Udobnost koja se vidi i osjeti

Brojne značajke linije opreme Style trajno će vas oduševiti, baš kao i udobnost. LED glavna svjetla impresionirat će vas na prvi pogled zahvaljujući svojoj jačini osvjetljenja. Pomoć pri parkiranju sprijeda i straga uključujući funkciju kočenja pri manevriranju olakšat će vam parkiranje u nepreglednim situacijama. Srebrno eloksirani uzdužni krovni nosači predstavljaju elegantan akcent.

Vješto inscenirajte unutrašnjost svog T-Crossa - s ambijentalnim osvjetljenjem i dekorativnim umetcima "Lizard" osigurat ćete stilsku atmosferu. No to nije sve: sportska komforna sjedala pružaju ono što samo ime obećava. Vrlo su udobna te upravo tijekom dužih vožnji automobilom čuvaju vaša leđa. Dinamični izgled upotpunjuju izrazito kvalitetni 17" kotači od lakog metala "Chesterfield".

Vozila prikazana na ovim stranicama mogu se prema pojedinim detaljima razlikovati od aktualnog hrvatskog programa isporuke. Djelomično je prikazana dodatna oprema uz nadoplatu. Sve gore navedene cijene su neobvezujuće, preporučene cijene uključujući PDV i poseban porez na motorna vozila. U rijetkim slučajevima postoji mogućnost da cijene nisu aktualne. Molimo kontaktirajte Vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cijene. Zadržavamo pravo promjena u modelima, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cijenama. Prikazana vozila moguće je uz nadoplatu dobiti sa dodatnom opremom. Molimo Vas informirajte se prije zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o točnoj cijeni vozila.

Zatvori
Za najbolje moguće iskustvo na mrežnim stranicama
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja najboljeg korisničkog iskustva. Daljnjim korištenjem naše stranice prihvaćate upotrebu naših kolačića (strogo neophodni kolačići). Kolačići za koje je potrebna privola (analitički kolačići, funkcionalni kolačići, kolačići za personalizirane sadržaje) postavit će se tek nakon njezinog aktiviranja. Ako date svoju privolu za korištenje kolačića, identifikacijske podatke obrađivat će naši partneri (ponuditelji usluga za kolačiće i IT pružatelji usluga). Za ovu internetsku stranicu i kolačiće odgovorno je društvo Porsche Croatia d.o.o. Dodatne informacije o korištenim kolačićima i načinu njihovog deaktiviranja možete pronaći u našoj
Aktiviraj sve kolačiće
Zatvoriti izbornik
Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija inačica može osigurati dobro iskustvo bilo gdje na Internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim