Za najbolje moguće iskustvo na mrežnim stranicama
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja najboljeg korisničkog iskustva. Daljnjim korištenjem naše stranice prihvaćate upotrebu naših kolačića (strogo neophodni kolačići). Kolačići za koje je potrebna privola (analitički kolačići, funkcionalni kolačići, kolačići za personalizirane sadržaje) postavit će se tek nakon njezinog aktiviranja. Ako date svoju privolu za korištenje kolačića, identifikacijske podatke obrađivat će naši partneri (ponuditelji usluga za kolačiće i IT pružatelji usluga). Za ovu internetsku stranicu i kolačiće odgovorno je društvo Porsche Croatia d.o.o. Dodatne informacije o korištenim kolačićima i načinu njihovog deaktiviranja možete pronaći u našoj
Aktiviraj sve kolačiće
Zatvoriti izbornik

Rođen sa stavom T-Roc

 

Cijena od (uključujući PDV)
167.271,-
Snaga motora (kW)
85 - 140
kW
Snaga motora (PS)
115 - 190
KS
Potrošnja goriva
4,5 - 6,6
l/100km

Rođen sa stavom

Prvi Volkswagenov crossover, T-Roc kombinira suverenitet SUV-a i okretnost kompaktnog vozila. Njegov dizajn dokazuje karakter: kvalitetan, orijentiran na detalje i samouvjeren. Uz to, svojim volumenom prtljažnika do 1.290 litara dokazuje da kompaktni dizajn i praktičnost nisu proturječnost.

Oprema i dizajn

Ostavite snažan dojam. Veselite se ekspresivnom dizajnu, brojnim mogućnostima individualizacije i izrazito kvalitetnoj obradi svakog detalja: T-Roc zna kako oduševiti.

Lakiranje u dvije boje

Lakiranje u dvije boje
Istaknite se u masi

Zato što vam jednoličnost jednostavno ne pristaje. S lakiranjem modela T-Roc Design u dvije boje pokazat ćete svoj stil. Za T-Roc Sport opcijski vam na raspolaganju stoje crna i Flash crvena boja.

Doznajte više

 

Karakter

Karakter
Pokažite tko ste

Tražite automobil samostalnog karaktera? S modelom T-Roc vozit ćete se u modernom crossover koji očarava svojim samouvjerenim dizajnom.

Doznajte više

 

Svjetlo

Svjetla
S njim ćete se rado pokazivati

Danju i noću: koncept svjetala modela T-Roc impresionira svojim samostalnim dizajnom sa svjetlima za dnevnu vožnju koja su markantno integrirana u branike.

Doznajte više

 

T-Roc Sport

T-Roc Sport
Pokažite sportski stav

S modelom T-Roc Sport ostavit ćete dojam. Ova varijanta opreme oduševljava brojnim sportskim detaljima zbog kojih će srce vozača brže kucati.

Doznajte više

 

T-Roc Design

T-Roc Design
Ekspresivan dizajn za vašu svakodnevicu

S modelom T-Roc Design razveselit će vas posebno velika sloboda oblikovanja, kako kod karoserije, tako i u unutrašnjosti vozila. T-Roc će savršeno odraziti vašu osobnost.

Doznajte više

 

Doživite sve značajke T-Roca iz svih perspektiva

Infotainment

Svaku vožnju učinite posebnom. Iskoristite vrijeme u svojem T-Rocu. Moderni infotainment u T-Rocu informirat će vas o aktualnim zbivanjima, omogućit će vam telefoniranje pomoću handsfree sustava ili će reproducirati vaše omiljene pjesme i navoditi vas do vašeg odredišta. A ako želite, sustav će vas i poslušati zahvaljujući upravljanju govornim naredbama.

Infotainment

Usluga poziva u nuždi

Natrag

U dobrim ste rukama

Dobro da je uvijek netko tu za vas: s opcijskom uslugom poziva u nuždi Volkswagenova centrala za pozive u nuždi bit će vam dostupna 24 sata na dan pritiskom na crvenu tipku SOS. Kod sudara s aktivacijom zračnih jastuka pomoć će se automatski pozvati.

Povezivost

Natrag

Više ne morate voziti bez interneta

Internet može biti itekako koristan - tako i u vašem T-Rocu. Opcijske online Car-Net usluge "Guide & Inform", Car-Net App-Connect i Car-Net "Security & Service" nude puno toga što će vam pomoći u vašoj svakodnevici i nesvakidašnjim situacijama.

Active Info Display

Natrag

Vidite samo one informacije koje želite vidjeti

Analogni prikaz stvar je prošlosti. Po želji zamijenite klasični prikaz - zaslonom visoke rezolucije. Inovativni, moderni kombinirani instrument Active Info Display može vam pružiti informacije koje su puno opsežnije od pukog prikaza brzine i razine napunjenosti spremnika za gorivo.

Radio i navigacija

Natrag

Tako ćete uz dobru zabavu zadržati pravac

U vašem T-Rocu vi odlučuje o svemu. Za to vam na raspolaganju stoje dva radiouređaja s odgovarajućim zvučnicima, tehnikom kojom se jednostavno rukuje i brojnim mogućnostima priključivanja. Ili se možete odlučiti za navigacijski sustav"Discover Media" koji će vam također ispuniti gotovo svaku želju.

Sound sustav beats

Natrag

Želite bas?

Pojačajte do daske - vaš osobni nastup na cesti čeka na vas! Sustav stručnjaka za zvuk Beats Electronics po želji će se pobrinuti za pravi bas u vašem T-Rocu. Naime, on ne dokazuje kako dobar zvuk zvuči samo kada je u pitanju marka slušalice beats by Dr. Dre.

Komforna telefonija

Natrag

Ostanite dobro povezani

S opcijskim sučeljem za telefon "Comfort" s funkcijom induktivnog punjenja vaš će se mobilni telefon bežično puniti. Zahvaljujući induktivnom antenskom spajanju vaš će mobilni telefon imati prvorazrednu kvalitetu razgovora. Tako ćete tijekom putovanja s lakoćom moći obavljati handsfree razgovore.

Sustavi potpore

Izbjegnite nepotreban stres. Iako ste možda navikli uzimati stvari u svoje ruke: T-Roc vas može rasteretiti u brojnim situacijama. Njegovi će sustavi potpore u najboljem slučaju pomoći čak i u sprječavanju sudara.

Opuštena vožnja

T-Roc će uskočiti umjesto vas

Sustavima potpore kao što su serijski "Lane Assist", serijska automatska regulacija razmaka ACC, opcijska potpora kod prometnog zastoja i po želji dostupni "Emergency Assist" nećete se veseliti samo u kritičnim situacijama. Oni će naime vožnju učiniti još ugodnijom i u vašoj svakodnevici.

Doznajte više

Front Assist sa City funkcijom kočenja u nuždi

I kada su ceste pune, ostat ćete potpuno opušteni

Poželite li i vi katkad imati sustav potpore koji će umjesto vas nadzirati promet ispred vašeg vozila? Sa serijskim sustavom nadzora okoline "Front Assist" uključujući City funkciju kočenja u nuždi i sustav prepoznavanja pješaka putovat ćete opuštenije.

Doznajte više

Park Assist i pomoć pri parkiranju

Osvojite cestu i slobodno parkirno mjesto

Parkiranje se vrlo lako može pretvoriti u test strpljivosti. Dobro je što vam opcijski sustavi potpore pri parkiranju u T-Rocu pomažu već kod traženja parkirnog mjesta te na taj način parkiranje čine uvelike jednostavnijim.

Doznajte više

"Blind Spot" senzor s potporom izlaska iz parkirnog mjesta

Ovako će vam vaš T-Roc pomoći pri promjeni voznog traka i izlasku iz parkirnog mjesta

Opcijski "Blind Spot" senzor s potporom izlaska iz parkirnog mjesta upozorava vas tijekom vožnje na vozila u mrtvom kutu u okviru ograničenja sustava. Pri izlasku iz parkirnog mjesta vožnjom unatrag senzor nadzire područja bočno i iza vašeg vozila.

Doznajte više

Udobnost

Odgovara vašem životnom stilu: sa svojim komfornim i prostranim konceptom T-Roc vam nudi mnoštvo slobodnog prostora kako bi pokazali svoju osobnost. Tome pridonose i progresivni elementi dizajna te brojne mogućnosti individualizacije.

Individualno oblikovanje

Individualno oblikovanje
Individualan poput vas

Točno onako kako želite: unutrašnjost modela T-Roc Design uredite u skladu s vašim osobnim željama i pružite joj osobnu notu akcentima u boji.

Više informacija

 

Cockpit

Cockpit
U cockpitu imate sve pod kontrolom

Dobro došli u cockpit! Ovdje je sve usmjereno na to da da vam svaku vožnju učini ugodnom. Sa serijskim višenamjenskim kolom upravljača možete upravljati s brojnim funkcijama, a da pritom ne morate micati ruke s upravljača.

Više informacija

 

Prostor

Prostor
Sjedite na tronu

Tko se ne želi zadovoljiti uobičajenim, većinom želi slobodni prostor. Sada ga možete imati! Unatoč kompaktnim vanjskim dimenzijama T-Roc nudi pregršt prostora za putnike i prtljagu. Ugodno povišeni položaj sjedenja predstavlja dodatnu prednost.

Više informacija

 

Udobnost

Udobnost
Raskomotite se

Uđite i ugodno se osjećajte. U modelu T-Roc očekuju vas komforna sjedala te po želji dostupna, izrazito kvalitetna oprema od kože s akcentima u boji i panoramski pomični krov, kod kojeg će se oči vaših suputnika širom otvoriti.

Više informacija

 

Tehnologija

Učinkovita i fleksibilna poput vas. Vi očekujete snagu - pogotovo od vašeg automobila. Stoga je T-Roc opcijski dostupan s pogonom 4MOTION za dobru trakciju na gotovo svakoj podlozi, sportskim voznim postrojem za optimizirano upravljanje i adaptivnom regulacijom voznog postroja DCC.

Performanse
Vozni postroj
4MOTION Active Control

Performanse
Zato što cijenite učinkovito iskorištavanje energije

S modelom T-Roc dosada će biti miljama daleko. To pokazuje i njegov program snažnih motora. Ovdje samo ambiciozni - i kada je štedljivost u pitanju.

Vozni postroj
Odaberite izvrsnu sportsku vezu između automobila i kolnika

Sportski vozni postroj i progresivni upravljač poboljšavaju dinamiku u vožnji kada se želite sportski voziti.

4MOTION Active Control
Ostanite suvereni i kod izazovnih uvjeta na cesti

Otkrijte novitete! U kombinaciji s opcijskim pogonom 4MOTION modela T-Roc podršku će vam pružiti 4MOTION Active Control koji će vam ponuditi precizna namještanja za najrazličitije terene. K tomu možete u modusu Onroad pomoću odabira profila vožnje odabrati pet profila.

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija inačica može osigurati dobro iskustvo bilo gdje na Internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim