Uđite i ugodno se osjećajte

Nudi mnoštvo razloga za veselje: linija opreme Life. S višenamjenskim kolom upravljača dovoljan je samo jedan pritisak na gumb kako biste primjerice odabrali svoju omiljenu radiopostaju. Često putujete? Onda će vam prostor za odlaganje biti posebno praktičan. Podnica prtljažnika nudi dovoljno prostora za glomazne predmete, a uz to možete preklopiti i suvozačevo sjedalo. Zahvaljujući klima-uređaju u svojim vožnjama automobilom moći ćete jednako uživati u svako doba godine. Uz višenamjenski pokazivač "Plus" u vašem izravnom vidnom polju dovoljan je samo jedan pogled kako biste registrirali važne informacije kao što su trenutačna potrošnja i očekivani doseg. Veliki pretinac za odlaganje u prednjem središnjem naslonu za ruke vrlo je praktičan, dok stilski dekorativni umetci "Pineapple" upotpunjuju uspješno usklađenu unutrašnjost. 16" kotači od lakog metala "Belmont" savršeno zaokružuju dinamični izgled vašeg T-Crossa.

Vozila prikazana na ovim stranicama mogu se prema pojedinim detaljima razlikovati od aktualnog hrvatskog programa isporuke. Djelomično je prikazana dodatna oprema uz nadoplatu. Sve gore navedene cijene su neobvezujuće, preporučene cijene uključujući PDV i poseban porez na motorna vozila. U rijetkim slučajevima postoji mogućnost da cijene nisu aktualne. Molimo kontaktirajte Vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cijene. Zadržavamo pravo promjena u modelima, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cijenama. Prikazana vozila moguće je uz nadoplatu dobiti sa dodatnom opremom. Molimo Vas informirajte se prije zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o točnoj cijeni vozila.

Zatvori
Za najbolje moguće iskustvo na mrežnim stranicama
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja najboljeg korisničkog iskustva. Daljnjim korištenjem naše stranice prihvaćate upotrebu naših kolačića (strogo neophodni kolačići). Kolačići za koje je potrebna privola (analitički kolačići, funkcionalni kolačići, kolačići za personalizirane sadržaje) postavit će se tek nakon njezinog aktiviranja. Ako date svoju privolu za korištenje kolačića, identifikacijske podatke obrađivat će naši partneri (ponuditelji usluga za kolačiće i IT pružatelji usluga). Za ovu internetsku stranicu i kolačiće odgovorno je društvo Porsche Croatia d.o.o. Dodatne informacije o korištenim kolačićima i načinu njihovog deaktiviranja možete pronaći u našoj
Aktiviraj sve kolačiće
Zatvoriti izbornik
Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija inačica može osigurati dobro iskustvo bilo gdje na Internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim