Više prostora za vašu fleksibilnost

Unutrašnjost vašeg T-Crossa može se iskoristiti na razne načine i pritom varijabilno prilagoditi: osim pomične i djeljive stražnje klupe koja nudi mnoštvo prostora za odlaganje unutrašnjost pruža ugodan osjećaj slobode zahvaljujući povišenom položaju sjedenja. Kapacitet prtljažnika od čak 455 litara također je impresivan. Ako vam ni to ne bude dovoljno, tada možete namjestiti središnje naslone za ruke po visini i dužini. Koncept pretinaca za odlaganje također je dobro osmišljen. On nudi praktične pretince za odlaganje u instrumentnoj ploči poput držača za napitke te pretinac za mobilni telefon u središnjoj konzoli i pretince za odlaganje u središnjem naslonu za ruke i vratima. Ispod suvozačevog sjedala nalazi se ladica u koju primjerice možete odložiti priručnu literaturu. Dovoljno mjesta za hranu za put i sve što želite imati pri ruci nude vam džepovi na stražnjim stranama prednjih naslona i veliki pretinac u prednjem središnjem naslonu za ruke.

U okviru granica sustava.

Uvodi se kasnije.

Vozila prikazana na ovim stranicama mogu se prema pojedinim detaljima razlikovati od aktualnog hrvatskog programa isporuke. Djelomično je prikazana dodatna oprema uz nadoplatu. Sve gore navedene cijene su neobvezujuće, preporučene cijene uključujući PDV i poseban porez na motorna vozila. U rijetkim slučajevima postoji mogućnost da cijene nisu aktualne. Molimo kontaktirajte Vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cijene. Zadržavamo pravo promjena u modelima, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cijenama. Prikazana vozila moguće je uz nadoplatu dobiti sa dodatnom opremom. Molimo Vas informirajte se prije zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o točnoj cijeni vozila.

Zatvori
Za najbolje moguće iskustvo na mrežnim stranicama
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja najboljeg korisničkog iskustva. Daljnjim korištenjem naše stranice prihvaćate upotrebu naših kolačića (strogo neophodni kolačići). Kolačići za koje je potrebna privola (analitički kolačići, funkcionalni kolačići, kolačići za personalizirane sadržaje) postavit će se tek nakon njezinog aktiviranja. Ako date svoju privolu za korištenje kolačića, identifikacijske podatke obrađivat će naši partneri (ponuditelji usluga za kolačiće i IT pružatelji usluga). Za ovu internetsku stranicu i kolačiće odgovorno je društvo Porsche Croatia d.o.o. Dodatne informacije o korištenim kolačićima i načinu njihovog deaktiviranja možete pronaći u našoj
Aktiviraj sve kolačiće
Zatvoriti izbornik
Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija inačica može osigurati dobro iskustvo bilo gdje na Internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim