Individualan poput vašeg ukusa

Karakter

Želite da vaše vozilo ima ono nešto i pritom pokazuje vašu osobni stil? Onda će vas zasigurno oduševiti unutrašnjost vozila i individualne mogućnosti oblikovanja T-Crossa: kod dekorativnih umetaka po želji su vam dostupna tri paketa različitog dizajna. Odaberite svog favorita te unutrašnjosti svog T-Crossa osigurajte veću osobnost i ekspresivnost zahvaljujući različitim bojama za srednje dijelove sjedala, unutrašnje strane presvlaka sjedala, dekore i pokrove središnje konzole.

Osim brojnih mogućnosti oblikovanja T-Cross također nudi visoku razinu udobnosti: linije opreme T-Cross i Life opremljene su udobnim i izrazito kvalitetnim sjedalima od tkanine. U modelu T-Cross Style sjedit ćete na prednjim sportskim komfornim sjedalima.

Zahvaljujući neizravnom ambijentalnom osvjetljenju za liniju opreme Style, koje je opcijski dostupno i za T-Cross Life, više se ne morate odricati senzualne atmosfere u unutrašnjosti. Ambijentalno osvjetljenje stavlja decentne svjetlosne akcente u unutrašnjosti vašeg T-Crossa, što je posebno ugodno tijekom vožnji noću, a osim toga djeluje i vrlo moderno.

Vozila prikazana na ovim stranicama mogu se prema pojedinim detaljima razlikovati od aktualnog hrvatskog programa isporuke. Djelomično je prikazana dodatna oprema uz nadoplatu. Sve gore navedene cijene su neobvezujuće, preporučene cijene uključujući PDV i poseban porez na motorna vozila. U rijetkim slučajevima postoji mogućnost da cijene nisu aktualne. Molimo kontaktirajte Vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cijene. Zadržavamo pravo promjena u modelima, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cijenama. Prikazana vozila moguće je uz nadoplatu dobiti sa dodatnom opremom. Molimo Vas informirajte se prije zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o točnoj cijeni vozila.

Zatvori
Za najbolje moguće iskustvo na mrežnim stranicama
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja najboljeg korisničkog iskustva. Daljnjim korištenjem naše stranice prihvaćate upotrebu naših kolačića (strogo neophodni kolačići). Kolačići za koje je potrebna privola (analitički kolačići, funkcionalni kolačići, kolačići za personalizirane sadržaje) postavit će se tek nakon njezinog aktiviranja. Ako date svoju privolu za korištenje kolačića, identifikacijske podatke obrađivat će naši partneri (ponuditelji usluga za kolačiće i IT pružatelji usluga). Za ovu internetsku stranicu i kolačiće odgovorno je društvo Porsche Croatia d.o.o. Dodatne informacije o korištenim kolačićima i načinu njihovog deaktiviranja možete pronaći u našoj
Aktiviraj sve kolačiće
Zatvoriti izbornik
Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija inačica može osigurati dobro iskustvo bilo gdje na Internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim