite li se za T-Roc s motorom 4MOTION, tada ćete moći koristiti i 4MOTION Active Control. Pomoću ove funkcije birate željeni profil vožnje - od modusa "Snijeg" do modusa "Sport".

Vozila prikazana na ovim stranicama mogu se prema pojedinim detaljima razlikovati od aktualnog hrvatskog programa isporuke. Djelomično je prikazana dodatna oprema uz nadoplatu. Sve gore navedene cijene su neobvezujuće, preporučene cijene uključujući PDV i poseban porez na motorna vozila. U rijetkim slučajevima postoji mogućnost da cijene nisu aktualne. Molimo kontaktirajte Vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cijene. Zadržavamo pravo promjena u modelima, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cijenama. Prikazana vozila moguće je uz nadoplatu dobiti sa dodatnom opremom. Molimo Vas informirajte se prije zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o točnoj cijeni vozila.

Zatvori
Ova stranica koristi kolačiće (eng. Cookies) da bi stranicu mogli prilagoditi vašim potrebama. Daljnjim korištenjem stranica potvrđujete svoju suglasnost sa korištenjem kolačića.
Prihvati i nastavi
Zatvoriti izbornik

Rođen sa stavom. T-Roc.